جاسبی:
دانشگاه آزاد دورههای کوتاهمدت ویژه فارغالتحصیلان برگزار میکند
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در جهت افزایش کیفیت دانشگاه آزاد و آموزشهای ارائه شده در این دانشگاه از امسال دورههای کوتاهمدت ویژه فارغالتحصیلان برگزار میشود. به گزارش خبرگزاری فارس، عبدا... جاسبی در مراسم افتتاح پنجاه و چهارمین اجلاس شورای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور تمامی روسای واحدهای دانشگاه آزاد برگزار شد، با اعلام این مطلب، افزود: به منظور استفاده از ظرفیتهای بلااستفاده دانشگاه، ارتقای کیفیت و افزایش آمار قبولی دانشجویان این دانشگاه در مقطع بالاتر دانشگاههای دولتی و غیر دولتی، دورههای آموزشی جدید کوتاه مدت پیش فوقلیسانس و پیش دکترا برای فارغالتحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد راهاندازی میشود.
وی ادامه داد: دانشجویان دانشگاه آزاد در عرصه های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی، پژوهشی و ورزشی خوش درخشیدهاند و ما امروز شاهد موفقیتهای آنان در زمینههای مختلفی نظیر مسابقات روبوکاپ و غیره در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی هستیم. جاسبی با اشاره به این مطلب که این دانشگاه ۲۵ سال پیش از یک ساختمان اجارهای فعالیت خود را شروع کرده است، گفت: امسال به مناسبت گرامیداشت ربع قرن فعالیت مستمر این دانشگاه همایشها و نمایشگاههای مختلفی برای نشان دادن دستاوردهای این مجموعه در دست برگزاری است. وی همچنین با اشاره به این مطلب که ۲۰ جلد کتاب تاریخ دانشگاه آزاد در حال تدوین است، گفت: هر واحد دانشگاهی موظف به تهیه و تدوین تاریخچه دانشگاه خود بوده و باید سرگذشت پرفراز و نشیب این دانشگاه به رشته تحریر درآید.رییس شورای اجرایی اتحادیه دانشگاههای جهان اسلام به برگزاری اجلاس شورای اجرایی انجمن بینالمللی دانشگاههای جهان و همایش چالشهای آموزشی اشاره کرد و گفت: جمعیت دانشجویی دنیا از سال ۱۹۹۱ میلادی تا سال ۲۰۰۴ از ۶۸میلیون نفر به ۱۳۲میلیون نفر یعنی دو برابر افزایش یافته است. وی ادامه داد: این در حالی است که تعداد دانشجویان خارجی که برای ادامه تحصیل به کشورهای دیگر رفتهاند، در سال ۲۰۰۴ به ۵/۲میلیون نفر رسیده است و پیشبینی میشود این تعداد تا سال ۲۰۲۵ به ۷میلیون و ۲۰۰هزار نفر برسد. جاسبی همچنین به رشد جمعیت دانشجویی و جابهجایی دانشجویان به کشورهای صنعتی نظیر آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، استرالیا، کانادا و ژاپن اشاره کرد و گفت: این جابهجایی دانشجویان در سالهای اخیر نشان دهنده مهاجرت تکنولوژی به سوی کشورهای پیشرفته و صنعتی جهان است.
وی همچنین با بیان این مطلب که در هیچ زمانی از طول تاریخ رفاه و آسایش ملتها به آموزش عالی محتاج نبوده است، گفت: در میدان رقابت در مرحله آموزش عالی، مجموعهای حرف اول را میزند که از نظر کیفیت و تنوع آموزش عالی در سطح بالاتری در میان رقبای خود باشد.
ارسال نظر