پرسشهای همسر الهام از میرحسین
پایگاه خبری «عصر ایران» از نگارش نامه فاطمه رجبی، همسر سخنگوی دولت خطاب به میرحسین موسوی خبر داد. رجبی در این نامه با «مبهم و مسالهبرانگیز» خواندن فعالیتهای اخیر میرحسین موسوی در عرصه سیاسی کشور آورده است: این روزها پس از گذشت دو دهه سکوت و پنهانی، شما فعال شدهاید! فعالی پر از ابهام و مسألهبرانگیز! فعالی که هر روز نامش به عنوان نامزد ریاستجمهوری دهم بر سر زبان است و تصویرش کنار محمد خاتمی، یا سیدحسن خمینی آن هم در جلسات پرمفسده مشارکتیها، کارگزارانیها و به طور کلی اصلاحطلبان بیگانهپرست و اسلامستیز منتشر میشود.
وی در ادامه این نامه میافزاید: ورود یا فعالشدن شما به دلیل کدام کمبود نیرو، یا کدام شرایط حاد برای اسلام و انقلاب است؟ بگویید تا ما هم مطلع شویم، آیا حضورتان در کنار عناصر نامشروع و نامقبول، اعلان عقیده، روش و برنامهای سیاسی است؟ آیا بیرون آمدنتان از پناهگاه و تصویریشدن (هنوز خیلی صوتی نشدهاید) سیاسی در بدترین جلسات سیاسی پیامی دارد؟ رجبی در ادامه میپرسد: شما با «عدالت» و «اسلام علوی علیهالسلام» چه میانهای دارید؟ امام عصر عجلالله تعالی فرجه الشریف و ظهور را چگونه میبینید؟
همسر وزیر دادگستری در ادامه نامه خود آورده است: گفته میشود شما مورد تایید هاشمی رفسنجانی هستید و مینویسند: «او از شما حمایت میکند». همین یک نکته کافی است تا مشروعیت و مقبولیت شما زیر سوال رفته، به عنوان «مهرهای در دست هاشمی» معرفی شوید.
شاید هم کسی شناخته شدهاید که هاشمی او را در آستین خود برای روز مبادا نگه داشته است. علاوهبر این ممکن نیست فردی خارج از حلقههای خاص وارد عرصه انتخابات شود و مورد حمایت یا تایید هاشمی قرار بگیرد. یک نمونه «محمد خاتمی» بود که هر چند «هاشمی» را «عالیجناب سرخپوش» کرد، اما تاکنون همچنان مورد حمایت و تایید ویژه است.
وی ادامه میدهد: محمد خاتمی که خود به «عدم مشروعیت خویش» اذعان دارد و آن را «قطعی» میداند، در تلاش است که شما را به صحنه بیاورد. این برگ هم با کمال عذرخواهی، عدم مشروعیت شما را صحه میگذارد. کسی که خود
غیرمشروع است و از طرفی حمایت و تایید آمریکا و آمریکاپرستان را دارد، حامی و مویدی نیست که ملت مسلمان را به پای صندوقها بکشاند.
فاطمه رجبی در پایان نامه خود مینویسد: به هر حال وعده الهی آن است که خدا با مستضعفان است و زمین به آنها به وراثت داده خواهد شد. حتی به اندازه چهار سال دولت احمدینژاد، به اندازه طلیعهای در زمانه انتظار.
ارسال نظر