تا مجلس نهم هست باید کارها را انجام داد

احمد موسوی، معاون حقوقی ‌و امور مجلس رییس‌جمهوری تعامل مجلس هفتم بادولت نهم را در مجموع و با توجه به شرایط موجود «خوب» ارزیابی کرد و گفت: البته می‌توان تعاملی بهتر از این داشت. موسوی در گفت‌‌وگو با ایرنا، درباره ارزیابی‌اش از تعامل مجلس با دولت به جلسات همفکری مختلف دولت و مجلس از جمله در خصوص بودجه اشاره کرد و افزود: در یکسال‌ونیم گذشته ۵ اجلاس مشترک بین دولت و مجلس برگزار شده که درایجاد هماهنگی و نزدیکی دیدگاه‌ها بسیار موثر بوده ‌و این درحالی‌است که ‌در دولت گذشته میانگین این جلسات‌ کمتر بوده است.

معاون حقوقی و امور مجلس رییس‌جمهوری در مورد اقدام برخی از نمایندگان مجلس برای سوال از رییس‌جمهوری، گفت: اگر به دنبال برطرف کردن ابهامات باشیم، برای این منظور راه‌های بهتری وجود دارد.

موسوی در خصوص اقدام یکی از نمایندگان مجلس مبنی بر درخواست از دیوان عدالت اداری برای لغو مصوبه افزایش پلکانی معکوس حقوق کارکنان دولت در سال ۸۶ گفت: هر چه دیوان عدالت اداری حکم کند به آن عمل می‌کنیم اما این استدلال را از نظر حقوقی نمی‌پذیریم.

وی با اشاره به اینکه قرار بوده حقوق کارکنان دولت متناسب باتورم افزایش یابد نه برابر با آن، افزود: اینکه عده‌ای تناسب را به معنای برابر می‌دانند، تصوری حقوقی نیست.

موسوی با تاکید بر استفاده از فرصت یکساله باقی مانده از عمر مجلس هفتم، گفت: باید نهایت استفاده را از این فرصت برده و کارهای بر زمین مانده را به انجام برسانیم.

وی آسیب شناسی مجلس از عملکرد خود را یکی‌از اقداماتی‌دانست که می‌توان در فرصت باقی مانده انجام داد.

موسوی ادامه داد: درست است در ظاهر یکسال از عمر مجلس باقی مانده اما در عمل ۶ یا ۷ماه مجلس می‌تواند کارموثر داشته‌باشد که این نیز ظرفیت خوبی است و می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

معاون حقوقی و امورمجلس رییس جمهوری در پاسخ به سوالی در خصوص درخواست نمایندگان از رییس جمهوری برای ارائه گزارش عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه چهارم به مجلس، گفت: این گزارش آماده ارائه به مجلس است.

موسوی افزود: سال گذشته رییس جمهوری در هنگام تقدیم لایحه بودجه گزارش مفصلی از وضعیت اقتصادی کشور و نکات لازم درخصوص اجرای برنامه توسعه ارائه کردند.

معاون حقوقی ‌و امور مجلس رییس جمهوری خاطرنشان کرد: آنچه در قانون آمده، گزارش رییس جمهوری به ‌مجلس است و از لحاظ حقوقی دلالت بر حضور و گزارش شفاهی نیست و اگر رییس جمهوری گزارش خود را مکتوب هم به مجلس ارائه دهد، کافی است ولی رییس جمهوری به احترام نمایندگان در مجلس شرکت خواهند کرد و گزارش را در فرصت مناسب ارائه می‌کنند.