ریشه اختلافات انتخاباتی به روایت جامعه روحانیت
جامعه روحانیت مبارز با اشاره به حوادث و اتفاقات پس از انتخابات بیانیهای صادر کرده و در آن با بیان این که در مناظرات، سخنرانیها و میتینگهای قبل و پس از انتخابات، اظهار نظرها و حرمتشکنیهایی صورت گرفت که سرچشمه اختلافات شد، آمده است: «اکنون با خسارتها و آسیبهای فراوان روبهرو هستیم که باید در جبران آنها و دلجویی از آسیبدیدگان اقدام و پی گیری جدی به عمل آید.» در این بیانیه همچنین از محمود احمدینژاد خواسته شده است: «با جدیت به رفع مشکلات مردم و ساماندهی اوضاع اجتماعی و اقتصادی کشور همت گمارند و از طرح مسائل غیر ضرور و تشنج آفرین پرهیز نمایند.»
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جامعه روحانیت مبارز، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
انقلاب اسلامی به عنوان بزرگترین جنبش اسلامی معاصر که ریشه در تعالیم اسلام ناب محمدی(ص) دارد، عالیترین ارمغانی بود که به دست باکفایت حضرت امام خمینی رحمها... علیه به مسلمانان جهان هدیه شد. این انقلاب طی سیسال گذشته از نظر اقتدار فکری، علمی، فرهنگی و سیاسی و تاثیرگذاری بر ملتهای منطقه و نظام بینالمللی به جایگاه رفیع دست یافت. به طوری که امکان حل مسائل منطقهای بدون حضور و نقش آن میسر نیست. همچنان که این انقلاب بزرگ به مثابه مهمترین چالش دنیای استکبار، مجد و عظمت مسلمانان را به آنان بازگرداند.
به دنبال حضور چشمگیر مردم در انتخابات ریاستجمهوری و خلق حماسهای بزرگ، دشمنان و عوامل آنان که منتظر ضربه زدن به این دستاورد مهم ملت ایران بودند، با استفاده از غفلت و بیتدبیری دوستان و خیانت برخی تلاش کردند حیثیت انقلاب و ایران را در نظر جهانیان لکه دار کنند. جامعه روحانیت مبارز همانند گذشته سعی دارد با حفظ اصول و مبانی، در شرایط کنونی توجه تمام دلسوزان به نظام اسلامی و مردم شریف ایران را به نکات پراهمیت ذیل جلب نماید:
۱ - جمهوری اسلامی و مردمسالاری دینی، ثمره مجاهدت و تلاشهای بیوقفه یک قرن روحانیت، نخبگان و مردم هوشیار و فداکار و در صحنه، به رهبری امام خمینی بوده است، پرداخت هرگونه هزینه برای حفظ و استمرار آن لازم و ضروری است.
۲ - قانون اساسی، این میثاق ملی، باید مدار سنجش حقانیت و صحت دیدگاهها و مواضع افراد و گروهها قرار گیرد. قانونگرایی شاخص و میزان درستی رفتار و اقدام همگان است و هیچ کس با هیچ بهانهای و توجیهی حق تخلف از قانون، تضعیف و بیتوجهی نسبت به آن را ندارد.
۳ - شرکت چشمگیر و گسترده مردم در انتخابات با هر سلیقه و تفکری با پذیرفتن چارچوبهای قانونی و با اعتماد به نظام اسلامی و برای تقویت آن و با استفاده از همه ظرفیتهای قانون اساسی بود. بنابر این هرگونه برداشت از انتخابات جز در این قالب نمی گنجد.
۴ - در مناظرات، سخنرانیها و میتینگهای قبل و پس از انتخابات، اظهار نظرها و حرمتشکنیهایی صورت گرفت که سرچشمه اختلافات شد و پس از آن با پیگیریهای خارج از قانون به هنجارشکنیهایی منجر شد که آشوبهای خیابانی یکی از آثار زیانبخش آن بود و اکنون با خسارتها و آسیبهای فراوان روبهرو هستیم که باید در جبران آنها و دلجویی از آسیبدیدگان اقدام و پیگیری جدی به عمل آید.
۵ - انتظار این است که شخصیتها و دلسوزان نظام، با الهام از رحمت و مغفرت الهی و با اغماض از بیحرمتیها و هنجارشکنیها در راستای تحکیم وحدت امت گام برداشته و ضمن پرهیز از مباحثات و مجادلات آزاردهنده، زمینه را برای رشد و بالندگی کشور فراهم سازند.
۶ - از رییسجمهور محترم و دولت دهم میخواهیم با جدیت به رفع مشکلات مردم و ساماندهی اوضاع اجتماعی و اقتصادی کشور همت گمارند و از طرح مسائل غیرضرور و تشنج آفرین پرهیز نمایند.
۷ - مراجع تقلید، علما و بزرگان حوزههای علمیه از پدیدآوران انقلاب اسلامی و پشتوانه محکم نظام و رهبری میباشند، حفظ این جایگاه رفیع زمینهساز عزت و اعتلای اسلام و اقتدار نظام اسلامی است.
۸ - ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی، شمع جمع ملت، ستون خیمه انقلاب اسلامی و روحیه بخش نهضتهای اسلامی و ملتهای مسلمان است،که وجود آن مایه امنیت کشور در شرایط ناامنی منطقه، خنثی شدن نقشههای استکباری و موجب اقتدار، عزت و شکوه ملت ایران، به ویژه در سالهای اخیر شده است. خدشه در آن زمینهساز بروز فتنهای بزرگ خواهد شد. همه شخصیتها، نخبگان، گروهها و جناحها باید طبق فرموده امام راحل قدس سره با تمام قوا پشتیبان ولایت فقیه باشند تا به این مملکت آسیبی نرسد و باید در صحنه عمل و اجرا اوامر رهبری را فصلالخطاب قرار دهند.
ارسال نظر