22 بهمن به تشییع جنازه نظام سرمایه‌داری و لیبرالیسم تبدیل خواهد شد

رییس‌جمهوری اسلامی ایران پنج‌شنبه گذشته در دیدار با اعضای ستاد برگزاری دهه فجر، راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال را تشییع جنازه نظام سرمایه‌دار و لیبرال دانست و گفت: در این روز مردم با حضور با شکوه در صحنه همچون ۳۰ سال گذشته پاسخ استکبار را خواهند داد. به گزارش ایرنا، محمود احمدی‌نژاد تاکید کرد: ۲۲ بهمن امسال نشان دهنده راه جدید برای زندگی سعادتمند به بشریت خواهد بود و ملت با حضور پرشور خود به دنیا ثابت خواهد کرد که در مورد ملت ایران اشتباه می‌کند.

احمدی‌نژاد افزود: وقتی سیل مردمی در خیابان‌ها جاری می‌شود، توطئه‌ها و فتنه‌ها خنثی شده و وحدت و همدلی به نمایش در می‌آید. رییس‌جمهوری خطاب به دشمنان ملت ایران که تصور باطلی مبنی بر ضعیف شدن ملت و نظام اسلامی ایران دارند، تاکید کرد: ۲۲ بهمن امسال دنیا خواهد دید که ملت ایران چه خواهد کرد.

گلایه احمدی‌نژاد از برخی فعالان زن

همچنین به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمود ‌احمدی‌نژاد شامگاه چهارشنبه گذشته در دیدار اعضای شرکت‌کننده در اولین همایش بین‌‌المللی زنان دانشمند جهان اسلام با گلایه از فعالیت‌های برخی از زنان که می‌گویند به دنبال احقاق حقوق زن هستند، گفت: باید توجه داشت که واژه احقاق حقوق زن توسط همان کسانی مطرح می‌شود که شخصیت زن را در جامعه پایین‌ آورده و می‌خواهند آنان را تحت مدیریت خود درآورند تا زمانی که چنین نگاهی در فعالیت‌های زنان حاکم باشد، هیچ رشدی اتفاق نخواهد افتاد.

احمدی‌نژاد در بخش دیگر سخنانش با اشاره به وضعیت اقتصادی موجود در جهان اظهار داشت: در سایه حاکمیت نظام سرمایه‌‌داری، جهان به دو بلوک برخوردار و عقب ‌افتاده تقسیم‌بندی شده است، در دوره استعمار کهنه ثروت ملت‌ها را مستقیما چپاول می‌کردند و در دوره جدید هم با استفاده از ساز و کارهای به ظاهر قانونی ثروت ملت‌ها را به غارت می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: در بحران اقتصادی اخیر اعلام شده که در نظام اقتصادی آمریکا بیش از ۲۹ هزار میلیارد دلار دارایی کاغذی و غیرواقعی منتشر شده است، آنان ضعف‌ها و تورم اقتصادی خود را در قالب دارایی‌های کاغذی به اقتصاد سایر کشورها منتقل می‌‌کنند و در مقابل ثروت آنان را به کشورهای فوق سرازیر کنند. احمدی‌نژاد گفت: البته ای کاش این غارت مدرن در بین همه مردم آمریکا توزیع می‌شد، اما بیش از ۹۰ درصد مردم این کشور زندگی معمولی و ساده‌ای دارند و این همه نتیجه اقتصادی اندیشه اومانیستی و لیبرالیستی است.