معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: ۱۰ تا ۱۵درصد مردم حتی توان پرداخت تعرفه خدمات تشخیصی و درمانی را در بیمارستان‌ها و مراکز دولتی ندارند و باید امکان ارائه خدمات رایگان در برخی موارد فراهم شود. سید موید علویان در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، افزود: متاسفانه وزارت بهداشت با کمبود شدید منابع مالی رو‌به‌رو است، برای ارائه خدمات درمانی مناسب در بخش دولتی منابع کافی تامین نشده است و بیمارستان‌ها مجبورند بخشی از درآمد خود را از محل اخذ تعرفه از بیماران دریافت کنند تا بتوانند حداقل کیفیت را در ارائه خدمات داشته باشند.

وی اضافه کرد: بیمارستان‌های دولتی در شرایط فعلی به شدت آسیب دیده‌اند، از طرفی نمی‌توانند با پول‌هایی که از مردم می‌گیرند اداره شوند و از طرف دیگر دریافت همین مقدار تعرفه هم در توان بخش قابل توجهی از مردم نیست به همین علت به نظر می‌رسد دولت باید

سرمایه گذاری بیشتری برای ارتقای سلامت و بهبود وضع بیمارستان‌های دولتی انجام دهد. معاون سلامت وزارت بهداشت گفت: تامین سلامت مردم یکی از وظایف پایه‌ای دولت است، زیرا بدون داشتن انسان‌های سالم، اقتصاد و صنعت کشور نیز آسیب می‌بیند، بنابراین دولت برای توسعه و پیشرفت پایدار جامعه باید منابع مالی بیشتری را به بخش سلامت اختصاص دهد.

علویان اضافه کرد: البته در زمان حاضر همه بیمارستان‌های دولتی از حمایت‌های دولتی استفاده می‌کنند و هیچ بیمارستانی وجود ندارد که از کمک‌های دولت بی‌بهره باشد و فقط از درآمد اختصاصی خود استفاده کند، به این معنا که ما هیچ بیمارستان خودگردان در کشور نداریم.

وی گفت: با این وجود بیمارستان‌های دولتی اکنون با حداقل ۷۰۰‌میلیارد تومان کسری اعتبار دست و پنجه نرم می‌کنند و در مجموع سهمی‌را که بخش سلامت کشور از درآمد ناخالص ملی کشور دارد، منطقی نیست و باید این وضعیت اصلاح شود.