۱۹۱ رای موافق مجلس به عبدالرضا مصری
وزیر جدید رفاه از مجلس آمد
مصری با ۱۹۱ رای موافق، ۴۲ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از ۲۴۴ رای ماخوذه وزیر رفاه و تامین اجتماعی شد.
بازخوانی پرونده پر فراز و نشیب وزارت رفاه.
مصری با ۱۹۱ رای موافق، ۴۲ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از ۲۴۴ رای ماخوذه وزیر رفاه و تامین اجتماعی شد. عبدالرضا مصری که تا دیروز، ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس را بر عهده داشت، با رای ۱۹۱ تن از نمایندگان مجلس به عنوان وزیر رفاه و تامین اجتماعی انتخاب شد. در هنگام شمارش آرا از گرامی مقدم، امیر حسنخانی و عادل آذرجهت کمک در امر شمارش آرا دعوت شد که در جایگاه هیات رییسه قرار گیرند. در این جلسه شهبازخانی، کامران و سبحانی به عنوان مخالف و پاپی، عباسی و دلخوش به عنوان موافق وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی به ایراد سخنرانی پرداختند.
رییس جمهوری: آقای مصری را با پشتوانه رای بالا، راهی دولت کنید
رییسجمهوری از نمایندگان مجلس خواست تا با رای بالا به وزیر پیشنهادی رفاه، او را با پشتوانه قوی راهی دولت کنند. محمود احمدینژاد که دیروز در جلسه رای اعتماد به وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی در مجلس شورای اسلامی سخن میگفت، با بیان اینکه اجرای عدالت و هدفمند کردن یارانهها از برنامههای اصلی دولت است، افزود: اجرای عدالت ابعاد و مراحل گوناگون و اقدامات فراوانی را میطلبد، همانطور که میدانید روز گذشته گام اول در توزیع سهام عدالت برداشته شد. واگذاری سهام عدالت بزرگترین واگذاری در تاریخ کشور ما محسوب میشود و پیشبینی ما این است که برای تحقق عدالت، بخشی از اقدامات، همین واگذاریها به مردم است. احمدینژاد همچنین اظهار داشت که در واگذاری سهام عدالت شناسایی دهکهای مختلف درآمدی جزو پیچیدهترین و اساسیترین کارها است، زیرا برای هر دهک، تسهیلات و امکانات ویژه منظور شده است. وی گفت: افرادی که روز شنبه سهام عدالت را دریافت کردهاند، جزو پایینترین دهک کشور هستند و نزدیک به ۵/۴میلیون نفر در این دهک قرار دارند و پیشبینی میکنیم که حدود ۵/۱میلیون نفر دیگر نیز در این دهک قرار گیرند. رییسجمهور با بیان این که به این دهک اول ۵۰درصد تخفیف داده شده و به دهکهای دیگر نیز به صورت ۱۰ ساله سهام عدالت ارائه خواهد شد، گفت: این کار درستی در جهت اجرای عدالت است و هر دهک متناسب با خودش تسهیلاتی را دریافت میکند.
مجلس به عبدالرضا مصری رای اعتماد داد
احمدینژاد در ادامه سخنانش با بیان این که وزارت رفاه در ساماندهی این کار نقش محوری دارد، گفت: در واگذاری سهام عدالت اشتباهات و بعضا آمارهای نامناسبی داشتهایم که ما را از هدف اصلی دور میکرد، به گونهای که در مرحله اول شناسایی، ۵میلیون و ۸۰۰هزار نفر در دهک اول قرار گرفتند، اما پس از آن که وزارت رفاه و سازمان خصوصیسازی، درخواستها را بررسی کردند نزدیک به یکمیلیون و ۲۰۰هزار نفر از آن تعداد کاهش یافت، یعنی حدود ۲/۱میلیون نفر با شناسنامه اضافی و یا ثبتنام در جاهای مختلف وارد شده بودند. وی ادامه داد: بنابراین این کار وظیفه وزارت رفاه است که حداقل تا ۶ دهک را به صورت مرزبندی شده برای ما مشخص کند. همچنین شناسایی شرکتها، سهام موسسات، پرداخت مالیاتها و انجام کارهای اولیه آنها برای وارد شدن به بورس از جمله وظایف این وزارتخانه است. در ادامه رییسجمهور در حالی که به اشتباه نام وزارت رفاه را وزارت تعاون عنوان کرد، گفت: یکی از اعضای اصلی ستاد توزیع سهام عدالت وزارت تعاون است. وی در این هنگام مورد خطاب مجلس قرار گرفت و به وی تذکر داده شد که وزارت رفاه را باید عنوان میکرد.
