دستور رییسجمهور برای بازنگری طرح امنیت اجتماعی
دنیای اقتصاد- محمود احمدی نژاد،رییسجمهور دستور بازنگری در طرح امنیت اجتماعی را رسما به صادق محصولی، وزیر کشور ابلاغ کرد. دستوری که تحت عنوان توصیههای ویژه در زمینه فعالیت شورای فرهنگی اجتماعی صادر شد. رییسجمهور در شرایطی این دستور را صادر کرده است که چندی پیش صادق محصولی، وزیر کشور هم از نحوه اجرای طرح امنیت اجتماعی انتقاد کرد. رییسجمهور طی نامهای به وزیر کشور از نحوه برخوردهای خیابانی با جوانان انتقاد کرد
دستور بازنگری در طرح امنیت اجتماعی
دنیای اقتصاد- حدود چهار سال پس از اجرای طرح مشهور به امنیت اجتماعی، رییسجمهور دستور بازنگری در این طرح را رسما به صادق محصولی، وزیر کشور ابلاغ کرد. دستوری که تحت عنوان توصیههای ویژه در زمینه فعالیت شورای فرهنگی اجتماعی صادر شد.
رییسجمهور در شرایطی این دستور را صادر کرده است که چندی پیش صادق محصولی وزیر کشور به صراحت از نحوه اجرای طرح امنیت اجتماعی انتقاد کرد و خواستار بازنگری در اجرای آن شد، اما سردار رادان بلافاصله واکنش نشان داد و اعلام کرد طرح امنیت اجتماعی با قوت ادامه پیدا خواهد کرد. ظاهرا به دنبال این مباحث بود که رییسجمهور رسما وارد ماجرا شد و با نگارش نامهای به صادق محصولی دستور بازنگری در اجرای طرح امنیت اجتماعی را صادر کرد. طرحی که در ابتدا تحت عنوان مبارزه با جوانان دختر بدحجاب مطرح بود، بعدها به طرح مبارزه با اراذل و اوباش تغییر نام داد و نهایتا با دستور احمدینژاد این طرح تحت عنوان طرح امنیت اجتماعی اجرایی شد.
اجرای این طرح انتقاداتی را به دنبال داشته است و سال گذشته غلامحسین الهام، سخنگوی دولت در واکنش به این اعتراضها اعلام کرد که دولت و شخص رییسجمهور نقشی در اجرای طرح امنیت اجتماعی ندارند، اما بلافاصله مقامات نیروی انتظامی متن دستورالعملی با امضای احمدینژاد را منتشر کردند که نشان میداد اجرای این طرح با دستور مستقیم احمدینژاد بوده است، اکنون و یک سال پس از گذشت این ماجرا، دولت بار دیگر در صدد برآمده است طرح امنیت اجتماعی را بازنگری کند. اما با این وجود مقامات دولت تاکید دارند که طرح امنیت اجتماعی تعطیل نخواهد شد، بلکه در نحوه اجرای آن تجدیدنظر اساسی به عمل میآید و دستور رییسجمهور به وزیر کشور هم ناظر بر این تغییرات است.
به گزارش فارس در نامه احمدینژاد به صادق محصولی آمده است:
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای مهندس محصولی
وزیر محترم کشور
سلام علیکم
پیرو نامه شماره ۱۶۹۴۹۳ مورخه ۲۱/۹/۸۷ موضوع تشکیل شورای فرهنگی اجتماعی متشکل از نخبگان و صاحبنظران جهت برنامهریزی و هماهنگی فعالیتهای عمومی و حفظ حریم اجتماعی، ضروری است کلیه اعضا و دستگاههای دخیل به موارد زیر توجه کامل نمایند:
۱ - ملت بزرگ ایران با آگاهی و اختیار و با کمک و ارشاد علمای متخلق و عامل، فرهنگ انسان ساز اسلام ناب را به عنوان اندیشه و راه زندگی سعادتمند انتخاب کرده است و در طول سالیان با تقدیم خون بهترین فرزندان خود و تحمل سختیهای فراوان از آن صیانت کرده است. امروز و فردا نیز حفظ، تعمیق و گسترش این فرهنگ الهی و انسانی جز با حضور، همراهی و پافشاری ملت بزرگ محقق نخواهد شد.
