دنیای اقتصاد- به گفته پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور، رسیدگی به پرونده دوشغله‌ها جدی است و بازرسی دیگر به دنبال دادن اخطار و تذکر نیست، چون قبلا اتمام حجت شده و به محض دریافت گزارش موارد رسیدگی می‌شود.

رییس سازمان بازرسی افزود: متاسفانه این قانون مدت‌ها به فراموشی سپرده شده بود، اما در سازمان آن را جدی گرفته و امیدواریم کار به دادگاه نکشد، چون از استان‌های مختلف گزارش داریم که استعفاها درحال انجام است.

پورمحمدی خبر داد
معرفی مستقیم دو شغله‌ها به دادگاه
رییس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه «معتقدیم گزارش‌های سازمان بازرسی باید منتشر شود و در قانون جدید نیز این موضوع پیشنهاد شده» گفت: مدیران دوشغله بدون تذکر و اخطار مستقیما به دادگاه معرفی می‌شوند. مصطفی پورمحمدی در حاشیه جلسه شورای اداری استان قزوین در گفت‌وگو با مهر در قزوین گفت: اما آیین‌نامه نهایی نشده است که پس از تصویب سعی می‌کنیم تا آنجا که مسائل نیازمند حکم دادگاه نباشد منتشر شود. وی خاطرنشان کرد: فعالیت در سازمان کارشناسی و دقیق و مستند خواهد بود، یا صحبت نمی‌کنیم یا اگر موضوعی را طرح کردیم انتظار داریم آن مساله به عنوان یک مورد کارشناسی شده منطبق با قانون تلقی شود، البته به حرف‌های قانونی و مستند احترام می‌گذاریم.
مدیران دوشغله بدون تذکر و اخطار مستقیما به دادگاه معرفی می‌شوند
پورمحمدی عنوان کرد: رسیدگی به پرونده دوشغله‌ها جدی است و بازرسی دیگر به دنبال دادن اخطار و تذکر نیست چون قبلا اتمام حجت شده و به محض دریافت گزارش موارد رسیدگی می‌شود.
وی تصریح کرد: البته انتظار داریم کار به دادگاه نکشد و گزارش‌ها حاکی از آن است که در شهرستان‌ها بسیاری از شغل دوم استعفا داده‌اند، اما در غیر این صورت با رعایت قانون در صورت احراز دو شغله بودن افراد، پرونده دو شغله‌ها به صورت مستقیم به دادگاه ارائه خواهد شد. رییس سازمان بازرسی افزود: متاسفانه این قانون مدت‌ها به فراموشی سپرده شده بود، اما چون هم مجلس هم مجمع تشخیص مصلحت بر آن صحه گذاشتند در سازمان آن را جدی گرفته و امیدواریم کار به دادگاه نکشد چون از استان‌های مختلف گزارش داریم که استعفاها در حال انجام است.
نظارت گریزی در میان مردم و مدیران فرهنگ عمومی شده است
پورمحمدی اظهار داشت: نظارت گریزی و قانون گریزی هم در میان مدیران و هم مردم به عنوان یک فرهنگ عمومی درآمده است که بی‌توجهی مدیران، خطراتش برای جامعه بیشتر و نگران‌کننده است، اما باید همه را به التزام قانون دعوت کنیم.
وی گفت: برخی مدیران به خاطر مصلحت خارج از قانون عمل می‌کنند که ضرر بیشتری دارد و مشکلاتی برای خود و دیگران درست می‌کنند و کار نیز عقیم و ناتمام می‌ماند. پورمحمدی افزود: در مسائل مالی جدی هستیم و مدیران باید مسائل مالی را شفاف انجام دهند، دفاتر مالی به خصوص مزایده‌ها و مناقصه‌ها و کنترل مسائل مالی باید دقیق باشد، زیرا مشکلات بسیاری از پروژه‌ها به دلیل عدم نظارت است که موجب ضرر زیاد و ناتمام مانده طرح‌ها شده است که باید فرهنگ نظارت را عام کنیم و در سطح افکار عمومی به عنوان یک مساله جدی درآوریم که تاثیرگذاری زیادی دارد.
رسیدگی به بیش از 17هزار پرونده در سال 87
رییس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: در سال قبل ۱۷هزار و چهار مورد پرونده در همه حوزه‌ها رسیدگی شد که دو هزار و ۵۵۲ گزارش از آنها تهیه و برای مقامات در موضوعات مختلف ارسال شد که مهم‌ترین پرونده‌ها در امور اقتصادی، امور بانکی، سرمایه‌گذاری، بازار بورس، واگذاری‌ها و خصوصی‌سازی شرکت‌های صنعتی، وزارت نفت و پروژه‌های نفتی کشور، صادرات و واردات و مسائل دیگر بود.به گفته پور محمدی رویکرد سازمان بازرسی پیشگیری است و در همین راستا هشت هزار و ۲۰۰ موضوع و پیشنهاد اصلاحی داده شد و از دستگاه‌ها خواسته شد موارد را رعایت کنند تا دچار مشکل نشوند و اگر ابتدای کار باشد نمی‌گذاریم موضوع عمیق شود و جلوی آن‌را می‌گیریم و با تذکر مانع وقوع آن می‌شویم، زیرا مردم هم دوست دارند نگذاریم تخلف صورت گیرد.
تعلیق مدیران متخلف
وی در خصوص برخورد با تخلفات به مهر گفت: ما فقط می‌توانیم تعلیق کنیم اما عزل چند راه دارد یا از طریق تخلفات اداری یا اگر تخلف کیفری بود می‌توانیم از محاکم بخواهیم طبق ضوابط اقدام شود. پورمحمدی در خصوص تخلف در واگذاری سهام مخابرات گفت: در این زمینه نیز کارشناسان در حال بررسی هستند که در مدت ۲۰ روز آینده تا نهایی شدن زمان قرارداد خرید این مساله را روشن کرده و به اطلاع عموم خواهیم رساند.