صنایع مخابراتی راه دور (ITI)، متعهد شده بود که با اعتبار ۴۳میلیارد تومان ظرف مدت ۱۰ماه یعنی در آبان‌‏ماه سال‌۸۴ پروژه کارت هوشمند سوخت را به اتمام برساند. یک مقام مسوول‌، در گفت‌و‌گو با «ایلنا»، در تشریح روند اجرای پروژه کارت‌هوشمند سوخت، با بیان این که پس از انجام مناقصه این پروژه صنایع مخابراتی راه دور (ITI) برنده آن بود و اولین پیش‌‏پرداخت قرارداد در دی‌‏ماه ۸۳پرداخت شد، اظهار داشت: صنایع مخابراتی راه دور طی قرارداد متعهد شده بود که با اعتبار ۴۳میلیارد تومان پروژه کارت‌هوشمند سوخت را ظرف ۱۰ماه اجرایی کند به این ترتیب این پروژه باید در آبان‌‏ماه ۸۴ راه‌‏اندازی می‌‏شد.

وی گفت: ITI در این پروژه ضعیف عمل کرد و از آنجا که درصدی از سهام این شرکت نیز متعلق به شرکت مخابرات ایران بود با واگذاری این سهام به بخش خصوصی و تغییر مشخصات فنی پروژه میزان درخواست اعتبار نیز به ۷۰میلیارد تومان افزایش یافت که اگر این پروژه درست اجرا می‌‏شد این میزان اعتبار کافی بود.

این مقام مسوول، با تاکید بر این که کارت هوشمند سوخت پروژه‌ عظیمی است که نباید انتظار داشت در فاز اول صددرصد کامل شود، یادآور شد: در فاز اول اگر ۷۰درصد شبکه این طرح نیز عملیاتی شود، اقدام مثبتی صورت گرفته است، چرا که تعداد وسایل نقلیه و مصرف سوخت آنها باید در این طرح دیده شود.

وی با بیان این که به منظور عدم تقلب در کارت‌‏های هوشمند سوخت مکمل این طرح که چسباندن برچسب برروی شیشه خودرو است در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در حال حاضر ۲هزار و ۲۰۰ جایگاه سوخت در کشور وجود دارد که ایجاد دستگاه‌‏های POS و اتصال شبکه آنها حجم بسیار وسیعی از پروژه را در برخواهد گرفت.

این مقام مسوول، افزود: در نهایت این پروژه قابل تعریف در یک شبکه WAN گسترده خواهد بود که در صورت برقراری و اتصال کامل این شبکه پروژه‌‏ای عظیم در کشور ایجاد شده است.