میرحسین موسوی:
دولت نباید در کار مردم تجسس و پروندهسازی کند
میرحسین موسوی در ادامه سفرهای انتخاباتی خود وارد شهر بیرجند شد. وی در جمع اقشار مختلف مردم بیرجند، با تاکید بر لزوم وحدت شیعه و سنی گفت: همه جمع شدهایم تغییراتی به نفع کشور و اسلام ایجاد کنیم و باید برای این منظور در کنار هم باشیم. به گزارش ایسنا، موسوی افزود: تاریخ گواهی میدهد هرگاه با وحدت کنار هم بودیم پیشرفت کردهایم و با تفرقه و شکاف شکست خوردهایم. موسوی با بیان اینکه به دنبال وحدت همه اقشار و مذاهب و طرحهای برنامهریزی شده هستیم، گفت: شهروند درجه یک و دو نداریم، همه شهروند هستیم. وقتی مردم میخواهند با هم دوست باشند و در کنار هم با مهربانی زندگی کنند، دولت نباید بگوید تنها یک عده به من نزدیکند و عده دیگر دور.
میرحسین موسوی همچنین در ادامه سخنانش گفت: دولت نباید در کار مردم تجسس و برای آنها پروندهسازی کند. دولت نباید تنها اطرافیانش را وارد و بقیه را خارج کند، دولت نباید استادانی را که با او موافق نیستند، بازنشسته و اخراج کند. موسوی که در ورزشگاه شهیدین قاسمی بیرجند سخن میگفت، ادامه داد: آیا متناسب با جامعه دینی است که دولت در پروندهها و زندگی خصوصی مردم سرک بکشد؟ موسوی بدترین فساد را در یک نظام اسلامی دروغ گویی دانست و به شدت از کسانی که به نام جمهوری اسلامی دروغ میگویند، انتقاد کرد و گفت: میخواهیم این وضع عوض شود و آزادیهای مشروع گسترش یابد و تبعیضها از بین برود.موسوی گفت: باید از اقتصاد ملی دفاع کنیم،۲۵درصد تورم یعنی کوچک شدن سفرهها و میخواهیم گرانی را با ایجاد اشتغال دائم و انجام پروژههای بزرگ و درازمدت از بین ببریم. موسوی گفت: ما جامعهای باصداقت میخواهیم، آیا ۲۵درصد گرانی سفرهها را کوچکتر نمیکند و سطح امنیت، بهداشت و آموزش را پایین نمیآورد؟ وی گفت: آیا عمل به پیام خون شهدا این است که همه مملکت را به منافع گروه، دسته و خویشاندان خود تقلیل بدهید؟ شعار عدالت بدهید و وزیر چند صد میلیاردی سرکار آورید؟موسوی گفت: نباید برای هیاهو مردم را از سرناچاری به دنبال ماشین برانید. پولی که پخش میکنید ارث پدری شماست یا حق مردم؟ اگر حق مردم است، چرا شب انتخابات میدهید و اگر مبنایی برای پرداخت دارید، چرا براساس قانون این کار را نمیکنید؟ نباید مانند دوران قاجار هیچ نوع نهاد و شورایی قدرت را مشروط نکند و بیتالمال مشت مشت به طور سلیقهای پخش شود. دلیل اینکه من از انحلال سازمان مدیریت و برنامهریزی یا شورای پولواعتبار انتقاد میکنم هم این است که وظایف این نهادها کنترل قدرت است. موسوی گفت: باید به فکر ایجاد طرحهای بزرگ و اشتغال دائم باشیم نه اینکه تنها به باند خود اهمیت دهیم. متاسفانه من حتی شروع یک طرح بزرگ را در این دوره ندیدم، اما طرحهای بزرگ زیادی را دیدم که متوقف شده است.
