بستنی‌ها هم کم کیفیت می‌شوند
علی آذرنوش
کره زمین در حال چرخش است و تغییرات آب و هوایی در این چرخش‌ها رو به معتدل شدن می‌روند. لباس‌های مخملی و پشمی و ضخیم از تن‌ها کنده می‌شوند و جای آنها را لباس‌های لطیف‌تر و نرم‌تر و سبک‌تر می‌گیرند.

درون آدمی نیز با تغییرات آب و هوایی دچار تحولات تازه‌ای می‌شود و زودتر دچار عرق و داغی می‌شوند و در نتیجه نیازهای تازه‌ای نیز می‌یابند. گرایش به خوردن بستنی در روزهای آتی برای همه اقشار مردم از کوچک و بزرگ و مرد و زن افزایش می‌یابد و انواع و اقسام بستنی در سبد خرید مردم قرار می‌گیرند. بستنی‌های قیفی، نونی، پیچی، کیم، مگنوم، عروسکی، میوه‌ای، سنتی و غیره از جمله بستنی‌هایی است که در بازار موجود است. محل خوردن بستنی هم حکایتی دارد. برخی دوستان مایلند لحظات استثنایی خود را در کافه قنادی بگذرانند. در این نوع فضاها اغلب بستنی‌های میوه‌ای و سنتی میل می‌شود. گاهی وقت‌ها خانواده‌ها یا جمعی از دوستان و آشنایان علاقه پیدا می‌کنند بستنی‌های لیتری بخرند و همچون شیرینی تولد با چاقو قاچ می‌کنند و روی بشقاب گذاشته و میل می‌کنند. البته موقعیت‌های زیادی نیز پیش می‌آید که کوچک‌ترها یا بزرگ‌ترها، لحظات خوش خود را با بستنی‌های بسته‌بندی شده همچون بستنی‌های قیفی، مگنوم، پیچی و ... می‌گذرانند. خوردن زیاد بستنی، چاقی به همراه می‌آورد و افرادی که بیماری دیابت دارند، بهتر است از بستنی‌های دارای چربی و شکر استفاده نکنند. البته این افراد می‌توانند بستنی‌های رژیمی میل کنند. مساله دیگر این ‌که، از آنجا که قیف اغلب بستنی‌فروشی‌های قیفی در فضای باز قرار دارد و در نتیجه ممکن است روی زمین ریخته و در نتیجه دچار آلودگی شده باشد، توصیه می‌شود تا جایی که امکان دارد از خرید این نوع بستنی‌ها امتناع کنند. افرادی هم ممکن است معده‌شان به شیر حساسیت داشته باشد که می‌توانند به جای خوردن بستنی‌های حاوی شیر از بستنی‌های یخی بهره برند. البته سعی‌تان بر انتخاب بستنی‌های استاندارد باشد تا مشکلی برای شما ایجاد نشود.
قیمت بستنی
قیمت بستنی در دوره تولید فعلی همچون کالاهای دیگر افزایش یافته است. در برخی بستنی‌های بسته‌بندی شده تا قیمت ۴۰۰تومان، در حال حاضر بین ۵۰ تا ۱۰۰تومان افزایش داشته است. گرچه قیمت‌ها افزایش می‌یابند، اما کیفیت بستنی‌ها روز‌به‌روز کاهش می‌یابند، گاهی پیش‌می‌آید که با دوستان یا خانواده می‌نشینی و بستنی را باز و شروع به خوردن می‌کنی، اما آن‌گونه که احساس می‌کنی به دلت نمی‌چسبد این چیزی است که می‌گویند «بی‌کیفیت» و در چنین مواقعی از خوردن آن احساس پشیمانی می‌کنی.