سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه در قوه قضائیه اخیرا شاهد پرونده‌های زمین‌خواری هستیم، خاطرنشان کرد: «بعضی افراد با تخلف از قانون، تفسیر نابجا از قانون و سوءاستفاده اقدام به دست درازی به اراضی دولتی و منابع طبیعی کرده و به دنبال تصاحب زمین‌ها هستند. برای مقابله با این امر، رییس قوه قضائیه در مرکز با مسوولیت خود و با عضویت تعدادی از وزرا، جلسه‌ای را تشکیل داده و این امر را پیگیری می‌کند». سخنگوی قوه قضائیه، ادامه داد: «در این زمینه دستورالعملی تنظیم شده و حتی بعضی از استان‌ها مانند مازندران در رابطه با پرونده‌های زمین‌خواری دقت بیشتری را انجام ‌داده‌اند و حتی این شوراها را در شهرستان‌های خود تشکیل داده‌اند که ما شاهد فروکش کردن پدیده زمین‌خواری هستیم». وی با بیان اینکه در حال حاضر در بررسی اجمالی که صورت گرفته ۵۱‌هزار و ۶۰۲‌هکتار اراضی در سراسر کشور به بیت‌المال برگردانده شده است، خاطرنشان کرد: رسیدگی به این پرونده‌ها کماکان ادامه دارد و در ۳ - ۴ ماه اخیر، حفاظت اطلاعات استان تهران اقدامات خوبی را انجام داده و قیمت زمین‌های پس‌گرفته‌شده به ۴۰۰‌میلیارد تومان می‌رسد».

سخنگوی قوه قضائیه، با اشاره به پرونده یک باند قاچاق کالا در کرمانشاه، تصریح کرد: «این پرونده به نوبه خود پرونده عجیبی است که تعدادی از افراد سال‌های سال با اقدامات وسیعی، قوی‌ترین باندهای قاچاق کالا را تشکیل داده بودند و بر اساس اظهارات دادستان کرمانشاه، این باند از سال ۷۶ شروع به فعالیت کرده و کالاهایی نظیر چای، پارچه، لوازم آرایشی و غیره را از کشور دبی وارد شمال عراق و از طریق مریوان و کردستان وارد کشور می‌کردند».

وی با بیان اینکه از این باند ۵‌هزار تن کالا کشف و توقیف شده و سایر مدارک کشف شده در دست دادستان و بازپرس ویژه است، ادامه داد: «این باند عواملی در استان‌های تهران، اصفهان و کردستان داشتند که کالا را به صورت تضمینی تحویل می‌دادند و اگر کالا توقیف می‌شد قیمت آن را نیز پرداخت می‌کردند و از این لحاظ به همکاران و خریداران خود اطمینان لازم را می‌دادند».