هاشمی رفسنجانی: هیچ کاربزرگی به دور از مانع و غرض‌ورزی نبوده است

سهم پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مایه مباهات است

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار معاونان و مدیران پژوهشی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور تحقیقات را موتور پیشرفت واقعی جوامع بشری خواند و خطاب به مسوولان پژوهشی دانشگاه آزاد، گفت: با توجه به آمارها و ارقام ارائه شده در این دانشگاه امید به پیشرفت علمی و کیفی کشور روزبه‌روز افزایش می‌یابد و این مایه افتخار ملت ماست. به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مبنای دین اسلام و مکتب تشیع را کسب علم و دانش خواند و با مرور تاریخ توسعه علمی مسلمین و ایرانیان گفت: ما به‌عنوان مسلمان و ایرانی موظفیم در قافله علم و تمدن در جایگاه مناسب‌تری نسبت به حال حاضر قرار بگیریم.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی مسابقه علم و دانش در جهان کنونی را بسیار سخت و تنگاتنگ خواند و تاکید کرد: ما اگر بتوانیم جایگاه علمی و توسعه‌ای خود را در دنیا نسبت به حال حاضر ارتقا بدهیم، می‌توانیم مدعی اسلامی بودن باشیم.

رییس مجلس خبرگان رهبری سراسر تعالیم اسلام و قرآن را عرصه کسب دانش و مبارزه با جهل دانست و تصریح کرد: مبنای عظمت بشر در برابر سایر موجودات عالم امتیاز علمی اوست تا جایی که فرشتگان ملزم به سجده به انسان شده‌اند.

هاشمی اعداد و ارقام پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را مایه مباهات جامعه علمی و مردم کشورمان خواند و تاکید کرد: در حال حاضر کمتر محقق و ناظر خارجی است که به عظمت این مرکز بزرگ علمی در کشور، منطقه و حتی جهان اذعان نداشته باشد. رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به این که هیچ کار بزرگ و تاریخ‌سازی به دور از مانع و مشکل و غرض‌ورزی حسودان نبوده، تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با لطف خداوند و عنایت امام راحل و زحمات مدیران و مردم شکل گرفته و قطعا روزبه‌روز ماندنی‌تر و مستحکم‌تر خواهد شد.

هاشمی رفسنجانی جایگاه و خدمات این مرکز بزرگ علمی را ناشناخته و مظلوم دانست و گفت: باید تلاش کنیم با بالا بردن کیفیت آموزشی و پژوهش و نیز گسترش ارتباط دانشگاه آزاد با مراکز علمی معتبر دنیا و نیز معرفی جایگاه آن نزد دانشمندان و محققان جهان این یادگار امام راحل را از مظلومیت خارج و حق اساتید، دانشجویان و دانشمندان کشور را ادا نماییم.

رییس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی، تفویض اختیارات به هیات امنای استانی دانشگاه را کاری خداپسندانه و ضروری دانست و تاکید کرد: همه اسناد بالادستی اعم از سند چشم‌انداز، برنامه‌های پنج ساله، نقشه جامع علمی کشور زمینه توسعه علمی و پژوهشی کشور را فراهم نموده و ما باید از این فرصت‌ها به صورت جدی استفاده کنیم.