مقام معظم رهبری:
هدف شوراها راحتتر و اخلاقیتر کردن زندگی شهروندی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز به کار سومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، شوراها را نماد دیگری از اداره کشور به دست مردم خواندند. ایشان با تجلیل از همت و حماسه آفرینی مردم در سومین دوره انتخابات شوراها تاکید کردند: بنیاد این نهاد اجتماعی بر حل عملگرایانه مشکلات مردم استوار است. رهبر معظم انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار دور سوم شوراها تاکید کردند:
هدف شوراها راحتتر و اخلاقیتر کردن زندگی شهروندی است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت آغاز به کار سومین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، شوراها را نماد دیگری از اداره کشور به دست مردم خواندند.
ایشان با تجلیل از همت و حماسه آفرینی مردم در سومین دوره انتخابات شوراها تاکید کردند: بنیاد این نهاد اجتماعی بر حل عملگرایانه مشکلات مردم استوار است که این مهم با کسب سرمایه ارزشمند اعتماد عمومی و پرهیز از دخالت دادن انگیزههای جناحی و حزبی در میدان فعالیت شوراها، محقق خواهد شد. متن پیام ایشان به این شرح است:
بسم ا... الرحمن الرحیم
خدای بزرگ را سپاس که اکنون بار دیگر با همت و حماسه مردم، شوراهای اسلامی شهر و روستا به دوره تازهای گام مینهند و فصل دیگری در خدمتگزاری برگزیدگان مردم آغاز میشود. انتخابات ۲۴ آذر گذشته، با نصابی برتر از همه انتخابهای نوع خود، کشور را در پوشش گسترده شوراهایی قرار داد که طبق قانون اساسی مدیریت شهر و روستا را بر عهده دارند و نمادی دیگر از اداره کشور به دست مردم را در برابر چشم همگان میگذارند.
اعضای این شوراها باید قدردان مشارکت مردم باشند که در این دوره بیش از گذشته نشان داده شد و خود را وقف خدمتی کنند که بر زندگی روزمره اهالی شهر و روستا دارای تاثیری مستقیم و نزدیک است.
بنیاد این نهاد اجتماعی بر حل عملگرایانه مشکلات عینی و مشخص مردم در شهر و روستا است و هدف آن راحتتر و اخلاقیتر کردن زندگی شهروندی است. توفیق شوراها در دستیابی به این هدف، سرمایه ارزشمند «اعتماد عمومی» را افزایش میبخشد و زمینهساز حضور پرنشاط مردم در همه عرصههای پیشرفت و توسعه کشور میشود.
یک شرط اساسی آن است که انگیزههای جناحی و حزبی، این شوراها را عرصه تاخت و تاز خود نکند و آن را از کار اصلی خود باز ندارد. توفیق نسبی شوراهای دور دوم در مقایسه با دوره پیش از آن در بسیاری از کلانشهرها، آزمون عینی این حقیقت است. این شرط، به ویژه در گزینش شهرداران و دهیاران، اهمیت مییابد. ملاک این گزینش، باید امانت و دینداری، کفایت و کارآمدی، نجابت و حسن سلوک با مردم باشد. دخالت جناحبندیها و انگیزههای حزبی و گروهی و شخصی و طایفگی در این وظیفه مهم، زهر مهلکی است که شوراها را از کار میاندازد و آن را کم سود و گاه زیانبخش میسازد.
در نظارت و حسابرسی از کار شهردار و دهیار نیز، شورا باید عینا همین امر مهم را در برابر چشم داشته باشد و جز تکلیف بزرگ الهی خود، چیزی را در نظر نگیرد. در فهرست خدماتی که شوراها به آن میپردازند باید حفظ هویت و اصالت شهرها و روستاها و پایبندی به معماری اسلامی و ایرانی، و رعایت زیبایی و استحکام بناها، و ترویج فرهنگ نظم و قانون، و گسترش نمادهای دین و اخلاق، و آسانسازی خدمت رسانی و عدالت و فراگیری در خدمات شهری و توسعه فضای سبز و اهتمام به سلامت محیط زیست، و توجه به نیازهای جانبازان و مصدومان جسمی، و نگاه عدالت گستر به محلهها و اشخاص محروم، و توجه ویژه به بانوان و نیز به جوانان، برجسته شود و همواره در مد نظر قرار گیرد. خدای متعال را همواره حاضر و ناظر کار خود بدانید و خدمتی را که مردم بر دوش شما نهادهاند، به عبادتی بزرگ و موجب تقرب به خداوند مبدل نمایید. امید است خداوند متعال از تلاش شما خشنود گردد و دعای حضرت بقیه ا... ارواحنا فداه شامل حال شما باشد.
والسلام علیکم - سیدعلی خامنهای
ارسال نظر