نزدیکی جبهه پایداری با کاندیداهای دولت؟

دنیای اقتصاد- آیت‌الله مصباح‌یزدی، پدر معنوی جبهه پایداری با اشاره به تلاش اصولگرایان برای وحدت در انتخابات می‌گوید: متاسفانه افرادی که از همه جا شکست می‌خورند و هیچ جایی آنها را راه نمی‌دهند حتی در نمازجمعه، دم از وحدت می‌زنند و می‌گویند وحدت آن چیزی است که ما می‌گوییم. همچنین سخنگوی جبهه پایداری هم با بیان اینکه به صورت مستقل در انتخابات حاضر می‌شوند گفته است که گزینه نهایی شان قبل از آغاز ثبت‌نام نامزدها با تایید آیت الله مصباح اعلام می‌شود. لنکرانی نقطه قوت دولت نهم و دهم را باز کردن دایره محدود مدیریتی دانست که به اعتقاد او این رویه باید در دولت یازدهم هم ادامه یابد. جبهه پایداری که از اعضای کنار گذاشته دولت نهم و دهم شکل گرفته نزدیک‌ترین تشکل اصولگرایان به دولت است؛ چرا که همواره می‌گویند شخص احمدی‌نژاد و دولت را قبول داریم، فقط به برخی موارد انتقاد داریم . با این حال به نظر می‌رسد که در آخر گزینه نهایی دولت و جبهه پایداری با هم یکسان باشد و دولتی‌ها با این روش آرای بخشی از اصولگرایان را که در گذشته حامی دولت بودند دوباره در سبد خود قرار می‌دهند، اما از سوی دیگر آیت‌الله مهدوی کنی در این باره می‌گوید: نظر ما در انتخابات «ائتلاف» است و منظور از ائتلاف، یکی شدن نیست، بلکه مراد بنده آن است که همه باید با هم باشند و از تفرقه بپرهیزند، لذا توصیه می‌کنم همه در مسیر وحدت قرار گیرند؛ چرا که تفرقه در بین اصولگرایان به نفع کشور و مردم نیست.

مصباح: اعضای ائتلاف۱+۲ باهم ناسازگارند

در همین زمینه، آیت‌الله مصباح‌یزدی در دیدار با برخی از اعضای شورای مرکزی این حزب اظهار کرد:کسانی که به این انقلاب و صحت مشی امام خمینی(ره) ایمان دارند باید سعی کنند مطالب مورد اختلاف را دوستانه با هم مطرح کنند تا حل شود نه اینکه اول تصمیم بگیرند و بعد بگویند باید با هم متحد شویم؛ این حرف معقولی نیست. به گزارش ایلنا، وی با انتقاد از کسانی که دم از وحدت می‌زنند، افزود: متاسفانه افرادی که از همه جا شکست می‌خورند و هیچ جایی آنها را راه نمی‌دهند حتی در نماز جمعه، دم از وحدت می‌زنند و می‌گویند وحدت آن چیزی است که ما می‌گوییم. رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، گفت: سعی کنیم نظرات را به هم نزدیک کنیم نه اینکه هرکسی تصمیمی بگیرد و بعد بگوید وحدت؛ این امر نه عقلا صحیح است و نه شرعا و هیچ گاه در چنین حالتی وحدت حاصل نمی‌شود. وی تصریح کرد: اگر همه اصولگرایان کابینه تشکیل می‌دادند و همه می‌دانستند که این کابینه اصولگرایان است وحدت اصولگرایان در مقابل رقبا حفظ می‌شد، این ایده آل است اینکه همه اصولگرایان بنشینند و نفر واحدی را انتخاب کنند هرچند شدنی نیست، حتی همان سه نفری که ابتدا با هم ائتلاف کردند بنده معتقدم که در عمل هیچ کدام از آنها با هم نمی‌سازند. نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: امروز اصلاح‌طلبان چنین وضعیتی ندارند و شانس برنده شدن با آنها نیست آنها در موقعیتی هستند که چه کسی را انتخاب کنند که رد صلاحیت نشود، سران آنها که قطعا رد صلاحیت می‌شوند از این رو به دنبال فردی هستند که سابقه نسبتا خوبی داشته و رای بیاورد، اما بعید است که مردم به آنها اقبال داشته باشند. آیت‌الله مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد: اما امروز رقابت در میان اصولگرایان است چون اصلاح‌طلبان بعد از فتنه ۸۸ دیگر در میان مردم جایی ندارند.

لنکرانی: رویه دولت‌های نهم و دهم باید در دولت یازدهم ادامه یابد

همچنین باقری لنکرانی درباره احتمال اینکه کاندیدای نهایی جبهه پایداری باشد با بیان اینکه رایزنی‌های مختلفی با وی انجام شده است، گفت: گزینه نهایی جبهه پایداری قبل از ثبت‌نام اعلام می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، کامران باقری لنکرانی در نشست خبری اظهار کرد: در معرفی گزینه جبهه پایداری مهم‌ترین رکنی که دنبال می‌کنیم گزینه اصلح است، انتخاب نهایی را مردم انجام می‌دهند. وی ادامه داد: ممکن است به برخی اقدامات و انتصابات دولت منتقد باشیم؛ اما در دولت نهم و دهم مدیران کارآمدی داشتیم که زحمات زیادی کشیدند و باید قدردان آن باشیم. لنکرانی درباره حضور اعضای دولت در جبهه پایداری عنوان کرد: بحث مصداقی در این زمینه نداشته‌ایم، اما در برنامه‌ای که تدوین شده این مساله مورد تاکید قرار گرفته است؛ یکی از نقاط قوت دولت نهم و دهم این بود که از دایره محدود مدیریتی خارج شد، دولت یازدهم هم باید امتدادی از گسترش این دایره مدیریتی باشد.

مهدوی کنی: تفرقه اصولگرایان به نفعمان نیست

از سوی دیگر، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز با تاکید بر اینکه تفرقه در بین اصولگرایان به نفع کشور و مردم نیست، اظهار کرد: روش مورد نظر ما ائتلاف است و در آخرین مرحله هم باید یک نظر را که به نفع جمهوری اسلامی و مردم است، در نظر گرفت. به گزارش خبرگزاری تسنیم، آیت‌الله‌مهدوی‌کنی در پاسخ به این سوال که «توصیه جنابعالی به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری چیست؟» اظهار کرد: نظر ما در انتخابات «ائتلاف» است و منظور از ائتلاف، یکی شدن نیست، بلکه مراد بنده آن است که همه باید با هم باشند و از تفرقه بپرهیزند؛ بنابراین توصیه می‌کنم همه در مسیر وحدت قرار گیرند، هر چند تاکید می‌کنم که معنای وحدت، یکی شدن نظرات و سلیقه‌ها نیست. وی در ادامه با تاکید بر اینکه تفرقه در بین اصولگرایان به نفع کشور و مردم نیست، اظهار کرد: روش مورد نظر ما ائتلاف است و در آخرین مرحله هم باید یک نظر را که به نفع جمهوری اسلامی و مردم است، در نظر گرفت.