پورمحمدی در همایش نظارت الکترونیک و نوین:
به صدا درآمدن زنگهای خطر را به موسوی گوشزد کرده بودم
حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی، رییس سازمان بازرسی کل کشور دیروز در همایش نظارت الکترونیک و نوین با اشاره به وقایع پس از انتخابات گفت: فردای انتخابات اولین تظاهرات که شکل گرفت و البته اولین اتوبوسی که در خیابان مطهری آتش گرفت بنده به میرحسین موسوی زنگ زده و گفتم شما هر حرف و مطالبهای که دارید طبق همان اصلی که به صحنه انتخابات وارد شدید از همان طریق نیز باید مسیر پیگیری شود و به وی به عنوان کارشناس مسائل سیاسی گفتم که اکنون زنگ خطر به صدا درآمده و از همین ابتدا باید جلوی آن را بگیرید. وی افزود: ولی متاسفانه اطلاعیه، صحبتها و روشهایی انجام شد. کسی میتواند از کادر یک قدم خارج شود، ولی نمیداند تا کجا خواهد رفت به دلیل اینکه پس از آن او را هل میدهند؛ مگر ما نمیدانیم که دشمن داریم مگر میشود که مدیر ارشد یک کشور خود را از مشکلات بیگانه بداند.
به گزارش خبرگزاری فارس، پورمحمدی ادامه داد: افرادی هستند که مشکلات روحی و روانی دارند و البته آسیبهایی هم دیدهاند لذا زمانی که چنین مسائلی پیش میآید اولین کار آنها این است که به جان، مال و ناموس عمومی هتاکی و تجاوز میکنند، لذا زمانی که غائله شعله کشید دیگر حوادث پیدرپی میآید لذا آنگاه باید یقه چه کسی را گرفت.
وی با اشاره به این که نامهای به میرحسین موسوی نوشته است، گفت: هرچند مایل نبوده و نیستم که از موضع سازمان بازرسی کل کشور حرف بزنم؛ چراکه این سازمان نقش مستقیمی در انتخابات ندارد و تنها در حوزهای که در حواشی انتخابات بوده فعالیت داشته و تذکراتی داده و البته پیگیریهایی هم داشته است لذا در آن نامه توصیه و درخواست کردهام که در این مسیر حرکت شود.
رییس سازمان بازرسی کل کشور خاطرنشان کرد: زمانی که رهبر معظم انقلاب در خطبههای نماز جمعه آن صحبتها را فرمودهاند و البته گفتند که حرفها برای دو طرف است، موسوی در نامهای که به شورای نگهبان نوشته بود اشارهای به نامه بنده در نامه خود کرد. همچنان هم میگویم که طبعا در روند انتخابات تخلفاتی وجود دارد، تذکر میدهیم و پیگیری هم میکنیم، اما مبنا و جهتگیری که ما آن را مورد تاکید قرار دادهایم این است که در تشنج حقوق کسی محقق نخواهد شد و به ناحق به کسانی تجاوز میشود و البته در کشمکشها به ناحق کسانی زیر دست و پا له میشوند.
پورمحمدی ادامه داد: اگر ما یک جامعه دینی و تقوایی هستیم باید توجه کنیم که یک سری هنجارشکن و قانونشکن هستند که باید با قاطعیت و قدرت با آنها برخورد شود، اما اکثریت جامعه ما جامعهای ایمانی است. ما برخی اوقات کارهایی کردیم که قابل قبول نیست و البته متاسفانه مشابه آن را نیز داریم از این رو اگر بخواهیم حقوق پایمال شده جبران شود باید آرامش، نظم و قانون حاکم شود، البته قوهقضائیه هم باید تمام اهتمام خود را معطوف به این کند که عدالت و حق حاکم باشد تا در نهایت حقوق مردم استیفا شود.
وی در ادامه تصریح کرد: سازمان بازرسی از باب دلسوزی و دردمندی به فعالان سیاسی میگوید که این راه بدون تردید به بیراهه خواهد رفت و سرانجامی نامطلوب حتی برای خود فعالان خواهد داشت و دیگران از این موضوع میوهچینی خواهند کرد و میراث و دستاوردهای انقلاب ذبح خواهد شد. رییس سازمان بازرسی کل کشور اظهار کرد: اکنون اصطحکاک و تنازع باید با منطق حقمدارانه و اینکه نباید حقی ضایع شود، باشد. البته خواهشی هم از شورای نگهبان داریم که با دقت به مسائل رسیدگی شود که هر چه در این جهت حرکت کند مطلوب جامعه خواهد بود.
وی در ادامه سخنان خود گفت: فکر میکنم مشکلات فعلی کشور را میتوان حل کرد، البته بنده تعجب میکنم که کاندیداها و فعالان سیاسی برای چه کاندیدا شدهاند، غیراز این است که آمدند از طریق قانون کشور را اداره کنند؛ غیراز این است که آمدیم کشور را براساس عدل اداره کنیم؛ غیراز این است که آمدیم کشور را براساس ایجاد و تحقق و احقاق عموم عامه اداره کنیم یا میخواهیم بدون حقوق عامه کشور اداره شود، آیا کشور را میخواهیم اداره کنیم برای اینکه هرجومرج باشد یا اینکه میخواهیم بدون هرجومرج کشور را اداره کنیم.
وی افزود: میخواهیم کشور را اداره کنیم برای اینکه آرامش باشد و حرکت به سمت رشد و تعالی کشور باشد یا میخواهیم کشور را بدون آرامش اداره کنیم، مگر میشود خواستهای را برای رسیدن به این اهداف از غیرمسیر قانون، نظم، آرامش، وحدت، هماهنگی و پذیرش عمومی به آن اهداف برسیم مگر چنین چیزی امکانپذیر است. رییس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: تعجب میکنم همه بزرگواران تجربههای مدیریتی سنگینی در کشور داشتهاند، آیا ما میتوانیم حقوق عامه را با هرجومرج تامین کنیم، در کدام مدل و ادبیات سیاسی چنین چیزی امکانپذیر است و در کدام مکتب سیاسی چنین چیزی ممکن شده است، مگر ما میتوانیم قانون را از مسیری که قانونی نیست تحقق ببخشیم.
پورمحمدی اضافه کرد: نظم باید حاکم باشد و نمیشود که ما از آن تخطی کنیم، البته مقام معظم رهبری نیز در خطبههای نمازجمعه به نکاتی تاکید کردهاند، ایشان از شفافتر شدن امور کشور استقبال کردهاند، لذا ما هم باید از آن استقبال کنیم.
ارسال نظر