با انتقادات میرحسین در تلویزیون و پاسخهای احمدینژاد به منتقدان
ماشین انتخابات شتاب گرفت
میرحسین: ایرانی آباد، شاد و قوی میخواهیم
محمود احمدینژاد درجمع سرسختترین حامیان خود
احمدینژاد: تا طلوع صبح آرمانها، یک یاحسین دیگر.
میرحسین: ایرانی آباد، شاد و قوی میخواهیم
محمود احمدینژاد درجمع سرسختترین حامیان خود
احمدینژاد: تا طلوع صبح آرمانها، یک یاحسین دیگر.
احمدینژاد در گردهمایی انتخاباتی حامیانش در سالن شهدای هفت تیر
نباید فرصت مظلومنمایی را در اختیار بعضیها قرار داد
رییسجمهور در «همایش دانشجویی حمایت از احمدینژاد» که عصر روز جمعه برگزار شد، تصریح کرد: دنیا بداند دولت برآمده از این مردم حافظ عزت این مردم است و تا زمانی که سر کار باشد، هیچ سندی را که حتی یک ریال علیه منافع ملت باشد امضا نخواهد کرد؛ دنیا بداند ما سینههای خود را برای تیرهای تهمت، دروغ و توهین زیادهخواهان آماده کردهایم.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود احمدینژاد رییسجمهور عصر روز جمعه در جمع بیش از ۲۰ هزار نفر دانشجو که در سالن و محوطه اطراف سالن شهدای هفتتیر گرد هم آمده بودند، حاضر شد و دانشجویان حاضر را چهرههایی مصمم و ایمانی دانست.
بعضیها شل بودن خود را به ملت ایران منتسب کردند
احمدینژاد با اشاره به فضای پنج سال قبل و اینکه اعتماد به نفس ملی به حداقل خود رسیده بود، گفت: در آن ایام قدرتها قصد تحقیر ملت ما را داشتند و بعضیها ضعف، ترس، دلدادگیها و شل بودن خود را به ملت ایران منتسب کردند.
وی افزود: در آن ایام بیش از 1500 بنگاه بزرگ اقتصادی در نقطه بحران قرار داشته و روزانه دهها و صدها اعتراض و تظاهرات جریان داشت، رشد تولید اقتصادی در پایینترین نقطه بود و فعالیتهای عمرانی کشور راکد شده بود و بیش از 3میلیون بیکار داشتیم که عمدتا از جوانان بودند.
رییسجمهور تصریح کرد: در حوزه سیاست داخلی نیز درگیری، ترویج کینهورزی، دستهبندی ملت، تحقیر ملت، به رخ کشیدن ادعاهای دیگران و کوچک شمردن عظمت ملت ایران امری رایج بود؛ یک مساله شخصی و گروهی را با فشار تبلیغاتی تبدیل به مسالهای ملی میکردند و این تبدیل به یک کار روزمره شده بود و نشاط عمومی در معرض تخریب جدی بود.
وی با اشاره به سیل مهاجرت به خارج از کشور پیش از دولت نهم اظهار کرد: فقط در یک نمونه در یک سال بیش از 125 هزار متخصص کشورمان فقط به آمریکای شمالی مهاجرت کرده بودند.
احمدینژاد ادامه داد: در سیاست خارجی نیز کار به جایی رسیده بود که عدهای با شعار تنشزدایی میخواستند آرمانهای ملت ایران را در نظام استعمار و مناسبات یک سویه آنها حذف کنند؛ در همین کشور مقاله نوشتند که دوره انقلاب و استقلال خواهی به سر رسیده و باید در مناسبات جهانی جایگاهی را که دیگران برایمان تعریف کردهاند بپذیریم.
در اوج جنگروانی گوجهفرنگی به مساله اصلی کشور تبدیل شد
احمدینژاد زمان استقرار دولت نهم در طول چهار سال گذشته را یکی از سختترین، مهمترین و حساسترین مقاطع سالهای پس از انقلاب دانست و با اشاره به فشار خارجیها در طول این چهار سال گفت: آنها چهار قطعنامه صادر کردند و برای بستن راه اقتصادی کشور تلاش کرده و گمان میکردند با فشار اقتصادی، نظامی، تبلیغاتی و سیاسی میتوانند ملت ایران را به زانو دربیاورند.