به گزارش «ایسنا»حمدینژاد در پاسخ به تذکر نمایندگان، گفت: ما یک هفته جلوتر رفتیم و زمانی که سرعت زیاد باشد این اتفاق میافتد. ما وقتی شما را این چنین پرنشاط و سرحال در صحنه مجلس میبینیم، امیدوار میشویم و میخواهیم با سرعت بیشتر حرکت کنیم و آمادگی داریم همین امروز وزیر تعاون را هم پیشنهاد دهیم. رییس مجلس شورای اسلامی نیز در پاسخ، گفت: اگر به این نمایندگان باشد که میگویند که همه وزرا را تغییر دهید.
رییسجمهور نیز در پاسخ با خنده گفت: حواستان باشد سال دیگر انتخابات مجلس شورای اسلامی را در پیش داریم. رییسجمهور در ادامه سخنانش از دیگر وظایف وزارت رفاه را هدفمند کردن یارانهها عنوان کرد و گفت: این کار بزرگی است که دولت و مجلس باید با هم انجام دهند که نقش دولت و به ویژه وزارت رفاه، کلیدی است. وی گفت: سومین کاری که باید صورت گیرد هماهنگ و یکسانسازی نهادهای حمایتی است. در حال حاضر نهادهای حمایتی متعددی در کشور داریم که وظایف و اختیاراتشان با یکدیگر همپوشانی زیادی دارد، اما خروجی کار آنها برای ما قابل اندازهگیری نیست.
احمدینژاد از دیگر اقدامات دولت و مجلس را پوشش بیمه همگانی عنوان کرد و گفت: همه میدانید که تا امروز بیش از هفتادمیلیون دفترچه بیمه صادر شده است، اما هنوز بیش از ششمیلیون نفر تحت پوشش هیچ بیمهای نیستند، این در حالی است که انواع بیمه در کشور داریم که دولت مصمم است آنها را یکسان کند و این وظیفه بر عهده
وزارت رفاه است. وی اظهار داشت: وزارت رفاه گرچه تازه تاسیس است، اما وظایف مهمی بر عهده دارد و پاسخ به نیازها و انجام وظایف این وزارتخانه نیازمند حضور یک برادر پرتلاش و متعهد و آشنا به کار است که ما در این راستا به آقای مصری رسیدیم. رییسجمهور خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: با توجه به این که قبلا از شما سه نفر به همکاری با دولت گرفتهایم و شما سخاوتمندانه آنها را به ما دادهاید و اگر آقای حداد نگوید که همه را ببرید، دو نفر دیگر نیز میخواهیم از شما بگیریم. احمدینژاد اظهار داشت: این سه نفری که شما به ما هدیه کردید در دولت بسیار خوب خدمت میکنند و انتظار ما از شما دوستان این است که این دو نفر باقیمانده را با رای بالا به ما بدهید.
در این لحظه چند تن از نمایندگان عنوان کردند که آقای خادم را نیز به دولت ببرید که رییسجمهور پاسخ داد: نمیدانم آقای خادم علاقهمند باشند که به دولت بیایند یا خیر، اما کار دولت بسیار سخت است. رییسجمهور در پایان سخنانش گفت: انتظار ما از شما دوستان و عزیزان این است که چون سوابق آقای مصری برای شما آشنا است، رای بالایی به ایشان بدهید تا با پشتوانه قوی به دولت بپیوندد.
