دانشجو رفت، تمدن آمد

صبح دیروز مراسم تودیع کامران دانشجو استاندار سابق تهران و معارفه مرتضی تمدن استاندار جدید استان تهران با حضور تعدادی از مسوولان استان تهران و هم‌چنین وزیر کشور برگزار شد. وزیر کشور طی سخنانی در این مراسم گفت: آن‌چه ما از یک مدیر لایق و شایسته می‌شناسیم، بهره‌وری از فرصت‌ها فقط نیست؛ تبدیل چالش‌ها به فرصت از بزرگ‌ترین ویژگی‌هایی است که یک مدیر می‌تواند داشته باشد.

به گزارش ایسنا، علی کردان با بیان این‌که «استانداری تهران نماد فرصت‌ها و چالش‌های ایران اسلامی است» افزود: باید گفت در حقیقت استانداری تهران به نوعی اعمال مدیریت بر پهنه ایران اسلامی است و اگر استان تهران به نحو مطلوب و درخور شأن و طراز مردم تهران اداره شود، الگوی مناسبی برای اداره‌ کشور است. کردان پس از این مراسم در حلقه محافظانی که اجازه نمی‌دادند خبرنگاران به وی نزدیک شوند در پاسخ کوتاهی به پرسش یکی از خبرنگاران درباره توصیه‌ لاریجانی به وی برای تصمیم‌گیری بر اساس مصلحت کشور و انقلاب در ارتباط با ماندن یا نماندن در این سمت گفت: آقای لاریجانی دیدگاه و موضع خود را دارد و من نیز دیدگاه و موضع خود را دارم. وی خطاب به خبرنگاران گفت: شما همیشه سعی می‌کنید که مسائل و موضوعات فرعی را جایگزین مسائل اصلی کشور کنید.

در مراسم تودیع و معارفه‌ی استاندار سابق و جدید استان تهران دانشجو قائم مقام وزیر کشور و استاندار سابق تهران نیز به ایراد سخنرانی بسیار کوتاهی پرداخت. وی که در سمت معاون سیاسی وزیر کشور منصوب شده است هم‌چنین در جمع خبرنگاران درباره‌ نحوه‌ تعاملش به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور با احزاب افزود: احزاب و گروه‌های سیاسی که مجوز دارند می‌توانند فعالیت کنند در واقع حق‌شان است که فعالیت کنند و ما نیز تمام تلاش خود را می‌کنیم که زمینه را برای فعالیت آنها هرچه بیشتر آماده‌تر کنیم. دانشجو هم‌چنین در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با انتخابات ریاست جمهوری گفت: من فکر می‌کنم انتخابات ریاست جمهوری چون ملی است، ساده‌تر از انتخابات مجلس شورای اسلامی باشد؛ چراکه در آن انتخابات، حوزه‌های انتخابیه‌ متعددی وجود دارد و تعداد کاندیداها زیاد است، اما در انتخابات ریاست جمهوری من فکر می‌کنم ما حداکثر ۱۰ نفر کاندیدا وجود داشته باشد و فکر نمی‌کنم کار سختی باشد.