رویداد - هاشمی رفسنجانی:
ورود کمیته امداد به جریانات سیاسی به خدمات ارزنده آن آسیب میرساند
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه ورود کمیته امداد به جریانات سیاسی به خدمات ارزنده آن آسیب میرساند، گفت: شایستهترین کار کمیته امداد میتواند این باشد که انسانهای مستعد را در چرخه مدیریت قرار دهد. به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از دانشآموزان برگزیده خانوادههای تحت پوشش
کمیته امداد امام خمینی(ره)، ایجاد جریان امدادی را برای رضای خدا و انسانهای نیازمند دانست و با اشاره به اهمیت حفظ استقلال کمیته امداد گفت: خدمات کنونی این نهاد عظیم به خاطر حفظ استقلال آن است و اگر استقلال آن مخدوش و در جریانات سیاسی و باندی قرار گیرد آسیب جدی میبیند.
رییس مجلس خبرگان رهبری اقدامات و خدمات کمیته امداد امام خمینی(ره) را در طول سال های پس از انقلاب شایان تقدیر و تشکر خواند و تاکید کرد: برنامههای آموزشی، فرهنگی و تربیتی این کمیته میتواند زمینهساز تربیت مدیران و انسانهای شایستهای باشد که در کنار سایر اقشار جامعه مدیریت و سازندگی کشور را به دست گیرند.
وی با تاکید بر اینکه شایستهترین کار کمیته امداد میتواند این باشد که انسانهای مستعد را در چرخه مدیریت قرار دهد، افزود: افرادی از خانواده امداد که مدارج بالای علم و دانش و مدیریت را طی کنند چون طعم تلخ فقر را چشیدهاند انسانهای خودساختهای خواهند بود که ریشههای فقر را با ساختن و آبادانی کشور از بین خواهند برد.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام تشکیل کمیته امداد امام خمینی(ره) تنها ۱۲ روز پس از پیروزی انقلاب را نشانه جایگاه والا و اهمیت بسیار فقرزدایی نزد حضرت امام و مبارزان انقلاب اسلامی خواند و تصریح کرد: نهالی که ۳۰ سال پیش به دست مبارک حضرت امام(ره) غرس شد اکنون به شجره طیبه و تنومندی تبدیل شده است که دایره خدماتش از مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفته و مستضعفان سایر کشورهای مسلمان را نیز دربرگرفته است.
آیتالله هاشمی رفسنجانی کمیته امداد را نمونه موفقی در تاریخ امداد جهان خواند و گفت: اکنون بسیاری از کشورها تشویق شدهاند که از تجربه این نهاد برای فقرزدایی و امدادرسانی در کشورهای خود استفاده کنند.
رییس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: یکی از خدمات ماندگاری که کمیته امداد انجام داده است، این است که زمینه تحصیل میلیونها دانشآموز و دانشجو را فراهم کرده که اگر این کمیته نبود این خدمات و رشد علمی امکانپذیر نبود.
ارسال نظر