وی با بیان اینکه از داخل کشور هم تحت شدیدترین فشارها بودهایم، افزود: درست در اوج فشارهای دشمن در موضوع هستهای و درست در مقطعی که دشمن میخواست اینگونه القا کند که اوضاع اقتصادی در هم ریخته و تحت تاثیر فشارهای ناشی از تحریم ملت ناراضی است، درست در همان هنگام دیدید که بعضیها موضوع گوجه فرنگی را به مساله اصلی کشور تبدیل کردند و در حقیقت آنها بیشترین همراهی را با طراحی دشمن انجام دادند و جنگ روانی دشمن را به فارسی ترجمه کردند. احمدینژاد ادامه داد: مهمترین دستاورد این دوران بازیابی خودباوری و اعتماد به نفس ملت ایران است که میبینیم اکنون بالاترین درجه اعتماد به نفس و خودباوری در اندیشه و عمل ملت ایران جاری است.
دستاوردهای دولت نهم
وی با اشاره به چکیدهای از دستاوردهای دولت نهم گفت: در زمینه اقتصاد در این دوره حداقل معادل سه برابر دوران قبل کار و تلاش انجام شده است و در برخی بخشها این دستاوردها بیش از 10 برابر است. احمدینژاد با اشاره به دستاوردهای علمی، فنی و اختراعات در دولت نهم گفت: تعداد تولید مقالات علمی در یک سال از 3 هزار و 500 مقاله به بیش از 20 هزار مقاله رسید و تعداد 4 هزار و 600 اختراع در طول 25 سال، در کمتر از 4 سال به 20 هزار اختراع رسید؛ در عرصه هستهای هم دیدیم که علاوه بر حفظ استقلال ایران؛ کشورمان خود را به جمع 7 یا 8 کشور دارنده این تکنولوژی رساند و در نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی جزو چهار یا پنج کشور برتر جهان هستیم و در هوافضا در نقطه بالا قرار داریم.
احمدینژاد افزایش ظرفیت دانشگاهها را ظرف ۴ سال بیش از ۷۰ درصد و تحصیلات تکمیلی را ۳ برابر عنوان کرد و گفت: در یک حرکت انقلابی مصرف بنزین که امسال باید به بیش از ۹۵میلیون لیتر در روز میرسید، کنترل شد و روزانه بیش از ۳۰میلیون لیتر صرفهجویی شد.
20 نشریه مدام دولت را مورد اهانت قرار دادند
رییسجمهور در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در این چهار سال بیش از ۲۰ نشریه مدام دولت را مورد اهانت قرار دادند، اما به خاطر منافع ملت و صیانت از حریم دولت سکوت کردیم، بعضیها خیال کردند که ما پاسخ نداریم و در این چند ماه هم به بهانه انتخابات رکیکترین و توهینآمیزترین کلمات را علیه دولت به کار بردند. وی افزود: در اصفهان و یزد صدها هزار نفر از مردم مومن در استقبال از دولت به میدان آمدند، اما بعضی دانسته یا نادانسته به ملت و مردم اصفهان و یزد توهین کردند؛ عدهای در آن زمان مدعی توزیع برخی اقلام در بین مردم شدند که همان موقع پیغام دادم بر فرض محال مردم به خاطر این چیزها آمده باشند، اما بگویید چه چیزی گرفتند تا اینگونه شعار مرگ بر آمریکا بدهند.
نباید فرصت مظلومنمایی را در اختیار بعضیها قرار داد
احمدینژاد در ادامه انتخابات ایران را امری اصیل دانست که حقیقتا در آن ملت تصمیمگیر هستند و گفت: انتخابات ایران یک سکوی پرش است که باید همه توانمندیهای ملت در آن مجتمع شود و هر انتخابات انرژی جدیدی را به کشور تزریق کنند. وی افزود: انتخابات ما در هر مقطع موجب سرافرازی ملت و هراس دشمنان میشود و به همین علت دشمنان نگران هستند که یک بار دیگر اراده ملت ما به صورت یکپارچه به صحنه بیاید و به همه توقعات آنها یک پاسخ نه بلند بدهد.
احمدینژاد با بیان اینکه باید تلاش کنیم انتخاباتی پرشور و گسترده برگزار شود، گفت: یک آقایی آمده و از شش ماه قبل در حال زیر سوال بردن سلامت انتخابات است و یک آقای دیگر که دور قبل هم کاندیدا بود، چهار سال است انتخابات را زیر سوال میبرد و من چهار سال است که سکوت کردهام؛ اما برای دفاع از ملت میگویم و همه یادشان هست که موضع دولت قبل و وزارت کشو و مجریان انتخابات قبل چه بود و همه میدانند حامی صد در صد رقبای این دولت بودند، آنها چه طور میگویند انتخابات سال 84 سالم نبوده است، اگر قرار باشد آن انتخابات ناسالم باشد، همه حضور آنها در مناصب بعد از انقلاب هم زیر سوال است.
