دولت نقدینگی‌های سرگردان جامعه را در بخش‌های مولد و سرمایه‌گذاری‌های زیربنایی به کار گیرد تا تولید افزایش یابد و تورم و رشد نقدینگی به وجود نیاید. رسول صدیقی بنابی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با بیان این مطلب به ایسنا گفت: رشد نقدینگی یکی از دلایل ایجاد تورم در کشور است و متاسفانه در ۲ سال گذشته به اندازه تمام دوران‌های پس از انقلاب رشد نقدینگی داشتیم.

وی نقدینگی موجود در کشور را ۱۲۵هزار‌میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: از این مقدار ۶۵‌هزار‌میلیارد تومان متعلق به سال‌های۸۴ و ۸۵ است و نشان از این دارد که نقدینگی در ۲سال اخیر افزایش چشمگیری داشته و از حساب ذخیره ارزی بی‌رویه استفاده شده است.

نماینده مردم بناب در مجلس ادامه داد: بانک مرکزی در زمان تصویب بودجه ۸۵ اعلام کرد که بیش از ۲۷میلیارد دلار ارز را نمی‌تواند در جامعه بفروشد که سال قبل حدود ۳۰‌میلیارد دلار به فروش رساند و برای باقی آن ناچار به چاپ اسکناس شد.

طبیعی است چاپ اسکناس بدترین نوع افزایش نقدینگی است که تورم بالایی به وجود می‌آورد و طبق برآوردهای صورت گرفته سال قبل در حدود ۱۰‌میلیارد دلار برای تامین ریال از جمله چاپ اسکناس داشتیم که تاکنون گزارشی درباره چاپ اسکناس ارائه نشده است.

نماینده مردم بناب در مجلس همچنین با اشاره به روند صعودی نرخ تورم در کشور افزود: در طول ۸ سال گذشته نرخ تورم بیش از ۱۶‌درصد نبوده است. ولی در گزارش مرکز پژوهش‌ها می‌بینیم که پیش‌بینی تورم ۲۳‌درصدی برای سال ۸۶ انجام گرفته که نشانه بدی برای اقتصاد کشور است.