نحوه دستیابی به اهداف بیان شده در برنامه آقای مصری دیده نشده است
نماینده مردم ملایر در مخالفت با وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی، مخالفتها را مبتنی بر مناسب نبودن شخص پیشنهادی برای تصدی وزارت رفاه ندانست و گفت: مخالفتها به دلیل نبود چارچوب مشخص اجرایی در برنامه ارائه شده است، چراکه برنامه پنجساله چهارم، جایگاه وزارت رفاه در قانون اساسی و رویکرد چشمانداز بیست ساله در برنامه بیان شده است، اما نحوه دستیابی به این اهداف که باید در راستای برخورداری ایرانیان و آحاد ملت از خدمات رفاه و تامین اجتماعی مناسب باشد، دیده نشده است. بیژن شهبازخانی افزود: وزارت رفاه و تامین اجتماعی بهترین وزارتخانه برای به ظهور رساندن عدالت و رسیدگی به تامین اجتماعی، درمان و بهداشت مردم است. نماینده مردم ملایر، لازمه توسعه اقتصادی برای کشورهای در حال توسعه را عدالت اجتماعی و لازمه عدالت اجتماعی را نیز با تامین عدالت اجتماعی مناسب در کشور موثر دانست. وی گفت: باید این رویکرد در لایحه بودجه، سیاستها و نیازمندیهای وزارت رفاه مشخص شود تا دغدغهها در این خصوص به وجود نیاید و بتوان به وزیر پیشنهادی رای داد.
برای به روز کردن سیستم اطلاعاتی به افراد آشنا به علوم روز نیاز است
نماینده مردم دورود و ازنا در موافقت با وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی گفت: یکی از ویژگی های بارز «مصری» آن است که بحث حمایت را از پایههای پایینی شروع کرده و تا معاونت کمیته امداد ارتقا یافته است. حسین پاپی با اشاره به توجه قانون اساسی و برنامه چهارم به بحث تامین و رفاه اجتماعی اعم از بیمههای اجتماعی، امداد و درمان، گفت: جایگاه رفاه اجتماعی از نظر قانونی برای همه ما روشن است، اما ما سالیان سال یک مدیریت جامع و متمرکز را نداشتهایم، بنابراین بعد از چند سال کارشناسان به اینجا رسیدند که وزارتخانهای به نام رفاه تشکیل دهند که برنامههای جامع و مانعی را در امر رفاه داشته باشد. وی با بیان اینکه ضعف سیستم اطلاعاتی را همه قبول داریم، افزود: برای اینکه بتوانیم سیستم اطلاعاتی خود را به روز و کامل کنیم باید از افرادی استفاده کنیم که هم به علوم روز آشنا باشند و هم تجربه کار حمایتی، امدادی و بیمهای را دارا باشند.این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به سوابق اجرایی مصری، در سمت مدیرکلی کمیته امداد در استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: جایی که طول عمر مدیریت در ایران ۵/۲ سال بوده ایشان ۱۵ سال خدمت کردهاند و این نشان موفقیت آقای مصری است. وی وزیر پیشنهادی رفاه را مبتکر نظام ارجاع و پزشک خانواده دانست و آشنا بودن به قوانین و نیز مشکلات مردم، متخصص بودن و کلاننگری مصری را از ویژگیهای مثبت وی برای بر عهده گرفتن مسوولیت وزارت رفاه و تامین اجتماعی عنوان کرد. پاپی با اشاره به بحث اشتغال در این بخش به سابقه کاری مصری در کمیته امداد امام (ره) اشاره کرد و ادامه داد: موفقترین جایی که در زمینه توسعه سرمایهگذاری و ایجاد اشتغال موفق بوده، کمیته امداد حضرت امام (ره) بوده است.
مصری لایحه حمایت از معلولان یا امور ایثارگران را به سرانجام نرساند
نماینده مردم اصفهان که در مخالفت با وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی سخن میگفت، علت مخالفت خود را انتخاب وزرا از مجلس و کمبود نماینده در حوزه انتخابیه فرد انتخاب شده بیان کرد و گفت: بیشترین مواد مندرج در بودجه مربوط به کمیسیون اجتماعی و وظیفه نمایندگان نظارت است، اما متاسفانه آقای مصری به عنوان رییس کمیسیون اجتماعی نتوانست نظارت مناسبی را در این خصوص داشته باشد. حسن کامران معتقد است که رییس کمیسیون اجتماعی لایحه حمایت از معلولان و یا امور ایثارگران و کارگران را نتوانست به سرانجام برساند، پس چگونه میتوان یک وزارتخانه را دست ایشان داد؟ به گفته کامران وزیر پیشنهادی وزارت رفاه باید میزان ثروت خود را اعلام کند تا در آینده مورد پیگیری باشد.
