ایستگاه خبر - ۲۱ آذر ۸۵
ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، در استانها مجاز به صدور مجوز پیش از انتشار کتاب نیستند و میبایست مجوز کلیه کتابها را از مرکز اخذ کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی، اداره کل ارشاد استانها نباید راسا برای کتابهایی که قرار است خارج از مرکز منتشر شود مجوز پیش از انتشار صادر کنند. در این رابطه مهدی زابلیپور، مدیر نشر محقق مشهد و مدیرعامل تعاونی ناشران خراسان رضوی، به خبرنگار مهر، گفت: مدتی است که صدور مجوز پیش از انتشار در شهر مشهد لغو شده و کتابهای ما برای بررسی به تهران فرستاده میشود که این امر باعث طولانی شدن پروسه تولید کتاب میشود. وی افزود: چندی قبل اعلام کرده بودند که مجوز کتابهای آموزشی و کمک درسی در خود استان صادر خواهد شد، اما گویا این مساله هم ملغی شده و قرار است همه کتابهایی که در شهرستانها به چاپ میرسد در تهران بررسی شود. زابلیپور گفت: صدور مجوز پیش از انتشار در استانها بر اساس تصمیمیکه در دوره قبل گرفته شده بود انجام میشد و این تصمیم موجب سرعت گرفتن تولید کتاب در استانها و شهرستانهای کشور میشد، اما با تصمیم جدید اداره کل کتاب و کتابخوانی روند صدور مجوزها به کندی صورت میگیرد.
مجوز انتشار کتاب فقط در تهران صادر میشود
ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، در استانها مجاز به صدور مجوز پیش از انتشار کتاب نیستند و میبایست مجوز کلیه کتابها را از مرکز اخذ کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی، اداره کل ارشاد استانها نباید راسا برای کتابهایی که قرار است خارج از مرکز منتشر شود مجوز پیش از انتشار صادر کنند. در این رابطه مهدی زابلیپور، مدیر نشر محقق مشهد و مدیرعامل تعاونی ناشران خراسان رضوی، به خبرنگار مهر، گفت: مدتی است که صدور مجوز پیش از انتشار در شهر مشهد لغو شده و کتابهای ما برای بررسی به تهران فرستاده میشود که این امر باعث طولانی شدن پروسه تولید کتاب میشود. وی افزود: چندی قبل اعلام کرده بودند که مجوز کتابهای آموزشی و کمک درسی در خود استان صادر خواهد شد، اما گویا این مساله هم ملغی شده و قرار است همه کتابهایی که در شهرستانها به چاپ میرسد در تهران بررسی شود. زابلیپور گفت: صدور مجوز پیش از انتشار در استانها بر اساس تصمیمیکه در دوره قبل گرفته شده بود انجام میشد و این تصمیم موجب سرعت گرفتن تولید کتاب در استانها و شهرستانهای کشور میشد، اما با تصمیم جدید اداره کل کتاب و کتابخوانی روند صدور مجوزها به کندی صورت میگیرد. فیلم سینمایی «در آرزوی مهربانی» به میز تدوین رسید
با پایان یافتن تصویربرداری فیلم سینمایی «در آرزوی مهربانی» به کارگردانی مرضیه محبوب و محسن تقوی زنوز، تدوین آن به زودی آغاز میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، «در آرزوی مهربانی» به تهیه کنندگی فاطمه طیبی و نویسندگی هومان فاضل تهیه میشود و تصویربرداری آن سه روز پیش تمام شده است. داستان این فیلم درباره موشهایی است که در آرامش و امنیت زندگی میکنند، تا اینکه موچول پسر ارشد خانواده برای اثبات شجاعت خود و تصاحب تبرزین پدر پا به قصر متروک دیوها میگذارد... مجموعه تلویزیونی «موش نمکی»، که از بزرگترین پروژههای عروسکی تلویزیون است در گروه کودک و نوجوان شبکه اول ساخته شده و فیلم سینمایی «در آروزی مهربانی» بعد از پایان تصویربرداری این مجموعه به صورت خلاصهای از آن تهیه شد.
«زمستان است» بعد از جشنواره اکران میشود
فیلم سینمایی «زمستان است» به کارگردانی رفیع پیتز پس از بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر اواخر بهمنماه در چهار سینمای تهران اکران میشود.
به گزارش خبرگزاری مهر، «زمستان است» که سال گذشته در بخش مسابقه سینمای ایران بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده بود، با گرفتن پروانه نمایش اواخر بهمن در سینماهای فرهنگ، ایران، سپیده و فلسطین روی پرده میرود. آخرین فیلم رفیع پیتز به نوعی ادای دین به سه بزرگ عرصه هنر ایران یعنی محمدرضا شجریان، محمود دولت آبادی و زنده یاد مهدی اخوان ثالث است. «زمستان است» درباره جوانی آهنگر است که به خاطر تعطیلی کارگاهش تن به مهاجرت میدهد.
یک اثر نمایشی از بناب به جشنواره تئاتر فجر راه یافت
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بناب، گفت: نمایش خیابانی موسوم به «یکی بود، یکی نبود، یه مردی بود» کار علیرضا قاسمی از هنرمندان انجمن نمایش بناب به جشنواره بینالمللی تئاتر فجر راه یافته است.
حبیب صدقی به ایرنا گفت: این نمایش که در جشنواره تئاتر منطقه یک کشور در اردبیل شرکت داده شده بود، به همراه چند اثر دیگر از استانهای دیگر موفق به راهیابی به جشنواره تئاتر بینالمللی فجر شدند. وی ادامه داد: این جشنواره از ۱۸دیماه سالجاری مصادف با عید سعید غدیرخم در تهران برگزار خواهد شد. علیرضا قاسمی کارگردان و تهیهکننده نمایش خیابانی «یکی بود، یکی نبود، یه مردی بود»، همچنین بعنوان بازیگر برگزیده مورد تقدیر هیات داوران جشنواره اردبیل قرار گرفت.
نقاشی هنرمندان دهه ۴۰ و۵۰ به نگارخانه تهران میرود
انجمن هنرمندان نقاش نمایشگاهی از آثار هنرمندان نقاش ومجسمهساز دهه ۴۰ و ۵۰ را از بیستم آذرماه در نگارخانه تهران برپا شد.
به گزارش خبرگزاری فارس در این نمایشگاه ۱۰روزه، نقاشیها و مجسمههای هنرمندانی چون: داود امدادیان، سونیا بالاسانیان، رضا بانگیز و بهمن بروجنی، به نمایش گذاشته میشود. این نمایشگاه در ادامه نمایشگاه قبلی انجمن هنرمندان نقاش درباره هنرمندان دهه ۴۰ و ۵۰ است که تابستان گذشته ۶۴ اثر آنها را در نگارخانه ممیز به نمایش گذاشت و این بار بخش دیگری از این آثار را در نگارخانه تهران به نمایش میگذارد. برپایی برنامههای سخنرانی از جمله برنامههای جنبی این نمایشگاه است که با حضور کارشناسان ساعت ۱۶ در نگارخانه تهران دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران برگزار میشود.
ارسال نظر