یک شرکت تحقیقات بازار در مطالعه‌ای جدید میزان درآمد شرکت‌های تولیدکننده نیمه‌هادی در جهان را تا پایان دهه جاری پیش‌بینی کرده است که نتایج این پیش‌بینی از درآمد بالای این شرکت‌ها در سال ۲۰۰۷خبر می‌دهد. به گزارش سایت اینترنتی «تک‌وب»، شرکت تحقیقات بازار «آی‌ساپلای» اعلام کرد درآمد شرکت‌های سازنده نیمه‌هادی شامل تولیدکنندگان تراشه‌ها و پردازنده‌های رایانه‌ای و نیز تراشه‌های حافظه، در سال ۲۰۰۷ با ۶/۱۰درصد رشد نسبت به سال، ۲۰۰۶ به رقم بی‌سابقه ۸/۲۸۵ میلیارد دلار می‌رسد. در همین مطالعه پیش‌بینی شده است که سرعت رشد درآمد شرکت‌های تولید کننده نیمه‌هادی در سال‌های بعد اندکی کاهش می‌یابد به طوری که این رشد در سال ۲۰۰۸ به میزان ۷/۸درصد و در سال ۲۰۰۹ به میزان ۷/۳درصد خواهد بود، اما در سال ۲۰۱۰ مجددا بالا رفته و به میزان ۴/۷درصد خواهد رسید.

براساس این آمار، هرچند رشد درآمد شرکت‌های سازنده نیمه‌هادی‌ها در سال‌های آینده با فراز و نشیب مواجه می‌شود، اما به هر حال این رشد در تمامی سال‌های دهه جاری ادامه خواهد یافت و این درآمد در هیچ سالی به رقمی کمتر از رقم سال قبل، نخواهد رسید. این درحالی است که درآمد شرکت‌های سازنده نیمه‌هادی یک بار در سال ۲۰۰۱ با رشد منفی مواجه شده بود و این شرکت‌ها در این سال دارای درآمدی به میزان ۲۸/۹درصد کمتر از درآمد سال ۲۰۰۰ بودند.

در گزارش «آی‌ساپلای» عوامل تداوم رشد درآمد شرکت‌های سازنده نیمه‌هادی در سال‌های آینده، سیاست‌های بهتر کنترل موجودی، مدیریت بهتر، ظرفیت تولید بالاتر و انعطاف‌پذیری بیشتر در تولید تراشه‌های حافظه، ذکر شده‌است.

شرکت تحقیقاتی «آی‌ساپلای» چندی پیش نیز در گزارشی دیگر فهرست پردرآمدترین تولیدکنندگان تراشه‌های رایانه‌ای و نیمه‌هادی‌ها در سال ۲۰۰۶ را اعلام کرده بود که در آن فهرست شرکت «اینتل» در مقام نخست، «سامسونگ» در مقام دوم، شرکت «تگزاس اینسترومنتس» در رتبه سوم و شرکت «توشیبا» در رتبه چهارم جای گرفته بودند.