وقتی عدالت از طریق پمپاژ نقدینگی دنبال میشود، وزیر رفاه چه کاره است؟
نماینده مردم دامغان که در مخالفت با وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی سخن میگفت با اشاره به شعار عدالتخواهی در دولت نهم، این مفهوم را تعریف نشده و در مواردی مشمول نگاههای مکانیکی دانست و گفت: عدالت از جمله واژههای مظلومی است که در نظام سیاسی ما گرفتار شده است. حسن سبحانی گفت: اگر سازمان مدیریت و برنامهریزی رویکرد معطوف به عدالت را پیش میگرفت کشور برای آینده به سمت عدالت جهتگیری میکرد، اما این اقدام صورت نگرفت.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه اکنون در غیاب برنامهریزی معطوف به عدالت و در حضور اقدامات منقطع، بعضا بیارتباط با واژه عدالت فرصت رای اعتماد به وزیر رفاه و تامین اجتماعی، فرصت مناسبی است، افزود: البته این فرصت در شرایطی مطلوب است که سیر مصوبات مختلف بگذارد و یا به دنبال مصوبات، سازمانی که وظیفه جهتگیری به سمت عدالت را بر عهده داشت، این فرصت را بدهد. سبحانی هماهنگ شدن نظام حمایتی، بیمهای و امدادی را بر عهده وزارت رفاه دانست و گفت: در نظام حمایتی وضعیت میلیونها انسان گرفتار فقر و مشکلات ناشی از آن از معضلات جامعه است. در نظام بیمهای سازمان بازنشستگی کشور به لحاظ متناسب نبودن ورودی و خروجی این سازمان از دیگر مشکلات کشور است و سازمان تامین اجتماعی نیز همین معنا را دنبال میکند و در عینحال در نظام امدادی و در سرزمین حادثهخیزی مثل ایران که با حوادث غیرمترقبهای روبهرو است، مشکلاتی ایجاد شده است. بنابراین سوالی که مطرح میشود این است که نظامات متنوعی مثل امدادی، حمایتی و بیمهای را چه جایگاهی باید حمایت کند؟
عباسی:مصری فردی مناسب است
نماینده مردم رودسر در مجلس که به عنوان موافق وزیر پیشنهادی سخن میگفت، بسیاری از مخالفتهای عنوان شده توسط مخالفان وزیر پیشنهادی را مربوط به آسیبهای دولتهای گذشته دانست و گفت: آقای مصری به عنوان یک قانونگذار و ناظر در این عرصه کار میکردند و این ارتباطی ندارد به اینکه بتوانیم در آینده ایشان را زیر سوال بریم. اسدا... عباسی گفت: قانون در کمیسیون اجتماعی مصوب میشد، ولی متاسفانه در وزارت رفاه و تامین اجتماعی اجرا نمیشد.
وی با بیان اینکه ما مشکل اجرای مصوبات مجلس را داشتیم، انتخاب مصری به عنوان وزیر رفاه و تامین اجتماعی را انتخابی مناسب دانست از آن جهت که مصری فردی است که در عرصه قانونگذاری سالیان سال به طور فعال و موثر تلاش کرده است.
ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس طی دو سال نشانه توانمندی مصری است
نماینده مردم صومعه سرا نیز در موافقت با وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی ، خطاب به مخالفان وزیر پیشنهادی، گفت: نمیخواهیم دولت را جابهجا کنیم، بحث انتخاب و انتصاب وزیر در وزارتخانهای بدون وزیر است. سید کاظم دلخوش با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر در اولویت قرار دادن رسیدگی به امور روستاییان و اقشار محروم، لزوم توجه به این اولویت را یادآور شد. مخبر کمیسیون اقتصادی مجلس انتخاب مصری به عنوان ریاست کمیسیون اجتماعی در دو سال را نشانه توانمندی وی دانست و ادامه داد: ایشان جایگاه چشمانداز بیست ساله، قانونگذاری و نظارت بر قانون را میداند. وی با بیان اینکه وظیفه ما است که به آقای مصری رای دهیم، اظهار داشت: باید از ایشان حمایت کنیم و بعد بنشینیم برنامههایش را ببینیم، اگر درست اجرا کردند ما هم حمایت میکنیم، اما اگر برنامهها را درست اجرا نکردند ما هم ابزاری داریم برای اینکه آقای مصری را زیر سوال ببریم.
