سخنرانی انتقادی الهام درباره عملکرد هاشمی رفسنجانی
از خطبههای عدالتخواهانه دهه ۶۰ ایشان تا دوران سازندگی و از دوران ۸ ساله ریاستجمهوری تا حرفهای امروز ایشان تناقضهای فاحشی مشاهده میشود که حکایت از تغییر ۱۸۰ درجه مواضع ایشان در طی این سالها دارد. یک عضو حقوقدان شورای نگهبان هاشمی رفسنجانی را متهم کرد که با طرح مباحثی مانند شورای فقاهت بهدنبال استحاله نظام و تغییر شرایط موجود است.
غلامحسین الهام که در مسجد اهل البیت قم سخنرانی میکرد، با بیان اینکه بعد از رحلت امام خمینی (ره) دو جریان انقلاب و نظام را تهدید میکرد، ادامه داد: یک حرکت آن بود که بتوانند نظام و انقلاب را از طریق قوهمجریه در اختیار خود قرار دهند و نگذارند قدرت از یک دایره تعریف شدهای خارج شود.
وی با بیان این مطلب که مدیریت این جریان توسط هاشمی بوده است، تصریح کرد: آنها در اواخر دوره دوم ریاستجمهوری آقای هاشمی با بیان اینکه ایشان دارای شخصیت ممتازی هستند خواهان برچیده شدن محدودیت قانون اساسی برای وی شدند. وی تصریح کرد: رهبری در برابر این حرکت انحرافی ایستاد و باب این بحث را بست تا بدعتی به وجود نیاید و ایران به سرنوشت کشورهایی چون لیبی و مصر دچار نشود.
وی با اشاره به این مطلب که دوم خرداد جریانی بود برای نفی کارکردهای آقایهاشمی، افزود: طیفی که از دل دوم خرداد به قدرت رسیدند به دنبال حذف هاشمی بودند که بعد متوجه شدند این کار ممکن نیست و شاخص آن نیز انتخابات دوره ششم مجلس شورای اسلامی بود که آقای تاج زاده به همراه سازمان مجاهدین وی را حذف کردند و نتیجه آن شد که آقای هاشمی انصراف داد و شورای نگهبان را در این مورد متهم کرد.
الهام با بیان اینکه مواضع آقای هاشمی متناسب با شرایط تغییر میکند، افزود: از خطبههای عدالتخواهانه دهه ۶۰ ایشان تا دوران سازندگی و از دوران ۸ ساله ریاستجمهوری تا حرفهای امروز ایشان تناقضهای فاحشی مشاهده میشود که حکایت از تغییر ۱۸۰ درجه مواضع ایشان در طی این سالها دارد.
الهام افزود: ایشان در نامهای که قبل از انتخابات به رهبری نوشتند، گفتند اگر این مشکلات حل نشود بعد از انتخابات بحران خواهید داشت، این یعنی تهدید نظام و اینکه سناریوهای بعدی نیز کاملا طراحی شده است.
وی ادامه داد: آقای هاشمی یک سال قبل با اعلام اینکه دیگر دوره مدارا با این دولت به پایان رسیده است، مرتب دولت قانونی و منتخب مردم را تهدید میشمرد و در ادامه برای فشار آوردن به رهبری، مجلس خبرگان را بر خلاف قواعد به خط کرد تا به خاطر حمایت رهبری از رییسجمهور، دولت را مورد بررسی قرار دهند که بزرگان خبرگان با تدبیر این عمل را خنثی کردند.
وی با بیان اینکه امروز هیچ شبههای در مورد تقلب وجود ندارد و شورای نگهبان تمام راهها را برای پیگیریهای قانونی گشوده بود، افزود: با این حساب آنها آمدند کف خیابانها و این فتنه را تا روز عاشورا ادامه دادند و عنوان کردند یا قدرت را به ما میدهید یا خیمههای امام حسین (ع) را به آتش میکشیم و در این رابطه رهبری هم در دیدار با مردم استان مازندران به صراحت فرمودند که نظام به هیچ کس باج بده نیست.
الهام افزود: اینها عقیدهای به دموکراسی ندارند، حرکت تودهای مردم را عوامانه میخوانند و دموکراسی را تنها رای نخبگان و حذف مردم میدانند.
وی با ریشهیابی حوادث اخیر اظهار کرد: اشتباه ما به ۱۸ تیر ۷۸ که از درون کودتا کردند بر میگردد، اگر آن روز حوادث آن زمان ریشهیابی میشد، دیگر خاتمی آن را به گردن آقای مصباح نمیانداخت تا بگوید نتیجه ترویج خشونت چنین خواهد بود و امروز دوباره شاهد بهوجود آمدن این حوادث نبودیم.
وی با انتقاد از قوه قضائیه در برخورد با عوامل اغتشاشگر روز عاشورا اظهار کرد: آقای لاریجانی بعد از راهپیمایی حماسی مردم در روز ۹ دی ماه عنوان کرد که صدای ملت را شنیدم و پیام آنها را دریافت کردم، اما امروز انتظار ما از محاکمه اغتشاشگران این چنینی که برگزار شد، نبوده است.
وی ادامه داد: قوهقضائیه استراتژی روشنی در این زمینه ندارد و به عمق مساله توجه کافی ندارد که این دعوا بین دو جناح نیست، بلکه ابعاد وسیعتری دارد.
این عضو شورای نگهبان با بیان اینکه قوهقضائیه با اجرای دقیق قانون نباید نگران بهوجود آمدن بحرانهای دیگر شود، افزود: اگر رهبری به آنها عفو بدهند، مشکلی نیست؛ اما خود ایشان بارها و بارها مطالبه قانونی را عنوان کردند.
الهام در ادامه در پاسخ به این سوال که چقدر احمدینژاد را در بهوجود آمدن حوادث بعد از انتخابات مقصر میدانید، عنوان کرد: من تعصبی روی آقای احمدینژاد ندارم و در این جریانات ایشان را مقصر نمیدانم. او حق داشت در مناظره حرف خودش را بزند و در برابر کسانی که از سال قبل رییسجمهور قانونی کشور را دروغگو میخواندند، از خود دفاع کند.
وی ادامه داد: ایشان در سخنرانی خود در میدان ولیعصر ۴۰ میلیون ایرانی را برنده انتخابات برشمردند و عدهای را که اموال مردم را به آتش کشیدند، خس و خاشاک نامید که در حقیقت همان کسانی بودند که در روز عاشورا آن اعمال زشت را مرتکب شدند.
عضو شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که چرا شما در مصلا برای احمدینژاد سخنرانی کردید و آیا این کار شما درست بوده است یا خیر؟ گفت: من خیلی جاها برای سخنرانی دعوت شده بودم؛ اما نپذیرفتم و در ضمن آن روز من برای سخنرانی به آنجا نرفته بودم، موج مردم مرا روی دست به سمت جایگاه کشاند که با نرسیدن آقای احمدینژاد به جایگاه، ترس از آن داشتیم که کسی در آن ازدحام بمیرد. در آنجا من اعلام کردم که آقای احمدینژاد نتوانستند خودشان را به جایگاه برسانند و چند دقیقهای هم در مورد مسائل کلی صحبت کردم. البته اگر آن اضطرار هم نبود، بنده سخنگوی ایشان بودم و مردم مرا نیز با این سمت میشناختند؛ اما من اعتراف میکنم که اشتباه کردم؛ ولی اضطرار بود.
ارسال نظر