ایسنا - به همراه انتشار «جهان هزارویک ‌شب» با ترجمه جلال ستاری، «پژوهشی در دو قصه هزارویک ‌شب» به قلم این نویسنده و پژوهشگر منتشر می‌شود. «جهان هزارویک ‌شب» شامل ۱۲ مقاله از پژوهشگران خارجی درباره «هزارویک شب» است که ستاری آن‌ها را ترجمه و در این کتاب منتشر کرده است. اثر یادشده به تازگی از سوی نشر مرکز منتشر شده است. از سوی دیگر، این پژوهشگر کتاب دیگری را درباره «هزارویک ‌شب» به نشر یادشده سپرده است. «پژوهشی در دو قصه هزارویک ‌شب» عنوان این اثر است که به گفته ستاری، تحلیل دو قصه «ملک نعمان» و قصه «عجیب و غریب» هزارویک‌ شب است که با انتشار این کتاب، او دوره «هزارویک ‌شب» را تمام می‌کند.

حضور داور و تکنواز ایرانی در مسابقات بین‌المللی سوریه

مهر- در مسابقات بین‌المللی ساز عود که روزهای ۱۴ و ۱۵ مرداد در کشور سوریه برگزار می‌شود، مجید ناظم‌پور به عنوان تکنواز و داور حضور خواهد داشت.

مجید ناظم‌پور با اعلام این خبر گفت: در این مسابقات که از سوی وزارت فرهنگ و هنر کشور سوریه برگزار می‌شود، شرکت‌کنندگانی از کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آفریقایی حضور خواهند داشت.این پژوهشگر و نوازنده ساز عود در ادامه افزود: علاوه‌بر من، چهار داور دیگر به نام‌های حسین سبسبی از سوریه، نصیر شمه از عراق، سعید شرایبی از مراکش و احمد فتحی از امارات نیز در هیات داوران به قضاوت می‌پردازند.وی همچنین تصریح کرد: در مراسم اختتامیه این مسابقات نیز من به عنوان تکنواز برنامه‌ای اجرا خواهم کرد که قرار است ۴ قطعه «تابلوی زندگی»، «تمدن خراسان»، «جست و خیز» و «شروع دوباره» از ساخته‌های خودم را همراه با یک قطعه بین‌المللی به نام «آستوریاس» اجرا کنم.

برگزاری سومین دوره جایزه «مهتاب میرزایی»

سومین دوره اهدای جایزه مهتاب میرزایی در مرکز بزرگ دایره‌المعارف اسلامی برگزار شد.

در سومین دوره جایزه مهتاب میرزایی، خشایار دیهیمی به خاطر ترجمه مقاله «فرهنگ علیه توتالیتریسم» از طرف خوانندگان مجله «نگاه نو» به عنوان برگزیده بخش ترجمه مقاله معرفی شد و جایزه‌اش را از عزت‌ا... فولادوند دریافت کرد. در این مراسم فخرالدین عظیمی مورخ و پژوهشگر تاریخ برای مقاله تالیفی «آفاق آدمیت» به عنوان نفر برگزیده معرفی شد که جایزه‌اش را با حضور ایرج افشار و محمدعلی موحد دریافت کرد.

در ادامه این مراسم، ایرج افشار نویسنده و ایرانشناس نیز با اشاره به سابقه آشنایی دیرینه‌اش با فخرالدین عظیمی از او به عنوان محقق و مورخی توانا یاد کرد که شایستگی دریافت جوایز بیشتری را دارد.