چرا دوست داریم یارانهها هدفمند شود
اما اجرا نمیکنیم؟
وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی در دفاع خود با بیان اینکه بودن در سنگر و جایگاه خاص اهمیتی ندارد و آنچه مهم است نیت در عمل است، گفت: با توجه به اینکه اصل مساله رفاه و تامین اجتماعی و با طرح ادغام وزارتخانههای رفاه و بهداشت در مجلس مورد بررسی قرار گرفته است، ضرورت اساس نظام رفاه و تامین اجتماعی مشخص شد. عبدالرضا مصری با بیان اینکه ما مسوول قسط هستیم، گفت: اگر در برنامه ارائه شده نواقصی وجود دارد، از شخص بنده است، زیرا به دلیل محدودیت در گرفتن مشورت از هیچکس مشورت نگرفتم و امیدوارم که برنامه ارائه شده را با محبت و لطف نمایندگان تکمیل کنیم. مصری، ملزم دانستن مدیران کشور به قانون اساسی، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و سند چشمانداز در برنامههایشان را نقطه قوت دانست و گفت: مدیران کشور باید به آنچه ذخایر انقلاب تهیه کرده است، پایبند باشند.
به اعتقاد وی، در شرایط فعلی که پنج رکن اساسی میثاق قانون اساسی، سند چشمانداز، برنامه چهارم، قانون ساختار نظام جامع و سیاستهای کلی برنامه چهارم وجود دارد، باید طبق فرمایش امامعلی(ع) عمل کنیم و بدانیم که از کجا آمدهایم، کجا هستیم و به کجا خواهیم رفت. یعنی سه رکن اساسی برنامه را در نظر بگیریم. نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به گذشته، حال و آینده کشور در نظام تامین اجتماعی خاطرنشان کرد: تحقق نظام تامین اجتماعی مربوط به تمامی قوا و مردم کشور است، تا به نقطه ایدهآل نظام مقدس جمهوری اسلامی برسیم.
وی با تاکید بر اینکه ورودیها و خروجیها باید متعادل باشند و تجدیدنظر در سیستمها در نظر گرفته شوند، گفت: ما باید تجزیه و تحلیل سیستمها در راهکارهایی که تا کنون در پیش گرفته شده است را تجدیدنظر کنیم و بر اساس داشتهها و یافتهها راه هایی ایجاد کنیم که موجب تغییر و تحول شود.
به اعتقاد وزیر پیشنهادی رفاه، ما باید بتوانیم یک ریال را ۷۰ ریال کنیم و مشکل تنها در منابع نیست، زیرا مباحث جدی و جدیدی در مقاصد تامین اجتماعی وجود دارد. وی تجدیدنظر در نگرش مدیریتها را در رسیدن به اهداف تامین اجتماعی موثر دانست و گفت: بدون مشورت و کمک تمامی قوا و بهویژه مجلس به عنوان خانه ملت در راس امور نمیتوان به مقاصد دست یافت. مصری با بیان اینکه حضور در مجلس موجب باز شدن فضای گسترده در افکار و عملکردش شده است، تصریح کرد: بنده ۲۵ سال مدیر اجرایی بودم و کمترین مسوولیتی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی داشتم مدیرکلی بود. اما به اندازه چند سال حضور در مجلس یاد نگرفتم و ایمان دارم که هر مسوولی که قصد تصدی اموری را دارد پیش از آن، باید یک دوره را در مجلس بگذراند.