۲ - تردید نباید کرد که ملت ما و به ویژه جوانان این سرزمین امروز در مجموع بهترین و مومنترین و پاکترین جوانان روی زمین هستند و همینها سرمایه اصلی حفظ عزت و فرهنگ کشورند. توجه جدی شود که سلایق و برداشتهای شخصی نباید معیار دستهبندی مردم و خدای ناکرده هدم احترام و کرامت عدهای گردد.
هیچ منطقی وجود ندارد که نسلهای جدید نیز همه سلایق شخصی نسلهای قبل را بپسندند و دنبال کنند. مهم اصول و مبانی اعتقادی و رفتاری در چارچوب ارزشهای اسلامی و ایرانی است که همگان استمرار و بالندگی آن را در روز ۲۲ بهمن به خوبی در ملت بزرگ ایران به ویژه جوانان و نوجوانان دیدند.
۳ - در هر کار فرهنگی از جمله صیانت از حریم عمومی، روشهای فرهنگی پایه و اساس کار است. اخلاق با اخلاق و محبت با محبت و معنویت با معنویت و اعتماد با اعتماد متقابل منتقل میشود و گسترش مییابد و کسانی باید برای این امر مهم گمارده شوند که خود عامل و متخلق و حقیقتا پاک و دوستدار خلق خدا بوده و به مردم اعتماد داشته باشند، چرا که؛ «ذات نایافته از هستی بخش کی تواند که شود هستی بخش»
بنابراین در انتخاب افرادی که میخواهند دیگران را به اخلاق والا توصیه کنند، باید نهایت دقت به عمل آید و پس از آموزشها و تعلیمات درست و بر مبنای اندیشه حقیقی اسلام به کارگیری شوند. فضای جامعه اسلامی باید فضای نشاط، سرزندگی، محبت و همدلی و پاکی و اعتماد باشد و همه در تحقق و تعمیق و ترویج آن مسوولند.
۴ - حفظ و حراست از حقوق و کرامت شهروندان از وظایف اصلی حکومت است. در هر اقدام باید احترام و کرامت آحاد جامعه در حد کامل و اجرای دقیق قانون به صورت اکیدا مورد توجه قرار گرفته و رعایت گردد. احدی حق ندارد بدون حکم قضایی یا شاکی حقوقی در امور شخصی مردم دخالت و یا از رابطه آنان با یکدیگر استفسار نماید که در غیر اینصورت خود امری خلاف و نوعی اشاعه فحشا خواهد بود.
۵ - باید بین برخی از افراد عادی که حسب عادت یا تحت تاثیر محیط رشد یا بیتوجهی یا تبلیغات پیچیده دشمنان انسانیت، دچار برخی رفتارها میشوند، با کسانی که به صورت سازمان یافته اقدام به اجرای برنامه تخریب فضای عمومی مینمایند، تفاوت اساسی قائل شد. با گروه اول، محبت و یاری و ارائه کتب و جزوات و کارتها و هدایایی که حاوی پیام محبت و اطلاعرسانی و هدایت و پرورش باشد و در برخورد با گروه دوم کار دقیق اطلاعاتی و کنترل نامحسوس و برخورد قاطع لازم است.
امیدوارم با همکاری کامل کلیه دستگاههای فرهنگی و ارشادی و انتظامی و با همراهی سازنده جوانان خوب و صمیمی این سرزمین و با استفاده از نظرات و ارشادات دانشمندان متخلق حوزه و دانشگاه و سازماندهی مناسب، این امر مهم را برنامهریزی و اجرا کنید و از اقدامات سلیقهای، مقطعی، غیرمنطبق بر اخلاق کریمه اسلامی و بعضا خشن و تخریبکننده شخصیت شهروندان به طور اکید جلوگیری و گزارش کار را به صورت مستمر ارائه نمایید. باشد که ایران عزیز همچنان الگوی زیباترین زندگی همراه با نشاط و بالندگی و ایمان در تمام عرصهها باشد.
ارسال نظر