«ملکه» نامزد دریافت جوایز سینمای انگلیس

فهرست نامزدهای برترین‌های سینمای انگلیس در سال ۲۰۰۶ اعلام شد که فیلم سینمایی «ملکه» به کارگردانی استفان فریزر از سوی انجمن منتقدین فیلم لندن در هفت بخش نامزد دریافت جوایز برتر شناخته شد.

فیلم ملکه که در فهرست نامزدهای جوایز سینمای گولدن نیز در سه بخش بهترین فیلم، بهترین کارگردان و بهترین بازیگر نقش اول زن نامزد شده بود، اکنون از سوی انجمن منتقدین فیلم لندن نیز در بخش‌های متعدد کاندید شده است.به گزارش بی‌.بی‌.سی، براساس فهرست اعلام شده، هلن میرن، نامزد دریافت بهترین بازیگر نقش اول زن شده است.در بخش نامزدهای بهترین فیلم سال نیز علاوه‌بر ملکه، نام فیلم‌های یونایتد ۹۳، مردگان و VOLVER از اسپانیا نیز به چشم می‌خورد. فیلم «آخرین پادشاه اسکاتلند» در پنج بخش و «جاده قرمز» از اسکاتلند در چهار بخش نامزد دریافت جوایز برترین‌های سینمای انگلیس هستند.در فهرست بهترین بازیگران نقش اول مرد نیز علاوه‌بر «ساشا بارون کوهن» برای فیلم Borat، نام «تیموتی اسپال» و جیمز مک آووی نیز به چشم می‌خورد. فهرستی از پرفروش‌ترین‌کتاب‌های داستانی زنان

کتاب «قهوه‌خانه تقاطع» به‌عنوان پرفروش‌ترین کتاب داستانی نویسندگان زن در سال ۲۰۰۶ معرفی شد. در جدیدترین فهرست منتشرشده از پرفروش‌ترین کتاب‌های داستانی زنان، «قهوه‌خانه تقاطع» نوشته «دبورا اسمیت» در رتبه اول قرار دارد. همچنین بر اساس اعلام بزرگ‌ترین مرجع آنلاین خرید کتاب، کتاب «پیوند عاشق» نوشته «امیلی ریچاردز» در رتبه دوم ایستاده است و «کسی آن‌جا نیست؟» نوشته «ماریان کیز» رده سوم پرفروش‌ترین کتاب‌های داستانی زنان را در اختیار دارد. براساس این فهرست، کتاب «پایان تمام جهان» نوشته «جولیا گلاس» و «دوازده زرنگ» نوشته «جانت ایوانوویچ» در فرست آمازون به‌ترتیب در رتبه‌های چهارم و پنجم ایستاده‌اند. «روزی روزگاری» نوشته «لیزا تاکس»، «حفاری در آمریکا» نوشته‌ «آن تیلر»، «تابستان رودخانه ویلو» نوشته «سوزان ویگز» به‌همراه «زندگی‌های نامریی» نوشته «آنجیلنا بانرجی» و «خانه نیمه‌کاره»‌ نوشته «کاترین نول» دیگر کتاب‌های پرفروش داستانی نویسندگان زن در سال ۲۰۰۶ هستند.

جمعی از هنرمندان انگلیسی و بایکوت اسرائیل

در همراهی با «کن لوچ» فیلمساز انگلیسی که تاکنون دو بار جایزه جشنواره کن را دریافت کرده، جمعی از هنرمندان انگلیسی با ارسال یک نامه به روزنامه گاردین، چاپ لندن، خواستار تحریم فرهنگی اسرائیل از سوی هنرمندان و نهادهای فرهنگی انگلیس شدند.در این نامه که ۹۵ نفر از داستان‌نویسان، منتقدان، هنرمندان، فیلمسازان و هنرپیشگان آن را امضا کرده‌اند به همه نویسندگان و هنرمندان انگلیسی توصیه شده است به منظور مخالفت با اقدام‌های نژادپرستانه رژیم صهیونیستی در بایکوت فرهنگی اسرائیل مشارکت کرده و از حضور در فعالیت‌های مرتبط با این رژیم و یا جشنواره‌هایی که توسط آن سازماندهی می‌شود امتناع کنند. کن لوچ، برنده جایزه نخل طلایی فستیوال کن در سال جاری میلادی در تیر ماه اعلام کرد که وی در مخالفت با روش‌های نژادپرستانه اسرائیل حاضر نیست در جشنواره فیلم حیفا حضور یابد و افزود، به عنوان یک بریتانیایی معتقد است مردم کشورش در برابر اشغال طولانی مدت سرزمین فلسطینی‌ها از سوی اسرائیل باید مسوولیت خود را بپذیرند.