بعضیها میخواهند دعوا درست کنند
وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بعضیها با این حرفها و لوس کردن خودشان میخواهند برای خدشه بر انتخابات زمینهچینی کنند پس باید هوشیار باشیم و هر کسی که میخواهد احمدینژاد را تبلیغ کند حق ندارد نسبت به دیگران اهانت کند، باید مراقبت کنیم، هر کسی که به دنبال توهین، تعرض، بیادبی و مزاحمت برای مردم باشد ربطی به ملت ایران و جمع حاضر و احمدینژاد ندارد. احمدینژاد ادامه داد: در تبلیغ خدمات نیز انصاف را رعایت کنید؛ چرا که صداقت پایه کار و شرط نجات و پیروزی است. وی با بیان اینکه مراقب باشید کسی شما را عصبانی نکند، اظهار کرد: بعضیها میخواهند دعوا درست کنند دیدید که رفتند و گفتند نمیگذارم ما صحبت کنیم که بلافاصله بنده آمدم و اعلام کردم همه برای سخنرانی و ارائه دیدگاههای خود آزاد هستند.
این کاندیدای دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: نباید فرصت مظلومنمایی را در اختیار بعضیها قرار داد، مراقب باشید با چند صحنه ساختگی آنها خودشان را مظلوم جا نزنند؛ بعضیها به دنبال مسالهسازی هستند پس باید آرامش را حفظ کنیم تا آنها نتوانند کاری بکنند،همه باید تابع اراده ملت ایران باشیم.
مناسبات سیاسی جهان متوقف به تصمیم ملت ایران است. رییسجمهور انتخابات ایران را دارای آثار جهانی و موردتوجه همه ملتها و دولتهای دنیا دانست و اظهار داشت: همه مناسبات سیاسی جهان اکنون متوقف به تصمیم ملت ایران است.
یک یاحسین دیگر میخواهیم
به گزارش رجانیوز، احمدینژاد در ادامه گفت: مطلب کوتاهی هم راجع به انتخابات بگویم. آقایی آمده از 6 ماه قبل طراحی میکند که انتخابات را زیر سوال ببرد. آقایی دوره قبل کاندیدا بوده است، 4 سال است انتخابات را زیر سوال میبرد. 4 سال است سکوت کردم اما امروز برای دفاع از ملت این جمله را میگویم. همه یادشان است که دولت قبل، وزارت کشور و مجریان انتخابات موضعشان چه بود؟ هیچکدام با ما نبودند و در نقطه مقابل بودند. مسوولان وزارت کشور موضعگیری و اهانت کردند. حامی صددرصدی رقیب ما بودند. انتخابات را شما برگزار کردید. اگر قرار باشد انتخابات ناسالم باشد همه حضور شما در مناصب قدرت بعد از انقلاب زیر سوال است. احمدینژاد در پایان گفت: از شما و همه ملت ایران تشکر میکنم. از رهبری عزیزمان تشکر ویژه دارم که پیشتاز ملت، حامی منافع ملی ایران بودهاند و به فضل الهی سرافراز هستند. صبح نزدیک است تا طلوع صبح آرمانها یک یا حسین دیگر.
احمدینژاد: تخریب جرم است
محمود احمدینژاد دیروز در کنفرانس انتخاباتی خود به دفاع از عملکرد چهار سالهاش پرداخت و گفت به شبهاتی که مخالفان درباره دولتم مطرح کردهاند، پاسخ میدهم. به گزارش ایسنا، رییسجمهور در نشست خبری خود، در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره وضعیت اقتصادی کشور و آنچه عدم تطابق آمارهای ارائه شده توسط دولت و آمارهای ارائه شده از برخی مراجع دیگر خواند، اظهارکرد: ما عمیقا معتقدیم وضع اقتصاد امروز ایران باثباتتر و مناسبتر از گذشته است؛ البته این به معنای نبود ضعف و اشکال نیست. احمدینژاد با اشاره به اینکه با دو مقایسه میتوان متوجه شد وضعیت اقتصادی ما مناسب است، گفت: مقایسه اول با وضع اقتصادی جهانی است، امروز همه جای دنیا رشد اقتصادی منفی است، اما در ایران رشد مثبت و بالای ٥ و ٦درصد است، اما در سال ٨٤ تا ٨٧ نرخ رشد ٢/٦درصد را تجربه کردیم. رییس شورایعالی اقتصاد میزان تورم را نیز در متوسط چهار سال دولت نهم در مقایسه با چهار سال دولتهای قبلی بهتر توصیف کرد و گفت: درباره تورم دو اتفاق روی داد که برخی آن را پاک میکنند.
