سردار جوانی: سپاه می‌تواند جایگزین توتال و شل شود

سردار یدالله جوانی رییس اداره سیاسی سپاه تاکید کرد: کسانی که بعضا به برخی از فعالیت‌های سپاه خرده می‌گیرند، شاید اطلاع صحیحی از اساسنامه سپاه ندارند. به گزارش ایلنا، سردار جوانی طی گفت و گویی مفصل با این خبرگزاری با اشاره به فضا‌سازی‌ها علیه فعالیت‌های اقتصادی سپاه و انتقاد از این موضوع گفت: امروز در سپاه این افتخار راداریم که به چنان قابلیت‌ها و توانمندی‌های دانشی دست

یافته‌ایم که به راحتی می‌توانیم جایگزین شرکت‌های بزرگ خارجی شویم؛ به‌عنوان مثال با به دست‌گیری پروژه‌های بزرگ در عسلویه جایگزین توتال و شل می‌شویم.

سردار جوانی در این گفت‌و‌گو به تهدیدات نرم دشمن و اقدامات سپاه در این خصوص اشاره کرد و گفت: ما مشخصا از سال ۷۶ به بعد که اصلاحات در کشور شکل گرفت چنین رویکردی را در سپاه داریم که بخشی از فرماندهی سردار صفوی را هم شامل می‌شود و همجمه‌هایی هم که نسبت به سپاه صورت گرفت از سال ۷۷ به بعد بود.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر از نظر سپاه تفاوتی ندارد که تهدید سیاسی باشد، اقتصادی یا فرهنگی، بلکه از نظر سپاه مهم این است که توانمندی خود را در همان زمینه تهدید بالا ببرد تا بتواند با آن مقابله کرده و از انقلاب و کشور دفاع کند.

سپاه پنجمین ارتش سایبری جهان

جوانی همچنین در خصوص فعالیت ارتش سایبری سپاه با بیان اینکه مجموعه سپاه در تاریخ حیات خود با دوراندیشی به استقبال هر آنچه که می‌تواند تهدیدی برای انقلاب و کشور باشد رفته است، تصریح کرد: پس از اتمام جنگ تحمیلی که البته به پشتیبانی استکبار از عراق این جنگ صورت گرفت، دشمن همچنان وجود داشته و تهدید را نیز نمی‌توان انکارکرد. بنابراین با برآورد صورت‌گرفته مبنی بر اینکه دیگر هیچ کشور منطقه تهدید برای ما محسوب نمی‌شود جز اسرائیل و کشورهای فرامنطقه‌ای؛ آمادگی در عرصه تهدیدات سایبری لازم تعریف شد. وی ادامه داد: امروز دشمنان ما خود اعتراف می‌کنند که سپاه پنجمین ارتش سایبری جهان است.

کسانی که وارد سپاه می‌شوند به آن به عنوان محل درآمد نمی‌نگرند

سردار جوانی ادامه داد: سپاه متشکل از نیروهای مخلص انقلاب بوده و است که پس از انقلاب و رواج ناامنی‌های غرب کشور وارد سپاه می‌شوند و جالب است که کسانی که در آن زمان وارد سپاه می‌شوند هیچ کدام سپاه را به‌عنوان یک محل درآمد یا موسسه مالی نمی‌نگرند، بلکه دارای مشاغلی هم چون پزشکی، مهندسی و... هستند که به سپاه می‌آیند، در جنگ شرکت می‌کنند و پس از جنگ هم وقتی احساس می‌کنند به حضور آنها دیگر نیازی نیست به کار خود بر می‌گردند؛ بنابراین به این ورود و خروج نمی‌توان ریزش گفت،؛ بلکه ریزش به کسانی اطلاق می‌شود که از آرمان‌ها فاصله گرفته اند.

رییس اداره سیاسی سپاه تاکید کرد: کسی باید در سپاه باشد که به لحاظ اعتقادی اخلاقی و پایبندی به احکام الهی از سطح بالایی برخوردار باشند.

دوم خرداد آغاز یک تهدید نرم بود

رییس اداره سیاسی سپاه گفت: با بررسی می‌توان فهمید که ۲خرداد آغاز یک تهدید نرم و یک مقدمه برای جنگ نرم بود. حال چنانچه سپاه هشدار می‌دهد و روشنگری می‌کند به خاطر این است که این مسائل را می‌بیند، رصد می‌کند و پیش‌بینی می‌کند و گام برمی‌دارد. بنابراین بخش قابل توجه هجمه‌ها به سپاه، آگاهانه و از سوی کسانی که خود می‌دانند چه کار می‌کنند صورت می‌گیرد.

تحریم سپاه خنده‌دار است

رییس اداره سیاسی سپاه در بخش دیگری از این گفت‌وگو در خصوص اتهاماتی که اخیرا به سپاه نسبت داده می‌شود و بحث تحریم این نهاد ضمن بی‌اساس خواندن آنها گفت: تحریم سپاه مقداری خنده‌دار است؛ زیرا زمانی نیز با تحریم جمهوری اسلامی آن هم با آن موج تبلیغات نتوانستند به خواسته خود برسند؛ آیا حال انگشت نهادن به سپاه می‌تواند آنها را به خواسته‌شان برساند؟

وی در همین رابطه افزود: قطعا این‌طور نیست؛ زیرا بعد روانی این موضوع مد نظر آنهاست؛ به نحوی که بگویند ما با کلیت جمهوری اسلامی مشکلی نداریم و با سپاه مشکل داریم.

جوانی تصریح کرد: من فکر می‌کنم که اینها در مورد تحریم سپاه نیز به نتیجه‌ای نمی‌رسند.

وی تاکید کرد: امروز نه سپاه از نظام جداست، نه نظام از مردم و نه سپاه از مردم. نقطه قوت سپاه پشتوانه مردمی آن است اگر دشمنان فکر می‌کنند با تحریم سپاه به جایی می‌رسند ریشه در فهم ناصحیح آنها دارد.