نگاه سوم- ناصر شفق، دبیر جشنواره فیلم پلیس در جمع خبرنگاران، فرهنگ‌سازی و ارتقای امنیت اجتماعی با زبان فرهنگ و هنر و معرفی آثار برتر در حوزه فیلم و سینمای پلیس را از اهداف این رویداد هنری بر‌شمرد. شفق، در نشست خبری دومین جشنواره فیلم پلیس در ارتباط با استقبال از این دوره جشنواره گفت: «در بخش فیلم‌های ۱۱۰ ثانیه‌ای با تعداد زیادی از آثار مواجه شدیم. به طوری که این موضوع کار هیات انتخاب را با مشکل روبه‌رو کرده بود، زیرا آثار با کیفیت و بر‌خوردار از ساختار مناسب ارائه شده بود. البته در دیگر بخش‌های جشنواره نیز وضع به همین گونه بود.»وی در پاسخ به رقابت جشنواره فیلم پلیس با جشنواره فیلم فجر یادآور شد: «جشنواره فیلم فجر یک جشنواره ملی است و سینماگران و دست‌اندرکاران همیشه سعی دارند این جشنواره پربارتر از جشنواره‌های دیگر برگزار شود. نقش فجر در شکل‌گیری سینمای نوین ایران بر هیچ کس پوشیده نیست. این جشنواره‌ توانست سینمای ایران را به جایگاه رفیعی برساند. اما احساس رقابت با جشنواره فجر در ما وجود ندارد.»

وی توضیح داد: «برپایی جشنواره‌های موضوعی و هدفمند زمینه‌ای برای تولید آثارمناسب موضوعی و در نهایت ارتقای سینمای ملی و کمک به بالندگی جشنواره فیلم فجر است.» دبیر جشنواره فیلم پلیس به بخش‌های مختلف این رویداد اشاره کرد وادامه داد:«از میان ۴۳ اثر بلند سینمایی و ویدیویی متقاضی، ۲۶ فیلم برای بخش رقابتی انتخاب شده است.» وی توضیح داد: «از میان ۱۵۹اثر کوتاه ارسال شده، ۷۳فیلم برای بخش مسابقه شامل ۲۷ فیلم مستند، ۱۲ انیمیشن و ۳۵فیلم کوتاه داستانی انتخاب شده است.»

دبیر جشنواره فیلم پلیس، همچنین به مسابقه فیلمنامه‌نویسی به عنوان یکی از مهم‌ترین بخش‌های رقابتی‌این دوره از جشنواره اشاره کرد و افزود: «از میان ۲۳۰فیلمنامه بلند، ۵۹فیلمنامه و در بخش فیلم کوتاه از میان ۲۲۰متن ارسالی، ۳۱فیلمنامه در بخش رقابتی شرکت دارند.»به گفته وی، ۱۹فیلم در بخش «چشم‌انداز سینمای آلمان و کشورهای‌اسلامی» شامل ۱۴اثر از سینمای آلمان و ۵فیلم از کشورهای مصر و سوریه به نمایش گذاشته می‌شود. شفق، در ادامه به برنامه نمایش آثار پلیسی در ۱۶استان و ۶۴شهر به عنوان برنامه استانی این جشنواره‌اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۵۰هزار نفر از نمایش فیلم‌های پلیسی در شهرهای مختلف استقبال کردند.

برنامه نمایش فیلم‌های پلیسی با عنوان «فیلم‌های‌پلیسی در کرانه‌های سرزمین ایران» از آبان ماه دراستان‌های مختلف آغاز شده و ۱۷دی ماه پایان می‌یابد.

وی برپایی نشست‌های تخصصی با موضوع فیلمنامه‌نویسی، نمایشگاه جلوه‌های ویژه و چهره‌پردازی، کارگاه کودکان ‌و نمایشگاه عکس، نمایش فیلم در ندامتگاه‌های تهران و پخش بلیت سینما در قطع بلیت جریمه به رانندگان قانونمند و اختصاص بلیت سینما به کلانتری‌های تهران را از دیگر برنامه‌های جشنواره دوم پلیس برشمرد. آثار جشنواره فیلم پلیس در سینماهای سپیده، فلسطین و فرهنگسراهای بهمن، خاوران، اشراق، ارسباران و ابن سینا به نمایش در می‌آید.

این جشنواره از فردا با حضور بیش از ۲۳۰فیلم ایرانی و خارجی در مرکز آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گشایش و۲۱دی‌ماه با معرفی آثار برتر در تالار میلاد مجموعه نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران پایان می‌یابد.