وزیر علوم در خرمآباد به تشریح جزئیات انقلاب مخملی با مدیریت آمریکا در ایران پرداخت
فشار از بیرون و تغییر در درون با سازماندهی خبرنگاران
امروز موضع قدرتی که ما در مباحثات و جایگاه بینالمللی داشتیم، اندکی ضعیف شده و حال باید بیاییم از حقانیت خود در انتخابات صحبت کنیم محمد مهدی زاهدی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در تحلیل اغتشاشات اخیر، سازماندهی خبرنگاران در راستای سناریوی «فشار از بیرون و تغییر در درون» را طرح آمریکا از سال ۲۰۰۱ علیه ایران بر شمرد و در عین حال گفت: از فاصله دو ماه قبل از انتخابات، آمریکا تلاشهای زیادی کرد تا با دولت نهم ارتباط بیشتری برقرار کند؛ چون طبق نظرسنجیهای خودشان فهمیده بودند که پیروز انتخابات دور دهم ریاستجمهوری ایران قطعا احمدینژاد است.
به گزارش خبرگزاری مهر، وی دیروز در جلسه شورای اداری استان لرستان در محل استانداری این استان ۲۲ خرداد را یادآور حماسهای از جنس ۲۲ بهمن دانست و عنوان کرد: ملت ما در روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷یک «نه» بزرگ به استکبار جهانی گفت و با این عمل رژیم فاسد و دیکتاتور را سرنگون کرد و نظام جمهوری اسلامی را پایهگذاری کردند و در ۲۲خرداد نیز با حضور بیش از ۸۵درصدی خود حماسهای دیگر خلق کردند.
وی به پارهای از تلاشهای آمریکا برای براندازی نرم در جریان انتخابات اشاره کرد و عنوان کرد: از سال ۲۰۰۱ آمریکا به این نتیجه رسید که در داخل کشور ایران و با لشکرکشی نمیتواند کاری بکند. بنابراین به تهیه سناریویی تحت عنوان «فشار از بیرون و تغییر در درون» پرداختند و برای پوشاندن جامه عمل به این سناریو افرادی را از داخل و خارج کشور تحت عنوان خبرنگار انتخاب و ساماندهی کردند.
سه تاکتیک آمریکا برای براندازی نرم در ایران
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری فشارهای وارد شده از سوی آمریکا در جریان پرونده هستهای ایران را مرتبط با این سناریوی از پیش تعیین شده دانست و به نقش برخی عناصر داخلی در این سناریو اشاره کرد و گفت: ما در دوران اصلاحات و در مجلس ششم تغییر در درون را دیدیم که خیلی شفاف بروز کرد و نمونه آن تحصن نمایندگان مجلس ششم بود که طی نامهای به مقامات نظام به خیلی مسائل دامن زدند و حتی بحث «جام زهر» را مطرح کردند.
زاهدی تصریح کرد: همچنین در آن زمان در مسائل هستهای که دولت باید محکم به میدان میآمد کوتاهیهایی صورت گرفت و اطلاعات برخی جلسات به خارج کشور منتقل شد تا جایی که مجلس ششم یک طرح سه فوریتی در مورد توقف فعالیتهای هستهای مطرح کرد. وی خاطرنشان کرد: البته ما نمیخواهیم بگوییم نمایندگان مجلس ششم آمریکایی بودند؛ اما دستهای پنهانی در میان بود. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بعد از این جریان که در آمریکا راه افتاد آمریکاییها سه تاکتیک را برای ما در نظر گرفتند که یکی از این تاکتیکها بحث دکترین مهار ایران بود؛ به این معنی که ایران در مباحث علوم و فنآوری و در مباحث سیاسی محدود و منزوی شود.
