غلام‌حسین الهام با دفاع از طرح بنگاه‌های زودبازده گفت: تنها افرادی که نمی‌خواهند سیاست مبارزه با فقر در جامعه نهادینه شود، تورم موجود را ناشی از رشد بنگاه‌های زودبازده می‌دانند. رشد بنگاه‌های زودبازده از سیاست‌های دولت در راستای خصوصی‌سازی است و این امر، مردمی کردن اقتصاد کشور را دنبال می‌کند. به گزارش ایسنا، غلامحسین الهام در مراسم تودیع ابراهیم کارخانه‌ای، نماینده مردم همدان در مجلس هفتم، در این شهر با بیان این که در دو سال گذشته اتکا به منابع نفتی در اقتصاد کشور ۱۷‌درصد کاهش یافته است، افزود: دولت سعی دارد با کاهش اتکا به منابع نفتی، اتکا به منابع مالیاتی را در اقتصاد افزایش دهد.

وی درباره برداشت اساسی از حساب صندوق ذخیره ارزی نیز اظهار کرد: بر اساس قانون باید ۵۰‌درصد از منابع این صندوق در راستای تولید هزینه و به سرمایه تبدیل شود و دولت نهم مفتخر است که اعتبار صندوق ارزی را برای تولید به بخش‌خصوصی تزریق کرده است. الهام خاطرنشان کرد: رشد دو برابری در سرمایه‌گذاری‌های جدید از جداشدن اقتصاد کشور از اتکا به منابع نفتی نشان دارد. او تصریح کرد: این برداشت منابع در راستای سرمایه‌گذاری در بخش‌خصوصی است و با توسعه بخش‌خصوصی باید به مردم فرصت داد تا در اقتصاد کشور سهیم باشند. سخنگوی دولت سپس در ارتباط با سیاست دولت در خصوصی‌سازی اظهار کرد: رشد بنگاه‌های زودبازده از سیاست‌های دولت در راستای خصوصی‌سازی است و این امر مردمی کردن اقتصاد کشور را دنبال می‌کند.

سخنگوی دولت درباره ارتباط تورم با رشد بنگاه‌های اقتصادی کوچک و زودبازده نیز گفت: تنها حدود شش‌درصد از تسهیلاتی که از سوی بانک‌ها به مردم پرداخت می‌شود، در راستای رشد بنگاه‌های زودبازده صرف نشده است.