جمال شورجه به نامه اعتراضآمیز ۱۲ کارگردان برجسته کشور پاسخ داد
نمک میخورید و نمکدان میشکنید
کارگردان حماسه مجنون با اشاره به بیانیه جمعی از سینماگران گفت: متاسفانه کسانی که به قانون پایبند نیستند، امروز دم از عدمرعایت قانون در کشور میزنند.
جمال شورجه
کارگردان حماسه مجنون با اشاره به بیانیه جمعی از سینماگران گفت: متاسفانه کسانی که به قانون پایبند نیستند، امروز دم از عدمرعایت قانون در کشور میزنند. جمال شورجه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا عنوان کرد: برخی افراد با استدلالهایی در پی این هستند که ثابت کنند قانون اساسی در کشور اجرا نمیشود. ریشه چنین استدلالهایی را باید در شکست جبهه مخالف دکتر احمدینژاد در انتخابات جستوجو کرد. اجرای قانون اساسی پیش از انتخابات هیچ مشکلی نداشت، اما حال چه شده که با شکست یک طیف سیاسی مشخص مدعی میشوند که کشور قانون ندارد. این کارگردان سینما خاطرنشان کرد: جالب است کسانی که پیش از این و به اعتراف خودشان، انواع قانونشکنیها را در راستای توطئه علیه مردم، رهبری و حاکمیت ملی انجام دادهاند، حال معترض به عدمرعایت قانون اساسی هستند. وقتی کسانی قانون را رعایت نمیکنند، چگونه میتوانند دولت را به عدمرعایت قانون اساسی متهم کنند؟
شورجه در ادامه یادآور شد: حقیقت این است که طرفداران نامزد شکستخورده با هزینههای هنگفتی که در انتخابات کردند، شکست خوردند و مردم به احمدینژاد رای دادند. مردم حق انتخاب دارند. به قول ابطحی که از طرفداران کروبی بود تعداد معترضان در انتخابات به ۷۰۰هزار نفر هم نمیرسد. این در حالی است که اختلاف آرا بیش از ۱۱میلیون نفر است. چنین تصورات و استدلالهایی یک توهم از پیش تعیین شده است. مخالفان از قبل از انتخابات به خود تلقین کرده بودند که برندهاند چه مردم بخواهند چه نخواهند؛ این افراد بسیار خوش باورند و همانند کبک سر خود را در برف فرو بردهاند و نمیدانند در اطرافشان چه اتفاقی افتاده است. شورجه با اشاره به مردمی بودن احمدینژاد گفت: رییسجمهوری در عمل ثابت کرد که مرد حرف نیست و اهل کار و فعالیت است. آنها کارآمدی احمدینژاد را در دولت نهم دیدند از این رو وی را با اکثریت آرا به عنوان رییسجمهور منتخب خود در دولت دهم برگزیدند. اهتمام رییسجمهور دستگیری و حمایت از مستضعفین بود. مردمی که طعم بیعدالتی را در دولتهای پیشین چشیده بودند با دیدن عملکرد احمدینژاد و عدالت محوری وی، برای دومین بار او را به عنوان رییسجمهور انتخاب کردند. مشاور هنری سریال حضرت یوسف (ع) خاطرنشان کرد: اینکه برخی بگویند چون نامزد منتخب من رای نیاورده پس قانون اساسی اجرا نشده است دموکراسی من درآوردی است؛ دموکراسی حقیقی آن است که فردی از جنس مردم، خواب و خوراک را از خود و کابینه وزرایش بگیرد تا در وضعیت مردم تغییری ایجاد شود. کارگردان فیلم سینمایی نفوذی یادآور شد: بهتر است این گروه از لجاجتها و طبقهبندی مردم دست بردارند. انتخابات تمام شده و بهتر است این عزیزان، خود را فراتر از قانون اساسی ندانند، زیرا این مصداق قانون گریزی است.
این کارگردان سینما و تلویزیون خطاب به برخی از سینماگران گفت: بهتر است این افراد بیش از این خود را مضحکه عام و خاص و برخی از سیاستمداران نکنند. من میدانم برخی از این افراد که نامشان در بین امضاکنندگان بیانیه روز شنبه دیده میشود، چند میلیارد تومان از دولت نهم پول گرفتهاند. نام برخی از این کارگردانان همچنان بر تارک فیلمسازان دولتی میدرخشد و تمام فیلمهایی که ساختهاند با حمایت دولت ساخته شده است. هرچند که این افراد از بودجههای دولتی برای دهن کجی به دولت استفاده کردهاند تا در جشنوارههای بینالمللی موفق باشند. وی افزود: بسیاری از این فیلمسازان با ساخت سریالهایی در تلویزیون دستمزدهای چند میلیونی گرفتند و هماکنون نیز برای تلویزیون کار میکنند. اعتقاد دارم آنها برای تامین شدن سفرهای خارج از کشورشان دست به انتشار چنین بیانیههایی میزنند. بسیاری از این کارگردانان در خانههای چند میلیاردی زندگی میکنند و خود را تافتهای جدا بافته از مردم میدانند، در حالی که برخی از فیلمسازان با سیلی صورت خود را سرخ نگه میدارند. شورجه تاکید کرد: این افراد نمک خوردند و نمکدان را شکستند. برای رسیدن به اهداف خود از بودجههای دولتی استفاده کردند و امروز علیه دولت بیانیه صادر میکنند. شورجه ادامه داد: اگر قانون دست اینها بود نه جمهوریت را میخواستند و نه اسلام را، همانند یکی از همین افراد که در جشنوارهای گفت که اگر مردم کشور ما همانند مصر بیحجاب باشند، چه میشود؟ آنها میخواهند از الفاظ اینچنینی سوء استفاده کرده و مظلومنمایی کنند، در حالی که وضعیت معیشتی آنها بیانگر همه چیز است و نیازی به تفسیر ندارد.
گفتنی است، چند روز پیش ۱۲ کارگردان مشهور سینمای ایران، در نامهای به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از اتفاقات اخیر کشور اظهار نگرانیکردند و با شرح و بازخوانی ۱۰ اصل از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و طرح سوالاتی درباره اجرای آنها، خواستار پاسخگویی و اعلام موضع نمایندگان مجلس کشور شدند. در پای این نامه امضای رخشانبنی اعتماد، محمدرضا اصلانی، کامبوزیا پرتوی، کیومرث پوراحمد، کمال تبریزی، احمدرضا درویش، خسرو سینایی، کامرانشیردل، رسول صدرعاملی، کیانوش عیاری، اصغر فرهادی و مجید مجیدی به چشم میخورد.
ارسال نظر