رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران از تصویب طرح توسعه خدمات اپراتوری در ۸ کشور جهان خبر داد و گفت: اپراتورهای تلفن‌همراه با مشارکت وزارت ارتباطات در ۸ کشور آسیای میانه و آفریقا، خدمات تلفن‌همراه ارائه می‌کند. وفا غفاریان در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: طی برنامه‌ریزی انجام شده اپراتور‌های تلفن‌همراه کشور می‌توانند امر بازار‌یابی برای خدمات اپراتوری در ۸ کشور آسیایی و آفریقایی ارائه می‌‌کنند.

وی ادامه داد: این طرح با سقف اعتبار مشخص در دولت به تصویب رسیده و هم‌اکنون معاونت امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و نیز اپراتورهای تلفن‌همراه در این خصوص فعال شده‌اند.

غفاریان با بیان اینکه ایران توان صدور خدمات تلفن‌همراه به دیگر کشورهای را دارا است، گفت: مواردی چون ضریب نفوذ پایین تلفن‌همراه، درآمد بالا و زمینه مناسب برای توسعه اقتصادی ملاک‌های توسعه خدمات اپراتوری در این کشورها است.

وی در ادامه درمورد بازار سیم‌کارت تلفن‌همراه در کشور به وجود یک‌میلیون و ۸۰۰‌هزار شماره تلفن‌همراه خریداری و فروخته نشده اشاره و عنوان کرد: طبق آمار، تفاوت قیمت سیم‌کارت دولتی در بازار آزاد در استان‌هایی چون همدان و یزد به کمتر از ۱۰۰‌هزار تومان رسیده است.

رییس هیات‌مدیره شرکت مخابرات ایران اضافه کرد: در شهر تهران که اوج تفاوت قیمت سیم‌کارت دولتی و بازار آزاد وجود دارد، اکنون این تفاوت قیمت به ۴۰۰‌هزار ریال رسیده است. بنابراین سرمایه‌گذاری به روی سیم‌کارت با هدف دریافت سود، دیگر کاربردی ندارد.

وی در زمینه مزایده شماره‌های رند و مرتب تلفن‌همراه نیز گفت: در سری بعد، مزایده شماره‌های رند و مرتب در شهرستان‌ها نیز اجرا خواهد شد. ضمن آنکه در حال حاضر بیشترین شماره‌های رند و مرتب اختصاص به کد ۰۹۱۲ که شامل چندین استان است، دارد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منتفی شدن طرح کاهش نامبرینگ ‌و یا پیش‌شماره‌های تلفن‌همراه خبر داد و افزود: تا پایان امسال این طرح به دلیل ایجاد برخی مشکلات برای مردم و شرکت‌ها و سازمان‌های مسکوت می‌ماند.