تاکید سازمان بهداشت جهانی برای پیوستن تهران به شبکه جهانی جامعه ایمن
نمایندگان جامعه بهداشت جهانی WHO در دومین بازدید خود از مدیریت جامعه ایمن منطقه ۲۲ اعلام کردند: هم اکنون وقت آن رسیده که درخواست پذیرش تهران برای پیوستن به شبکه جهانی جامعه ایمن نوشته شود.
به نقل از روابط عمومی منطقه۲۲، در دومین نشست مشترک کارشناسان دفتر هماهنگی سازمان بهداشت جهانی (دانشگاه کارولینسکای سوئد) با شهرداریهای منتخب شهر تهران که در منطقه ۲۲ برگزارشد، نمایندگان سازمان بهداشت جهانی WHO از تلاشهای کمیته راهبردی جامعه ایمن این منطقه در افزایش ایمنی تقدیر کردند.
در ابتدای این نشست، مهندس کریمیان شهردار منطقه۲۲ و دبیر کمیته راهبردی جامعه ایمن، خاطر نشان کرد: در مهرماه سال ۸۶ منطقه ۲۲ به عنوان منطقه پایلوت جامعه ایمن شهر تهران انتخاب شد تا تهران شهری زیبا، سالم و بانشاط برای شهروندان بماند.
وی افزود: در ابتدا کمیته راهبردی جامعه ایمن منطقه با مسوولیت شهردار و به موازات آن شورای سیاستگذاری جامعه ایمن تهران به ریاست دکتر محمد هادی موذن برای اجرای ۶ شاخص جامعه ایمن تشکیل شد .۷کارگروه تخصصی تعیین شد که گزارش فعالیت آنها به طور مرتب توسط کارشناسان بهداشت جهانی WHO تحت بررسی قرار گرفت.
در ادامه دکتر «رابرت اکمن»، نماینده سازمان بهداشت جهانی WHO و دانشیار دانشگاه کارولینسکا از توجه جامعه ایمن منطقه۲۲ در چهار مقطع کودکان، نوجوانان، جوانان و سالمندان تقدیر کرده و افزود: این انتخاب در خصوص توجه به سنین مختلف افراد جامعه و دسته بندی آنها مرا تحت تاثیر قرار داد . به نظر می رسد شما روح جامعه ایمن را دریافته و بهترین شیوه را برای کارهای مدیریتی خود و اجرای شاخص های جهانی جامعه ایمن انتخاب کرده اید.
پروفسور«لاروس گورنا هوته» استاد اپیدمولوژی دانشگاه کارولینسکای سوئد ضمن تبریک به اعضای کمیته راهبردی جامعه ایمن منطقه۲۲ از همت و تلاش این منطقه برای دستیابی به شاخصهای جامعه ایمن قدردانی کردو گفت: وقت آن رسیده است که درخواست پذیرش خود را برای پیوستن به شبکه جهانی جامعه ایمن بنویسید.
وی در ادامه خواستار اجرای دقیق تر شاخص های جامعه ایمن شد.
مهندس مناف هاشمی عضو شورای سیاستگذاری جامعه ایمن نیز که در این نشست حضور داشت، به نمایندگان سازمان بهداشت جهانی اطمینان داد که شاخصهای جامعه ایمن با سرعت هر چه بیشتری اجرا شود.
وی، افزود: اعتبارات شهرداری تهران نسبت به دو سال قبل ۲ برابر افزایش یافته است که سهم زیادی از آن معطوف به ایمنی محلات، بزرگراهها، ساختار خودروها و پل های هوایی بوده است. تصادفات جاده ای و داخل شهری نیز نسبت به سه سال گذشته به دلیل ایمنی راهها و خودروها و نیز استفاده جدی از لوازم ایمنی خودروها کاهش چشمگیری یافته است.
در ادامه این نشست نمایندگان کمیته جامعه ایمن مناطق۴،۵،۲۰،۲۱ به ارائه گزارش در خصوص پیوستن این مناطق به طرح جامعه ایمن پرداختند.
ارسال نظر