زاهدی با بیان اینکه دومین تاکتیک آمریکاییها نبرد رسانهای علیه ایران بود، افزود: سومین استراتژی آمریکا علیه ایران ساماندهی و پشتیبانی از نافرمانی مدنی یا به عبارتی قانون گریزی بود که از این رهگذر بتوانند مردم را علیه نظام به صحنه بیاورند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عنوان کرد: اروپاییها و آمریکاییها به واسطه موفقیتهایی که در زمینه ایجاد انقلابهای مخملی که بعد از سال ۲۰۰۱ در برخی کشورها به دست آورده بودند، باورشان شده بود که در ایران هم میتوانند انقلابی به این شکل ایجاد بکنند و فعالیتهای گستردهای را برای راهاندازی یک انقلاب مخملی تحتعنوان «براندازی نرم» در کشور ایران آغاز کردند.
زاهدی با اشاره به برخی تحرکات آمریکاییها برای اجرای طرح براندازی نرم ادامه داد: دامنه فعالیتهای آنها از سال ۲۰۰۵ با پرورش افرادی مانندهاله اسفندیاری و تشکیل جلسات آموزشی در برخی کشورها مانند اردن و کشورهای منطقه گسترده شد.
برخی تصمیمگیران آب به آسیاب دشمن ریختند
وی به بیان ویژگیهای چندین انقلاب مخملی در دنیا پرداخت و از انقلاب گل رز در گرجستان و در سال ۲۰۰۳، انقلاب نارنجی در اوکراین در سال ۲۰۰۴ و انقلاب لالهای در قرقیزستان در سال ۲۰۰۵ نام برد و بیان داشت: آمریکاییها به دنبال ایجاد انقلابی تحت عنوان انقلاب کاج در لبنان بودند که با شکست مواجه شدند. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: در فاصله دو ماه قبل از انتخابات آمریکا تلاشهای زیادی کرد تا با دولت نهم ارتباط بیشتری برقرار کند؛ چون طبق نظرسنجیهای خودشان فهمیده بودند که پیروز انتخابات دور دهم ریاستجمهوری ایران دکتر احمدینژاد است و در این راستا پیغامهای متوالی و متواتری برای مذاکره با ایران فرستادند و این در حالی بود که رسانههای آنها در سوی دیگر همچنان علیه ایران کار میکردند، ولی جمهوری اسلامی و دولت توطئههای دشمن را فهمید و زیر بار کوچکترین مذاکرهای نرفت.وی با اشاره به ناآرامیهای اخیر بیان داشت: حوادث ایجاد شده بعد از انتخابات را کسانی طراحی کردند که به دنبال ایجاد انقلاب مخملی در ایران بودند. زاهدی با اشاره به مواضع اخیر کشورهای اروپایی و آمریکایی در مقابل ناآرامیها در ایران و نتیجه انتخابات ریاستجمهوری، یادآور شد: بعد از انتخابات شاهد بودیم لحن کسانی که ادعای مذاکره با ایران را میکردند به ناگاه تغییر کرد و ادبیاتی که اوباما قبل از انتخابات برای ایران استفاده میکرد، عوض شد. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تشریح نقش عناصر داخلی در ناآرامیهای اخیر اظهار کرد: برخی از تصمیمگیران حوادث اخیر خواسته یا ناخواسته آب به آسیاب دشمن ریختند.
دولت دهم قویتر از دولت نهم
زاهدی یادآور شد: امروز موضع قدرتی که ما در مباحثات و جایگاه بینالمللی داشتیم اندکی ضعیف شده و حال باید بیاییم از حقانیت خود در انتخابات صحبت کنیم، وی تصریح کرد: ولی ما یقین داریم این جریانات از الطاف خفیه الهی بود و در پی این جریانات یک پالایش چه در داخل و چه در خارج کشور صورت گرفت و رقبای ما نقاب از چهره برداشتند و این به نفع کشور ما شد. وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: کشور ایران کشوری نیست که به راحتی امنیتش از دست برود و دولت دهم قویتر از دولت نهم عمل خواهد کرد.
ارسال نظر