دبیر و برگزارکننده سه دوره جایزه «عکس مطبوعاتی کاوه گلستان»، برگزاری این جایزه را به فرزند کاوه گلستان واگذار کرد. لیلی گلستان، خواهر کاوه گلستان، در این باره به ایسنا گفت: «وقتی کاوه از دنیا رفت، پسرش، (مهرک)، کوچک بود و به پیشنهاد من و همزمان مجله «عکسنامه»، رعنا جوادی و بهمن جلالی، این جایزه شکل گرفت. با گذشت سه‌سال که پسر کاوه بزرگ‌تر شد، ایده‌های دیگری داشت که دلش می‌خواست در جایزه پیاده کند، اما در ایران حضور نداشت.»

وی افزود: اکنون مهرک گلستان به‌خاطر آنکه آن ایده‌ها، کارها و افکار تازه دیگری را بتواند پیاده کند، از ما خواست که جایزه را به وی واگذار کنیم. ما نیز به احترام کاوه و پسرش با کمال میل واگذار کردیم. از این پس به احتمال زیاد، حضور مهرک در ایران بیشتر خواهد شد.

گلستان تصریح کرد: فرزند کاوه به ایده‌ها و برنامه‌هایش درباره برپایی جایزه اشاره‌ای نکرده و تنها عنوان کرده است که می‌خواهد این جایزه با ایده‌هایی دیگر، افرادی دیگر و به‌گفته خودش کاوه ای‌تر باشد.

او درباره راه‌اندازی جایزه مشابه و مستقل دیگری در این زمینه، تاکید کرد که قصد رقابت و مسابقه ندارند و به نظاره گر باشیم.

گلستان همچنین اظهار کرد:‌ وظیفه داشتم برای برادرم کاری انجام دهم، بنابراین به‌رغم همه مسائلی که برای ما پیش می‌آوردند، کار را ادامه دادیم و هر سال استقبال از سال پیش بیشتر و بهتر بود. چهار نفر با ایده‌ها، افکار و فرهنگ متفاوت، کار تیمی را در فضایی پیش بردند که همواره این ذهنیت وجود داشت که کار تیمی در ایران پیش‌ نمی‌رود. این امر مصداقی ملموس برای جوانان و آیندگان است.

دبیر سه دوره جایزه عکس مطبوعاتی «کاوه گلستان» درباره انتشار کاتالوگ نمایشگاه در فضا و موقعیتی دیگر گفت:‌ کاتالوک نمایشگاه را به‌صورت دیجیتال می‌توانستیم منتشر کنیم، اما ترجیح دادیم جایزه را لوث نکنیم و تنها به تماشا بنشینیم.

تنها سه روز از کشته شدن کاوه گلستان در جنگ آمریکا و عراق گذشته بود که دوستانش پیشنهاد راه‌اندازى جایزه‌اى به نام او را مطرح کردند و ۸۲ روز بعد، دبیرخانه جایزه راه‌اندازى شد، سایت عکسى به نام او در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت و حتی داوران جایزه هم مشخص و فعال شدند.