مصری با بیان اینکه دولت و مجلس منابع مورد نیاز را در اختیار وزارت رفاه قرار دهند، گفت: این بخش باید بر اساس سه شاخص منابع دولتی، بهرهوری در درون خود، خودزایی، دوری از تجملات درونی و بهرهوری در منابع، مشارکت مردم تامین شود. مصری با اشاره به اینکه تامین اجتماعی ۲۷میلیون نفر را تحت پوشش خود دارد و بیش از ۵۰ سال از عمرش گذشته است، گفت: چه عیبی وجود دارد که ما نهادهای عمومی غیردولتی را فعالتر کنیم؟
وی راهکارهای مشارکت مردم را حائز اهمیت خواند و اظهار داشت: بهرهوری در کشور فراهم و جلب مشارکت در بسیاری موارد کاملا محسوس است. اما مشکل اساسی نبود بانک اطلاعاتی در کشور است، زیرا هر زمانی که بخواهیم برای عدالت برنامهریزی کنیم، در آخر به مساوات تبدیل خواهد شد، زیرا نمیدانیم به چه کسی، چه مقدار باید پرداخت کرد. وزیر پیشنهادی رفاه، ایجاد بانک اطلاعاتی بر اساس کد ملی در نظام بیمهای و یا درآمدی را از شام شب برای دولت واجبتر دانست و گفت: برای هر برنامهریزی به بانک اطلاعاتی نیازمندیم. وی با بیان اینکه نرمافزار ایجاد بانک اطلاعاتی در کشور وجود دارد، یادآور شد: باید منابعی برای تهیه سختافزار در بودجه دیده شود تا این بانک ایجاد شود، زیرا با ایجاد بانک، برنامهریزی ما از ایدهآلی گراییهای افراطی به واقعگراییهای قابل عمل خواهد رسید.
مصری با تاکید بر اینکه برای آیندگان، بانکی قابل اعتماد و اعتنا تهیه خواهد کرد، افزود: ما نباید از هدفمند کردن یارانهها بترسیم، چرا دوست داریم یارانهها هدفمند شود اما اجرا نمیکنیم؟ قطعا دلیل آن نداشتن اطلاعات است که میتواند با تشکیل بانک کاملا حل گردد. وی تحقق تامین اجتماعی را به معنای تبدیل نشدن یک سالخورده به فرد منزوی منتظر مرگ دانست و تصریح کرد: نباید زندگی افراد از ابتدای تولد با داشتن فکر تامین آینده به تلخی بگذرد. بنابراین باید نظام آرامش اجتماعی برای مردم تهیه کرد تا دغدغه فردا به وجود نیاید. وزیر پیشنهادی وزارت رفاه و تامین اجتماعی، تعیین تکلیف بیمههای تکمیلی صفبندی شده و بیمههای پایه یکسان برای کشور را از واجبات دانست و اظهار داشت: تعداد دفترچههای صادر شده از طرف بیمهها از تعداد جمعیت کشور بیشتر است اما هنوز ۱۲ نفر بیمه نیستند، زیرا ما بانک اطلاعاتی نداریم تا این افراد را شناسایی کنیم. عبدالرضا مصری در ادامه دفاعیات از برنامههای خود، گفت: پذیرفتهام به خاطر انقلاب و به خاطر اعتقادی که به رفع مشکلات محرومان دارم، همه شما در ابتدای مجلس شاهد بودید تا امروز آنچه در مجلس دنبال می کردم، رفع محرومیتها و کمک به اقشار نیازمند و رفع مشکلات بازنشستگان بوده است. وی افزود: اولین طرحی که در مجلس برای رفع مشکلات محرومان مطرح شد، بنده آن را تقدیم و از شما امضا گرفتم.
محرومینی که سالها یک ریال مستمری آنها افزایش نیافته بود، به برکت مجلس هفتم در طول دو سال گذشته ۱۵۰درصد افزایش مستمری داشتهایم، اما برابر برنامهای که شما ترسیم کردید ۵/۴میلیون نفر پشت نوبت داریم ۱۰میلیون و ۲۰۰هزار نفر باید زیر پوشش نهادهای حمایتی قرار گیرند. در حال حاضر ۵/۴میلیون نفر کمیته امداد ۵۰۰هزار تا بهزیستی یعنی ۵میلیون و ۲۰۰هزار نفر انسان امروز یا پشت درهای گزینش هستند و یا از ترس این که پذیرش نخواهد شد، اصلا نمیآیند درخواست ارائه دهند. وزیر پیشنهادی رفاه، گفت: بنابراین استمداد ما از مجلس این است که برادر عزیز دست شما است. شما میتوانید این وضع را تغییر دهید.
ارسال نظر