مبارزات انتخاباتی احمدی‌نژاد رسما کلید خورد

عکس: خبرگزاری فارس، علی رفیعی

ثمره هاشمی به عنوان رییس ستاد انتخاباتی محمود احمدی‌نژاد در مبارزات انتخاباتی دوره دهم ریاست‌جمهوری جهت‌گیری‌های این ستاد را همراه با نحوه مواجهه با انتقادات از دولت نهم تشریح کرد. ثمره هاشمی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد

مواضع انتخاباتی احمدی‌نژاد

دنیای اقتصاد - روز گذشته مجتبی ثمره‌هاشمی رییس ستاد محمود احمدی‌نژاد و البته مسوول هماهنگی حمایت‌های مرد‌می‌ از وی، در گفت‌و‌گویی مطبوعاتی به بیان مواضع ستاد محمود احمدی‌نژاد در انتخابات پیش رو پرداخت و احمدی‌نژاد را منادی عزت و کرامت در دنیا خواند و البته در ادامه محور بیشتر گفته‌هایش را به حمایت از عملکرد دولت نهم و انتقاد از دولت گذشته اختصاص داد.

مشاور محمود احمدی‌نژاد که چندی است به خاطر قبول مسوولیت ستاد رییس دولت اصولگرا به صورت رسمی از پست مشاورت وی کنار کشیده است در سخنانش اعلام کرد که احمدی‌نژاد از مسوولان امر خواسته تا فرصت را برای تبلیغات نامزدهای دیگر هم فراهم کنند. وی هم چنین اعلام کرد که برخی ‌می‌گویند کمک‌هایی که دولت به کمیته امداد یا سازمان بهزیستی ‌می‌کند، نوعی گداپروری است ؛ اما آن‌ها قانون را نیز گداپروری نامیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری دولت (ایرنا) رییس ستاد هماهنگی حمایت‌های مرد‌می ‌از احمدی‌نژاد گفت که «مردم کسانی را نمی‌خواهند که در برابر دشمنان، خود را ببازند و با سفر چند وزیر خارجه غربی به تهران افتخار کنند که صنایع هسته‌ای را تعطیل کرده‌اند. به اعتقاد ثمره امروزه احمدی‌نژاد‌، منادی عزت و کرامت در جهان است و ‌این یک ادعای بی‌پشتوانه نیست. به گفته مشاور محمود احمدی‌نژاد مردم در انتخابات سال ۸۴ دولتی از جنس صفا و پاکی ‌می‌خواستند که کلام آنان را بشنود، به شهرستان و دیارشان سفر کند و با آنان هم صحبت شود.»

او سپس در ادامه به بنیان‌های سیاست خارجی در دولت نهم اشاره کرد وگفت: ‌«عدالت، معنویت، اخلاق، حفظ کرامت انسانی و دوستی از جمله بنیان‌های سیاست خارجی در دولت نهم به شمار ‌می‌رود و‌این موارد در حقیقت آرمان‌های وجدان پاک بشری هستند.» طبق نگاه ثمره‌هاشمی فضای خوبی برای گفت‌و‌گو و طرح آرمان‌ها و اهداف سایر نامزدهای انتخاباتی آماده شده است و

احمدی نژاد از مسوولان امر خواسته است فرصت را برای تبلیغات نامزدهای دیگر فراهم کنند تا با حضور بین آحاد مردم، دانشجویان و ... صحبت‌های خود را طرح کنند.

رییس ستاد هماهنگی حمایت‌های مرد‌می ‌از احمدی‌نژاد آن گاه در ادامه مصاحبه مطبوعاتی‌اش به انتقاد از انتقادات وارده به دولت نهم پرداخت، آن‌ها را تخریب خواند و تاکید کرد: اطلاق واژه گداپروری برای فعالیت‌های دولت، اهانت به دولت همچنین محرومان و همه ملت ‌ایران است؛ همه ما باید انصاف و عدالت را رعایت کنیم؛ انتقاد سازنده موجب تعالی و کمال ‌می‌شود، اما باید منصفانه باشد. به اعتقاد وی برخی ‌می‌گویند کمک‌هایی که دولت به کمیته امداد یا سازمان بهزیستی ‌می‌کند، نوعی گداپروری است؛ اما آن‌ها قانون را نیز گداپروری نامیده‌اند در حالی که به نظر ‌می‌رسد افرادی که در مورد‌این کمک‌ها به اظهار نظر پرداخته‌اند اطلاع کافی نداشته یا اطلاع آنان در‌این زمینه بسیار کم است؛ چرا که وظیفه دولت اسلا‌می ‌توجه به محرومان و مستضعفان است که ‌این امر با گداپروری رابطه‌ای ندارد.

وی سپس به افزایش یک میلیون و نهصد هزار نفر از بیمه شدگان اجتماعی در سراسر کشور طی دولت نهم اشاره کرد و افزود: تعداد افراد تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی در دولت نهم به ۸‌میلیون و ۸۰۰‌هزار نفر رسیده است و حقوق بازنشستگان نیز از ۱۳۹هزار تومان به ۴۵۸هزار تومان رسید.

