کلیه خسارات زیان‌دیدگان پروژه ارکیده توسط شهرداری تهران از محل ماده ۱۷ پرداخت شده است.

به گزارش روابط عمومی معاونت مالی و اداری علیرضا آذری مدیرعامل تعاونی اعتباری شهر با بیان این مطلب اظهار داشت: قرار بود دولت ۳۰میلیارد تومان با نرخ ۵درصد در اختیار شهرداری تهران قرار دهد، اما این مبلغ براساس نامه شماره ۳۱۸۳/۲ مورخ ۳۱/۳/۸۶ وزیر محترم اقتصاد و دارایی به مدیرعامل بانک ملی به ۲۰میلیارد تومان کاهش یافت.

وی خاطر نشان ساخت: متاسفانه طی نامه شماره ۷/۶۶۶۸ مورخ ۱۲/۴/۸۷ مدیرعامل محترم بانک ملی به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور نرخ بهره آن از ۵درصد به ۱۲درصد افزایش پیدا کرد.

آذری تصریح کرد: شهرداری همیشه می‌تواند وام بانکی با چنین نرخی از بانک‌ها دریافت کند، اما آنچه مهم بود دریافت وام با نرخ ۵درصد بود که چنین اتفاقی نیفتاد.

مدیرعامل تعاونی اعتباری شهر گفت: در تیر ماه سال ۸۷ یک شعبه مستقل از تعاونی اعتباری شهر برای پرداخت به زیان‌دیدگان در منطقه شهرری مستقر شد.

وی اضافه کرد: به هر کدام از مال‌باختگان دو برابر مبلغ واریزی به حساب سازندگان پرداخت شده است.

آذری تصریح کرد: در مدت چهار ماه ۲هزار و ۵۰۰ نفر از این امکان شهرداری برخوردار شدند و کل بودجه تخصیص یافته نیز پایان یافت.

وی در ادامه افزود: مقرر شده بود که مال باختگان پس از دریافت مبلغ خود از تعاونی اعتباری شهر هر یک مبلغ ۱۰میلیون تومان وام قرض‌الحسنه از طریق فرمانداری دریافت کنند

که تاکنون از دریافت این وام توسط مال‌باختگان اطلاعی حاصل نشده است.

وی اضافه کرد: شعبه ویژه تعاونی اعتباری شهر در حال حاضر در منطقه شهرری فعال بوده و با هماهنگی بازپرس ویژه همچنان در حال پاسخگویی به مراجعان می‌باشد.

گفتنی است، پروژه ارکیده سال‌‌ها قبل اقدام به پیش فروش تعداد زیادی آپارتمان به متقاضیان کرده بود که با کلاهبرداری یکی از سازندگان بیش از هزاران نفر گرفتار مسائل و مشکلات فراوان مالی شدند که در نهایت ابتدای سال ۸۷ توافقی بین دولت، قوه قضائیه و شهرداری تهران برای حل مساله شد.

در همین حال چندی پیش استاندار تهران گفته بود دولت پول‌های ضرر و خسارات مردم در پروژه ارکیده را داد و شهرداری با ما همکاری کرد، اما حال اگر کسی می‌خواهد بگوید این کار را انجام داده بگوید.

اصل ماجرا آن چیزی است که اعلام کردم و اگر غیر این است اعلام کنند.