معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور با اشاره به اجرای طرح دورکاری از نیمه دوم سال گذشته در تهران گفت: تاکنون ۲۰ درصد کارمندان تهران دورکار شده‌اند. لطف‌الله فروزنده در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: دورکاری یک روش اساسی و اصولی است که باید آن را جدی گرفت. وی افزود: هم‌اکنون کارمندان وقت خود را به دولت می‌فروشند، در حالی که ما نیاز به کار کارمند داریم و آنها باید کارشان را بفروشند. فروزنده با بیان اینکه استراتژی نظام همانطور که در سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و در قانون برنامه پنجم توسعه و قانون مدیریت خدمات کشوری آماده ارائه خدمات الکترونیکی و توسعه دولت الکترونیک است، افزود: اگر اینترنت ملی راه اندازی شود شاهد یک جهش اساسی در موضوع دولت الکترونیک خواهیم بود. معاون رییس‌جمهوری گفت: هم‌اکنون ۲۰۰ خدمت به صورت الکترونیکی عرضه می‌شود که تعداد این خدمات باید به ۷۰۰ مورد برسد و برای تمام مردم پرونده سلامت الکترونیک ایجاد شود. وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه کارمند اظهار کرد: این سامانه یک طرح بزرگ برای جمع‌آوری اطلاعات کل نیروی انسانی است که راه را برای برنامه‌ریزی نیروی انسانی هموار می‌کند. معاون رییس جمهوری گفت : در برنامه پنجم توسعه ۱۰ حکم در زمینه توسعه دولت الکترونیک وجود دارد و بر اساس این برنامه پنجم توسعه شاخص آمادگی الکترونیک باید از ۸/۰ فعلی به یک برسد.

کارمندان پیمانی مشاغل حاکمیتی رسمی می‌شوند

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی ریاست جمهوری همچنین اعلام کرد : کارمندان مشاغل حاکمیتی با ساز و کاری خاص رسمی می‌شوند.

به گزارش ایسنا وی در حاشیه مراسم افتتاح سامانه ملی قبوض الکترونیک در قم در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان این خبر افزود: به دنبال احصای مشاغل حاکمیتی و تصدیگری هستیم و کارمندان پیمانی مشاغل حاکمیتی با ساز و کاری رسمی خواهند شد. وی افزود: درصورتی که کارمندان بر اساس نیازی که داریم از مراکز استان به مناطق و شهرستان‌های مورد نیاز و بالاخص از تهران به سایر شهرستان‌ها انتقال یابند؛ نیروهای قراردادی نیز پیمانی می‌شوند. فروزنده در خصوص وضعیت استخدامی در سال جاری گفت: ما به دنبال افزایش نیروی انسانی در بخش دولتی نیستیم بلکه به دنبال واگذاری فعالیت‌ها به بخش خصوصی هستیم.

‌الکترونیکی شدن پرداخت قبوض در سراسر کشور

معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس‌جمهور همچنین در حاشیه جلسه دیروز هیات دولت درباره برنامه‌های دولت در بحث الکترونیکی کردن خدمات گفت: با یک طراحی که به کمک استانداری قم انجام دادیم، از سه‌شنبه شب پرداخت قبوض گاز، برق، آب به صورت الکترونیک در قم انجام می‌شود که با این اقدام ۵/۷ میلیارد تومان صرفه‌جویی چاپ کاغذ انجام می‌شود.