صدای علامه دهخدا جمعه هفتم اسفند ماه در سالروز درگذشت ایشان برای اولین بار از طریق شبکه رادیویی فرهنگ و برنامه در قلمرو تاریخ پخش می‌شود. صدای علامه علی اکبر دهخدا به مدت ۸ دقیقه پس از سال‌ها در آرشیو شخصی دکتر حسن رهاورد، نخستین دستیار رسمی علامه دهخدا در نگارش لغت نامه بزرگ یافت شده و ایشان به مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی هدیه کردند. با همکاری مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی و شبکه رادیویی فرهنگ برنامه در قلمرو تاریخ روز جمعه هفتم اسفند به صورت ویژه به زندگی، روزنامه نگاری، فعالیت‌های سیاسی و پژوهش‌های این علامه بزرگ اختصاص یافته است. این برنامه روز جمعه هفتم اسفند از ساعت ۱۳ الی ۱۴ به روی موج اف.ام ردیف ۷/۱۰۶ پخش می‌شود.

هفت نگاه به ۱۴۱ میلیون تومان رسید

سومین نمایشگاه و فروش سال هنرهای تجسمی ایران، هفت نگاه، در پایان روز سوم خود (دوم بهمن ۸۸) در مجموع پنجاه و پنج اثر هنری را ۱۴۱ میلیون تومان به فروش رساند.

این فروش درحالی رخ می‌دهد که در روز جمعه سی‌ام بهمن، روز افتتاحیه ۱۰۸ میلیون تومان، در روز دوم ۱۵ میلیون تومان و در روز سوم ۱۸ میلیون تومان اثر تجسمی به فروش رسیده است.گران‌ترین اثر نمایشگاه تابلویی ۳۵ میلیون تومانی از صداقت جباری همان روز افتتاحیه به فروش رفت.

گشایش نمایشگاه «یکصدنما از میتاته» در موزه ملک

نمایشگاهی از مجموعه آثار نقاشی هنرمند ژاپنی در موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک با حضور سفیر ژاپن و جمعی از هنرمندان افتتاح شد. این نمایشگاه با همکاری موسسه کتابخانه و موزه ملی ملک و بخش فرهنگی سفارت ژاپن برگزار شده است. «سیدمجتبی حسینی» مدیرعامل موسسه ملک ضمن تقدیر از این هنرمند که بهانه آشنایی بیشتر با هنر دو کشور را فراهم کرده گفت: موسسه ملک که طبق وقفنامه حاج حسین آقا ملک به بوجود آمده، یکی از پنج موزه قدیمی و کتابخانه مهم ایران است. وی اشاره کرد که واقف در وقفنامه خود آورده است: «هرکسی که در ایران به‌سر می‌برد چه مقیم و چه مسافر حق دارد از خدمات و امکانات این موسسه استفاده کند».

درگذشت پدر اختراع ایران

استاد پوریانی، پدر اختراع ایران در روز جمعه گذشته درگذشت. وی دارای ۴۰۰ اختراع و دارای شهرت جهانی است که در رسانه‌های اروپایی و آمریکایی از کارها و اختراعات ایشان مقالات زیادی به چاپ رسیده است و صدها مصاحبه داخلی و خارجی را در کارنامه خود دارد. پوریانی در همایش کانون تعاون مخترعان، پژوهشگران، مبتکران و نخبگان ایران جزو چهره‌های جاویدان معرفی شده بود و اختراعات وی در رشته‌های الکترونیک، مکانیک پزشکی و کشاورزی بوده است.