جواد شمقدری گفت: جشنواره فیلم دفاع مقدس قرار است به کرمان برود، اما برپایی جشنواره فیلم کودکان و نوجوانان در این شهر هنوز قطعی نیست. نسخه بلو-ری فیلم فانتزی «آلیس در سرزمین عجایب» به کارگردانی تیم برتون که براساس رمانی به همین نام اثر لوئیس کارول ساخته شده، در ماه ژوین به بازار می‌آید.

منوچهر محمدی تهیه‌کننده فیلم«طلا و مس» گفت: سینما می‌تواند در قالب مبلغان دینی چهره درستی از مسلمانان به دنیا نشان دهد.

سیروس تسلیمی: اختصاص ۵ درصد از فروش فیلم به پخش‌کننده ناچیز است.

علیرضا سجادپور، مدیرکل اداره نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی گفت: مهم‌ترین نقش دفترچه سیاست‌گذاری‌های سینمایی، جلوگیری از سلیقه‌گرایی است.

جرمی آیرونز، بازیگر نامدار انگلیسی جایزه ویژه اسطوره جشنواره جهانی فیلم و موسیقی ایزکیای ایتالیا را دریافت می‌کند.

سید جمال ساداتیان، تهیه‌کننده فیلم سینمایی «هفت دقیقه تا پاییز» ساخته علیرضا امینی از آغاز اکران عمومی این فیلم از ۲۶ خرداد در گروه سینمایی آفریقا خبر داد.

حسین هدایتی، مالک استیل‌آذین به مناسبت گرامیداشت حماسه آزادسازی خرمشهر از شهرک سینمایی دفاع مقدس دیدن کرد.

تئاتر

یاسر خاسب که سال گذشته با همکاری «دودا پایوا» هنرمند برزیلی نمایش «ابر» را در هلند اجرا کرده بود، از اجرای دوباره این نمایش در این کشور خبر داد.

موسیقی- روایت «پروانه‌ها» با آهنگسازی محمدرضا علیقلی، به روایت محمد چرمشیر و کارگردانی محمد رحمانیان تا ۱۲ خردادماه در باغ موزه دفاع مقدس اجرا می‌شود.

اصغر فرهادی پنج‌شنبه ششم خردادماه در سالن کوچک مولوی به تماشای نمایش «یک دقیقه سکوت» به کارگردانی آیدا کیخایی نشست.

رسانه

عزت‌الله ضرغامی جشنواره بین‌المللی صدا را با جشنواره فیلم کن مقایسه کرد و گفت: جشنواره کن به جای پرداخت هنری به مناقشه سیاسی علیه ایران تبدیل شد.

مدیر مرکز هنرهای نمایشی رادیو با اشاره به توجه به کیفیت در تولید برنامه‌های این مرکز از رشد تولید برنامه‌های رادیویی خبر داد.

تصویربرداری فیلم تلویزیونی «ما همه اخراجیم» به تهیه‌ کنندگی و کارگردانی مهدی علمی‌نیا دیروز جمعه هفتم خرداد آغاز شد.

رییس سازمان صدا و سیما با بیان اینکه در برخورد با مساله حجاب باید پخته‌تر عمل کرد، گفت: همه بی‌حجاب‌ها در جبهه جنگ نرم نیستند، بلکه مانکن‌ها هستند که پیاده‌نظام دشمن هستند و باید با آنها برخورد شود.

فرهنگ

همایش بررسی شخصیت، مبارزات و دیدگاه‌های عارف مجاهد و روحانی پارسا، شیخ محمد تقی بهلول گنابادی به همت فرهنگسرای خاوران با حضور آیت‌الله مهدوی کنی و دکتر حداد عادل در دانشگاه امام صادق (ع) و دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

ادبیات

میرجلا‌الدین کزازی کتابی از نخستین متن‌های ادبی زبان فرانسه را به فارسی برگرداند. کزازی به تازگی، کتاب «شهسوار ارابه» را از زبان فرانسوی ترجمه کرده و به زودی آن را به نشر معین خواهد سپرد.

محمدهاشم اکبریانی با تبیین مفهوم ایدئولوژی در شعر، سروده‌های شاعرانی چون حافظ و سعدی و مولانا را خالی از مطلق گرایی ندانست. نخستین جلسه از سلسله نشست‌های «عصر روشن» عصر روز پنج‌شنبه ۶ خردادماه در محل فروشگاه «کتاب روشن» برگزار شد.

عباس سجادی با انتقاد از نحوه تبلیغات درباره کتاب در کشور گفت: اگر تبلیغات به درستی صورت بگیرد، می‌تواند به رونق کتاب‌خوانی در کشور کمک کند.

یادداشت‌های شخصی ناتالیا گینزبورگ نویسنده ایتالیایی به فارسی ترجمه شد و در آینده نزدیک منتشر می‌شود.

آنتونیا شرکا با اعلام این خبر گفت: این کتاب با عنوان «هرگز از من مپرس» حاوی یادداشت‌های شخصی به همراه تعدادی داستان کوتاه از ناتالیا گینزبورگ نویسنده ایتالیایی است.

موسیقی

گروه موسیقی «راوی» به مدت یک هفته در تالارهای بوسنی کنسرت می‌دهد.

مدیرعامل کانون هنرمندان خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از شاخه‌های هنری که مظلوم واقع شده است، موسیقی است، گفت: برخلاف اینکه بسیاری از بزرگان موسیقی همواره از نقش روح بخش موسیقی دفاع کرده و تفاوت موسیقی واقعی را از استفاده‌های مبتذل و غیر واقعی آن مطرح کرده‌اند، اما عنایت و توجه لازم به این رشته انجام نمی‌شود.

کنسرت مشترک موسیقی سنتی با حضور خوانندگان مطرح ایران و تاجیکستان برگزار می‌شود.

تجسمی

گالری محسن آثار برگزیدگان دو دوره از جایزه زنده یاد «محسن رسول اف» را مرور می‌کند.

محمد رمضانی فرخانی نمایشگاهی از نقاشی‌هایش که آنها را «رشاقی‌» معرفی می‌کند، برپا می‌کند. «یک چند جلد افتادگی در حین پیراهن کشید» عنوان نمایشگاهی از تابلوهای «رشّاقی» رمضانی فرخانی است که از ۱۷ تا ۱۹ خردادماه برپا می‌شود.

نمایشگاه عکس شاهدان فتح شامل آثاری از شهدای عکاس دوران دفاع مقدس در موزه هنرهای معاصر فلسطین گشایش یافت.