اما در ادامه برنامه خبری، ثمره‌هاشمی به بیان تدابیر اتخاذ شده برای هماهنگی و قانونمند کردن رفتارهای اعضای ستادهای مرد‌می ‌رییس دولت اصولگرا پرداخت و گفت: عضویت در ستادهای مرد‌می ‌حا‌می‌ احمدی‌نژاد قاعده‌ای دارد و مواردی همچون پاکی، همراهی با آرمان‌های انقلاب و امام، پاک دستی و خیرخواهی از جمله‌این قواعد است. ضمن این که اعضای‌این ستادها نباید در راستای تخریب سایر نامزدها یا برخلاف مصالح کشور عمل کنند و نباید هیچ نوع انتظاری در آینده داشته باشند. مجتبی ثمره‌هاشمی ‌همچنین در ادامه نشست رسانه‌ای خود بار دیگر به دفاع از عملکرد دولت نهم پرداخت و گفت: «آنچه ملت‌ایران در‌این دوران به دست آورد، عزت، اقتدار و تثبیت موضوع هسته‌ای بود و‌این موضوعی انکارناپذیر است.» به باور وی رییس جمهور به کسی وامدار نبوده و تنها وامدار ملت است و پاسخگوی ملت و مقام ولایت است.

وی آن گاه با انتقاد از تعطیلی صنایع هسته‌ای در دولت گذشته‌، موضع دولت قبل (هشتم) را کرنش دولت در برابر دشمن خواند و تاکید کرد: ما هر گام که به عقب برداریم دشمن از ما خواهد خواست که گام‌های بعدی را به عقب برداریم. ثمره ‌هاشمی‌با تاکید بر‌اینکه محاصره و تحریم‌های اقتصادی کمک بسیاری برای پیشرفت کشور کرد، اظهار کرد: طی گفت‌و‌گویی که با شرکت کالای نفت‌ایران داشتم، این شرکت صدها قلم کالا را نام برد که پیش از‌این به کشور وارد ‌می‌شد، اما اکنون همین کالاها در کشور تولید ‌می‌شود. در ادامه وی همچنین در باره نگاه میرحسین موسوی به بحث سهام عدالت و مسکن مهر گفت: باید ببینیم وضعیت قبل از توزیع سهام عدالت چه بوده است. دولت صاحب شرکت‌ها و موسسات مالی، صنعتی و کشاورزی بسیار بزرگی بوده و اصل ۴۴ تصریح کرده که باید ‌این بخش‌ها به مردم واگذار شود. طبق قانون اساسی، اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ پس از تصویب در مجلس به دولت ابلاغ شد. به باور ثمره‌هاشمی ‌این که از سوی موسوی توزیع سهام عدالت مصیبت خوانده شده است، این معنی را دارد که «سیاست‌ها، قانونگذاری و توزیع سرمایه‌های هنگفت مصیبت است و باید در دست دولت بوده و ثروت، متمرکز باشد و دولت نیز بزرگ شود.» به گفته وی، چیزی که در دست دولت است بازدهی کمتری نسبت به زمانی که در دست مردم است، دارد.

ثمره‌هاشمی درباره مسکن مهر نیز گفت: بالاخره معلوم نیست که دولت باید در بازار مسکن دخالت داشته باشد یا نه؟ چرا که اگر قیمت‌ها افزایش یابد، ‌می‌گویند چرا دولت کاری نکرده و اکنون نیز که قیمت‌ها کاهش یافته چنین ‌می‌گویند.

در همین حال، رییس ستاد احمدی نژاد درباره مباحث مطرح شده درباره سفرهای استانی احمدی‌نژاد که نوعی تبلیغات انتخاباتی برای وی محسوب می‌شود، گفت: مردم دولت را برای چهار سال انتخاب کرده‌اند، مگر دولت برای سه سال انتخاب شده که کارهای خود را تعطیل کند. از نظر مشاور انتخاباتی رییس دولت اصولگرا‌، احمدی‌نژاد باید تا پایان چهار سال دولت، برنامه‌ها و خدمات خود را انجام دهد و برنامه‌های سفرهای استانی و امور دیگر دولت را نباید تعطیل کند.

ثمره‌هاشمی تفاوت سفرهای استانی دولت را با سفرهای نامزدهای انتخاباتی‌اینگونه مقایسه کرد: تفاوت‌این دو سفر در آن است که دکتر احمدی نژاد در راستای وظیفه اداری خود‌ این سفرها را انجام ‌می‌دهد، اما نامزدهای انتخاباتی برای تبلیغ به سایر استان‌ها سفر ‌می‌کنند.

همچنین در ادامه کنفرانس خبری، ثمره‌هاشمی در پاسخ به این که گفتمان امام (ره) در ادبیات‌این دوره از انتخابات پررنگ تر است، درمورد تفاوت گفتمان انتخابات در دوره دهم نسبت به دوره نهم ریاست جمهوری گفت: هنگا‌می ‌که بحث عدالت در سال ۸۴ مطرح شد، تنها در حد یک شعار بود، اما در طول ۴ سال گذشته گفتمان عدالت از جنبه شعاری خارج شده و در ارکان کشور جاری شد و مردم فهمیدند که عدالت شیرین است، اگر چه به طور کامل نیاز به اجرا دارد.

ثمره هاشمی‌ با طرح سوالی گفت:‌ آیا اکنون کسی ‌می‌تواند نامزد شود و عدالت و خدمت را از گفتمان خود حذف کند؟ پاسخ نه است؛ چرا که‌ این گفتمان سیطره یافته است. رییس ستاد هماهنگی حمایت‌های مرد‌می ‌از احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: کسی که اکنون نامزد ‌می‌شود، اگر رویکرد منصفانه نداشته و رویکردش تخریبی باشد و بر نواقص تاکید کرده و مزیت‌ها را نادیده بگیرد، خدمت رسانی به محرومان و خدمات دولت را زیر سوال ببرد، اعتماد مردم به وی سلب ‌می‌شود.

عکس: ایرنا