وزیر رفاه و تامین اجتماعی از بازگشت دوباره بودجه بیماران خاص از وزارتخانه بهداشت به وزارت رفاه و تامین اجتماعی خبر داد و گفت: بودجه بیماران خاص که تا سال گذشته در اختیار وزارت بهداشت بود همواره براساس توافقنامه بین این وزارتخانه و‌سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و براساس برنامه کشوری بیماران خاص هزینه می‌شد. امسال برای اولین بار این بودجه ۲۳‌میلیارد تومانی با تصویب مجلس به وزارت رفاه سپرده شد ولی با توافق دو طرفه در اردیبهشت‌ماه امسال بین وزارت رفاه و وزارت بهداشت، در ۶ ماه اول برای جلوگیری از اختلال در خدمت رسانی به این بیماران این بودجه در اختیار وزارت بهداشت قرار داده شد.

پرویز کاظمی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: بودجه بیماران خاص طبق مصوبه مجلس در اختیار وزارت رفاه است و از مهرماه امسال تمام‌ساز و کارهای صرف این بودجه توسط وزارت رفاه تنظیم و اجرا خواهد شد.

وی در ادامه افزود: چون وزارت بهداشت قراردادهای تامین تجهیزات و داروهای مورد نیاز این قشر از جامعه را منعقد کرده بود و با ورود وزارت رفاه در بین برنامه‌های آنها خلل وارد می شد در توافقنامه با وزارت بهداشت مقرر شد ۶ ماه اول سال را آنها طبق روال گذشته عمل کنند و هزینه‌های آن را از وزارت رفاه دریافت کنند تا در ۶ ماه دوم سال وزارت رفاه به طور مستقل وارد عمل شود.

هم‌اکنون حدود ۱۸‌هزار بیمار تالاسمی، ۸‌هزار هموفیلی، ۸‌هزار بیمار مبتلا به ام‌‌اس و بیش از ۱۰‌هزار نفر بیمار دیالیزی در کشور وجود دارند.