یکی از آنها تورم سنگین جهانی بود؛ به گونهای که کالای وارده ٢٥درصد و مصرفی ٢٦درصد دارای افزایش قیمت بوده است و مورد بعد، بحث سهمیهبندی بنزین بود که واضعان آن خود تاکید داشتند با تشکیل بازار ثانوی غیررسمی ١٥واحد درصد به تورم اضافه میشود. وی تصریح کرد: ما با این روش سهمیهبندی بنزین موافق نبودیم، اما این امر به صورت قانون درآمد و اجرا شد. حال این میزان تورم که پنجدرصد بود با ششدرصد تورم جهانی حساب کنیم و از ٢٥درصد تورم کم کنیم، تورم به کمتر از ١٤درصد میرسد. به گزارش ایسنا، احمدینژاد در ادامه در پاسخ به پرسش خبرنگار روزنامه ایران در اینباره که «برخی کاندیداها انتقاداتی را علیه دولت نهم بیان میکنند و برخی از آنها بعد از ٢٠ سال سکوت به دوران چهار ساله شما میپردازند بدون آنکه به ١٦ سال قبل از آن بپردازند و برخی نیز کشور را بر لبه پرتگاه میخوانند، ارزیابی شما از این نوع انتقادات چیست؟» گفت: آنها دو خطا مرتکب میشوند؛ یکی اینکه کسی طبق قانون حق ندارد کسی را تخریب کند و طبق قانون تخریب جرم است. اهانتهایی را وارد میکنند که نمیتوانند اثبات کنند. در طول چهار سال گذشته بهخصوص این سه ماه
سکوت کردهام که فضای کشور فضای آرامی بماند. سکوت را به نفع کشور میدانستم؛ زیرا وارد شدن ما به این مسائل، خدمترسانی را با مشکل مواجه میکند. نمیخواستم سهمی در تشدید تنشها داشته باشم و امیدوارم در مناظرهها بخشی از این اتهامات را توضیح دهم. احمدینژاد افزود: جوری حرف میزنند که انگار پرونده مدیریتی همه این آقایان روشن است. من علاقه نداشتم این پرونده باز شود، زیرا همیشه نگاهم به آینده است؛ اما بالاخره جوری رفتار میکنند که مجبور خواهیم شد پرونده را باز کنیم و در معرض دید ملت قرار دهیم. عملکرد یک دولت را فقط میشود در مقایسه با دولتهای قبل ارزیابی کرد. من سیاهنماییها را از اخلاق انتخاباتی و اخلاق ملت ایران به دور میدانم. عملکرد این دولت معلوم و ثابت است و کسی نمیتواند آن تغییر دهد و با تبلیغات و بالا پایین کردن نمیشود آن را تغییر داد، عملکرد دیگران هم روشن است، اینها قابلمقایسه است و به فضل الهی این مقایسه اتفاق خواهد افتاد. رییسجمهور همچنین در پاسخ به پرسش خبرنگار سیاست روز که پرسید «چرا جلسات شورای پول و اعتبار تشکیل نمیشود؟» گفت: بگذارید در مناظرهها به این مساله بپردازم، دلیل این مساله قانون
است. اقدامات دولت منطبق بر قانون است و ما مقایسه عملکرد دولتها در برابر قانون را در اختیار داریم. احمدینژاد در ادامه در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه خبر مبنیبر اینکه «نظرتان در مورد برنامههای صدا و سیما درباره کاندیداها چیست؟» گفت: اکنون بیش از سه ماه است که به بهانه انتخابات و تبلیغات انتخاباتی و خارج از زمان قانونی عدهای فعالیت تبلیغاتی کردهاند و نوک تیر حملات آنها به سمت دولت بوده است. دوستان در صدا و سیما گفتند اگر کامل عملکرد دولت و خبرهای روزانه دولت را بخواهیم پخش کنیم ممکن است برخی حمل بر تبلیغات کنند. آنها گفتند باید فعالیتهای روزانه دولت را کمرنگ منتشر کنیم. من نیز گفتم اشکالی ندارد. وی افزود: سه ماه است که تبلیغات علیه دولت صورت میگیرد و اینها نیز از صدا و سیما پخش شده است. احمدینژاد گفت: افرادی خارج از زمان تبلیغات اقدام به تبلیغات کردند و شما میدانید که تبلیغات رسمی از دیروز آغاز شده است. وی ادامه داد: مجموعه طراحیهایی که انجام شده در صدا و سیما درست مانند دوره قبل است؛ دورهای که رییس دولت کاندیدا نبود و در برنامههایی که اکنون تدوین شده است، کفه سنگین به نفع رقبای دولت است.
احمدینژاد گفت: البته ایرادی ندارد و من خودم خواستم که حرفها زده شود.
ارسال نظر