فرمانده ناجا در خصوص اجرای طرح برخورد با بدحجابی در شرکت‌های خصوصی، گفت: در این بین، تفسیرهای بدی از این موضوع شده است که ناجا قصد برخورد با شرکت‌های خصوصی را دارد؛ در حالی که این طور نیست؛ زیرا در فضای تقویت خصوصی‌سازی و اجرای اصل ۴۴، ناجا مانعی برای این شرکت‌ها ایجاد نخواهد کرد. به گزارش ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه همایش تجلیل از مقام اساتید، مدرسان و مربیان ناجا در پاسخ به این سوال که سخنگوی قوه قضائیه ورود بدون مجوز نیروی انتظامی به شرکت‌های خصوصی را ممنوع اعلام کرده است، گفت: در قانون نظارت بر اماکن عمومی، هر مکانی که ورود عموم مردم به آن آزاد باشد، مشمول اماکن عمومی است؛ بنابراین پلیس برای ورود به این اماکن نیازی به مجوز ندارد.

فرمانده ناجا خاطر نشان کرد: اما شرکت‌های خصوصی هم هستند، که محل تردد عموم نیستند و ناجا برای ورود به این شرکت‌ها باید مجوز قضایی داشته باشد.

سردار احمدی مقدم تاکید کرد: بر اساس گزارش‌های موجود از زمان اعلام این طرح، بیش از ۸۰درصد رفتارها و پوشش در این شرکت‌ها اصلاح شده است. همچنین در بسیاری از موارد اساس اعلام توجهی ایجاد می‌کند که منجر به تنظیم روابط و رفتار شده و در نهایت باعث پیشگیری می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: در این بین تفسیر بدی شده بود که ناجا قصد برخورد با شرکت خصوصی را دارد که این طور نیست. در فضایی که اصل ۴۴ و تقویت خصوصی‌سازی وجود دارد، ناجا مانعی بر روی آنها ایجاد نخواهد کرد؛ البته موضوع بیشتر مورد توجه شرکت‌نماهایی است که هر چند وقت مانند شرکت‌های لیزینگ قلابی، ساختمانی و شرکت‌هایی برای فعالیت‌های هرمی و مکان‌هایی که ظاهر شرکت داشته، برای سوء استفاده از زنان، قاچاق انسان و غیره استفاده می‌شود، ‌به دنبال کنترل این ساختار و سوء‌استفاده‌ها هستیم.

فرمانده ناجا با بیان این که طبق طرح گسترش حجاب و عفاف، ناجا ورودی به ادارات و مراکز آموزشی نخواهد داشت، تصریح کرد: ادارات و مراکز آموزشی باید ضوابط را به کارکنان، دانشجویان، دانش‌آموزان و مراجعه‌کنندگان یادآوری کرده و کنترل کنند، بنابراین پلیس مداخله‌ای در این زمینه نداشته و مسوولیت به دستگاه‌ها سپرده شده است.

وی با بیان این که رفتار و پوشش در خیابان‌ها نسبت به سال گذشته بهبود داشته است، گفت: از این رو امسال در فاز ارتقای امنیت اجتماعی، به دنبال ارتقای امنیت زنان هستیم، زیرا همه تبلیغات بر این است که طرح‌ها ضد زنان است؛ در حالی که درصددیم با مزاحمان خیابانی و افرادی که قصد سوءاستفاده از زنان را دارند، برخورد شود، البته در این بین، زنانی هم هستند که با ظاهر مانکنی در خیابان‌ها تردد می‌کنند که اغلب نیز هدفمند ظاهر می‌شوند، که این امر موجب تحریک و تشویق مزاحمان می‌شود.

احمدی مقدم با بیان این که بر اساس نظرسنجی‌ها، زنان احساس امنیت کمتری نسبت به مردان دارند، خاطر نشان کرد: مورد هدف بودن زنان و نداشتن قدرت دفاع از خود، به صورت طبیعی باعث احساس امنیت کمتری می‌شود که در تلاش هستیم احساس امنیت زنان در جامعه افزایش یابد؛ زیرا معنی ندارد که هنگام تردد زنان در خیابان، مزاحمان باعث آزار و برهم زدن آرامش آنها شوند، البته تامین آرامش روانی هم حایز اهمیت است.

وی درباره فرارسیدن فصل تابستان و افزایش حضور مردم در پارک‌ها و تفرجگاه‌ها توضیح داد: با فرارسیدن تعطیلات تابستان و افزایش حضور مردم و خانواده‌ها در معابر، گردشگاه‌ها و تفریحگاه‌ها، از اوایل خرداد ماه، تاکید بر افزایش امنیت و آرامش در این مکان‌ها در دستور کار قرار می‌گیرد.