دولت الکترونیک از فساد میکاهد
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین نظارت قوی در کشور را یکی از راهکارهای حل معضلات دانست و تاکید کرد: دولت الکترونیک یکی از مسائل مهم برای کاهش فساد در کشور است. به گزارش مهر، میرحسین موسوی کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه انتخاباتی که از شبکه خبر سیما پخش شد، به مطرح کردن برنامهها و دیدگاههای خود در عرصه سیاست داخلی و خارجی پرداخت.موسوی برنامههای خود را برای اشتغال و کاهش نرخ بیکاری و همچنین سرمایه گذاری خارجی به این شرح اعلام کرد: اگر سرمایهگذاران داخلی در کشور احساس امنیت کنند و بخش خصوصی فعال شود، رشد سرمایهگذاری ایجاد میشود. متاسفانه عدم ثبات در مدیریت کشور باعث میشود که وضعیت سرمایهگذاری مناسب نباشد و حل این معضل به برنامهریزی و ثبات در مدیریت نیاز دارد. وی ادامه داد: برای افزایش سرمایهگذاری باید تولید را بالا ببریم که این مساله به جز توجه به سرمایهگذاری و فعال کردن بخش خصوصی امکانپذیر نیست.
کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری با بیان اینکه مهمترین مساله در راستای بالا بردن اشتغال در سطح کشور بهبود فضای کسبوکار است، اظهار داشت: در حال حاضر نرخ بیکاری ۵/۱۲درصد است که بسیار بالا است. باید آن را تنزل دهیم زیرا نرخ ریشه بسیاری از معضلات فرهنگی است و من برای این مساله برنامهای مشخص دارم. وی با بیان اینکه با سروسامان دادن صنعت نفت یک میلیون اشتغال به وجود میآید، تصریح کرد: صنعت نفت را میتوان به صنعت جدید تبدیل کرد و این تلاش در دوران جنگ صورت گرفت ولی اگر این مساله به صورت سازمان یافته و متمرکز اجرایی شود، یک میلیون اشتغال صورت میگیرد.عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام حل مشکل مسکن را اجرایی شدن اصل ۳۱ قانون اساسی دانست و اظهار داشت: در حال حاضر فراز و نشیبی در امر مسکن به وجود آمده که منجر به اعتبار ندادن به بخش مسکن شده است که با سرمایهگذاری و برنامهای اساسی میتوان این مشکل را حل کرد. وی برنامههای خود را در زمینه مبارزه با فساد اقتصادی اینگونه عنوان کرد: در ۴ سال گذشته رییسجمهور بارها بحث مافیای اقتصادی و فساد را پیش کشیدهاند ولی تا به حال هیچکدام از این افراد را معرفی نکردهاند. بعضی از فسادها در حال حاضر دیده نمیشود، مانند برخی معوقه بانکها که همین سیاستهای غلط یکی از منابع اصلی فساد است. موسوی ادامه داد: دولت نباید در بخش اقتصاد به گونهای عمل کند که گویا مردم بدهکار دولت هستند. باید هر نوع پرداختی در کشور منجر به فساد نشود و نرخ تورم را بالا و پایین نبرد. هیچکس نمیتواند بر مردم برای مسائل اقتصادی منت بگذارد و کار بیبرنامه منجر به ایجاد فساد میشود.
نامه به رهبر انقلاب
میرحسین موسوی در نامهای به مقام معظم رهبری، رفتارهای رییسجمهور و طیف هواداران وی را واکنشی به اقبال مردم از وی دانست. به گزارش ایلنا، وی با اشاره به اینکه تمامی نظرسنجیهای اخیر حکایت از جهش رای وی دارد، تاکید کرده است: رفتارهای رییسجمهوری و طیف هواداران ایشان که مرزهای اخلاقی و اسلامی را زیر پا میگذارند، در واقع واکنش به این واقعیت است که مردم تصمیم خود را گرفتهاند. وی در نامه خود تاکید کرد: از آنجا که احتمال میرود در واکنش به اقبال مردمی امواج جدید پروندهسازی و ارعاب مردم و ایجاد تهدید و جوسازی علیه فعالان و طرفداران اینجانب در دستور کار قرار گیرد، از جنابعالی میخواهم به اعتبار مصلحت جمهوری اسلامی ایران اوامر لازم را جهت جلوگیری از فضای یاد شده اعلام تا هوشیاری لازم در نهادهای مسوول بهوجود آید.
ارسال نظر