صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده یک ریال هم اعتبار نگرفت
غلامعلی سامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، افزود: بر اساس برآورد کارشناسان صندوق کمک به کشاورزان و تولیدکنندگان خسارت دیده که همراه نمایندگان فرمانداری و اداره جهاد کشاورزی شهرستانها برآورد انجام شده، در سال زراعی ۸۶-۸۵ بیش از ۳۱هزار میلیارد ریال خسارت حوادث طبیعی در بخش کشاورزی وارد شده است.
سرپرست صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده وزارت جهاد کشاورزی گفت: با وجود بروز خسارت بیش از ۳۱هزار میلیارد ریالی تولیدکنندگان بخش کشاورزی در سال گذشته، این صندوق هنوز یک ریال اعتبار دریافت نکرده است.
غلامعلی سامی در گفتوگو با خبرگزاری فارس، افزود: بر اساس برآورد کارشناسان صندوق کمک به کشاورزان و تولیدکنندگان خسارت دیده که همراه نمایندگان فرمانداری و اداره جهاد کشاورزی شهرستانها برآورد انجام شده، در سال زراعی ۸۶-۸۵ بیش از ۳۱هزار میلیارد ریال خسارت حوادث طبیعی در بخش کشاورزی وارد شده است. سرپرست صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده وزارت جهاد کشاورزی افزود: این صندوق براساس قانون تشکیل شده و بر اساس قانون به فعالیت خود ادامه میدهد و کارشناسان صندوق بر اساس قانون برآوردهای کارشناسی خود را انجام دادهاند و برآورد خسارت کردهاند، ولی هنوز حتی یک ریال اعتبار در سال زراعی یاد شده وارد این به صندوق نشده است.
سرپرست صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده گفت: صندوق از ابتدای سال زراعی ۸۶-۸۵ تاکنون هیچ اعتباری دریافت نکرده است و هنوز توجیه نشدهایم، ولی پیگیر قضیه هستیم.
سامی گفت: مسوولان ذیربط هنوز نگفتهاند که اعتبار به صندوق اختصاص نمییابد، ولی در عمل تاکنون هیچ اعتباری اختصاص نیافته است. سرپرست صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده گفت: وزیر جهاد کشاورزی برای درخواست اعتبار صندوق در مهرماه امسال نامهای به معاون اول رییسجمهوری نوشته است.
وی گفت: متولی این صندوق وزارت جهاد کشاورزی است که همراه با صندوق بیمه محصول کشاورزی در بانک کشاورزی تشکیل شده است و ۲نفر نماینده وزیر جهاد کشاورزی در صندوق حضور دارند.
سامی گفت: اختصاص هرگونه اعتبار برای صندوق کمک بر اساس تصمیم مشترک ستاد حوادث غیرمترقبه مستقر در وزارت کشور و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رییسجمهوری و تصویب دولت انجام خواهد شد.
سرپرست صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده گفت: با توجه به قانون برنامه چهارم که پیشبینی کرده تا پایان برنامه چهارم توسعه ۵۰درصد محصول و عوامل تولید بخش کشاورزی زیر مجموعه بیمه محصول کشاورزی قرار گیرد، در قانون ذکر شده است که تا تحقق پوشش کامل بیمهای باید صندوق کمک به کشاورزان خسارت دیده به کشاورزان کمک بلاعوض پرداخت کند.
سامی گفت: صندوق کمک بر اساس ماده ۱۰قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به صراحت گفته که تا قانون بیمه محصول کامل اجرا نشده، صندوق کمک فعالیت کند، اکنون با نرسیدن اعتبار، در عمل ماده ۱۰ قانون نقض شده است.
ارسال نظر