یک کارشناس تجارت الکترونیکی معتقد است:‌ ما در مرحله تولد، مطالعه و پژوهش در زمینه پروسه خرید تحت اینترنت هستیم و تا زیرساخت‌هایی مانند پرداخت اینترنتی و امضای دیجیتالی به صورت کاربردی فراگیر نشوند، نمی‌توان شاهد خرید اینترنتی با موفقیت ۱۰۰درصد باشیم. محسن جاودان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان، با اشاره به این که تجارت الکترونیکی در کشور به صورت ناقص انجام می‌شود و زیرساخت‌های بانک‌داری و پول الکترونیکی برای خرید اینترنتی در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: فرآیند سفارش‌دهی اینترنتی در کشور انجام می‌شود اما پرداخت آن به صورت سنتی صورت می‌گیرد.

وی نبود اعتماد را عاملی در ناقص بودن پروسه خرید اینترنتی در کشور دانست و افزود: همه بانک‌ها به این نتیجه و درک نرسیده‌اند که اینترنتی شوند، چرا که از دزدی و کلاهبرداری‌های اینترنتی می‌هراسند؛ ضریب امنیتی پایین سیستم‌ها از دلایل ترس آنها است و تفکر سنتی مانع از سرمایه‌گذاری برای ارتقای سیستم‌ها شده است، البته بانک‌های خصوصی به سمت ارائه خدمات اینترنتی حرکت می‌کنند اما بانک‌ دولتی که بخش عظیمی‌ از سرمایه‌اش درآمد مردم است، می‌تواند با منابع کلان و ملی خود زیرساخت را تغییر دهد.

وی تصریح کرد:‌ تا زمانی که بانک‌ها خدمات ارائه ندهند، کسی به سمت خرید اینترنتی نمی‌رود، در حال حاضر برگشت سرمایه کند بوده و همچنین اقتصادی نیست.