رییسجمهور به ناآرامیهای اخیر لندن و چند شهر دیگر واکنش نشان داد
انتقاد از سکوت شورای امنیت درباره اتفاقات انگلیس
احمدینژاد: به مدیران اروپایی نصیحت میکنیم در کنار مردم خود بنشینند، حرفهای آنها را بشنوند و عادلانه تصمیم بگیرند
رییسجمهور با هشدار نسبت به آنچه این روزها در انگلستان میگذرد، تصریح کرد: نگران این هستیم که یک انفجار اجتماعی در غرب رخ دهد و کسی نتواند آن را کنترل کند.
عکس:president.ir
احمدینژاد: به مدیران اروپایی نصیحت میکنیم در کنار مردم خود بنشینند، حرفهای آنها را بشنوند و عادلانه تصمیم بگیرند
رییسجمهور با هشدار نسبت به آنچه این روزها در انگلستان میگذرد، تصریح کرد: نگران این هستیم که یک انفجار اجتماعی در غرب رخ دهد و کسی نتواند آن را کنترل کند. به گزارش ایسنا، محمود احمدینژاد صبح دیروز (چهارشنبه) پس از پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و با اشاره به اتفاقات اخیر انگلستان و برخورد خشن دولت این کشور با مردم، اظهار کرد: این رفتارهای وحشیانه با مردم اصلا قابل قبول نیست و نگران این هستیم که یک انفجار اجتماعی در غرب رخ دهد و کسی نتواند آن را کنترل کند.
احمدینژاد با اشاره به نارضایتی مردم از سیطره سرمایهداری و مدیریت حاکم بر جهان به حوادث رخ داده در انگلیس اشاره کرد و گفت: آنهایی که مدعی الگوی حقوق بشر، آزادی و دموکراسی هستند، این چه طرز رفتاری است که با مردم دارند؟ هجمه غیر قابل قبولی را به مردمی که دستشان خالی است، انجام میدهند و این غیر قابل قبول است. به مسوولان انگلیسی توصیه میکنم که توجه کنند، دنیا عوض شده است و آن دوران گذشته است که چند سرمایهدار بتوانند بر کل دنیا سیطره کنند و ملتها را غارت کنند و ملتها برده آنها باشند. آنها باید حرف ملتها را بشنوند و بپذیرند.
وی با اشاره به اینکه طاقت مردم انگلیس به سر آمده است، گفت: مردم فریاد میزدند و من مصاحبه تعدادی از مردم را دیدم که میگفتند جوانانمان را دریابیم، امیدی به آینده نیست.
نباید مردم را متهم کنند
رییسجمهور با اشاره به بحران اقتصادی ایجاد شده در غرب خاطرنشان کرد: این بحران اقتصادی به خاطر غارتگریها و مدیریت ضعیف ایجاد شده و آنها این بحران را بر دوش مردم انداختهاند، این بحران اقتصادی به خاطر سیاستهای مدیران و سرمایهداران است، آنها بحران ایجاد کردهاند و کسری ایجاد شد و به جای اینکه این کسری را از ثروت انباشته خود جبران کنند بر دوش مردم گذاشتهاند.
وی با اشاره به اینکه دولت انگلیس از پوشش اراذل و اوباش و قاچاقچیان موادمخدر در توصیف مردم معترض استفاده میکند، گفت: ممکن است آنها از پوشش اراذل و اوباش و قاچاقچیان موادمخدر استفاده کنند، ولی آیا انگلیس اینقدر قاچاقچی موادمخدر دارد؟ اگر این مقدار دارد سازمان ملل بیاید دور انگلیس را حصار بکشد.
رییسجمهور با بیان اینکه نباید مردم را متهم کنند، گفت: حتی در پشت صحنه نیز خود دولت انگلیس این اتفاقات را تشدید میکند و به خاطر مسائل اقتصادی میخواهد مهاجرت را کنترل کند و دیدیم که عدهای اموال عمومی را غارت و ساختمانها را آتش زدند، ما به آنها(دولت انگلستان) میگوییم به خود بیایند، ذهنیت خود را عوض کنند و مدیریت را اصلاح کنند.
دوره استعمار سپری شده است
وی در ادامه با اشاره به لشگر کشیهای صورت گرفته به لیبی، تصریح کرد: به جای دخالت در منطقه ما و لشکرکشی به لیبی و از بین بردن تمام زیرساختهای لیبی، تا بعدا نفت لیبی را بگیرند و با آن نفت، لیبی را بخواهند بسازند. به آنها میگوییم حسابهای خود را به نفع مردم خالی کنند و حسابهای خود را به مردم اعلام کنند. احمدینژاد با اشاره به چپاول ملتها توسط سرمایهداران گفت: آنها مردم دنیا را چپاول کردهاند، بیایند این ثروتها را به مردم برگردانند.
رییسجمهور در ادامه سخنان خود گفت: همه بدانند که انسانها بیدار شدهاند و دوره اینکه چهار نفر در انگلیس بنشینند و بخواهند با اعزام نیروی نظامی دنیا را استعمار کنند و مردم را فریب دهند و ذهن آنها را از مسائل اصلی جامعه دور کنند و در امور دیگر کشورها دخالت کنند، گذشته است. ما به آنها میگوییم رفتار خود را اصلاح کنند، این چه رفتاری است که با مردم انجام میدهند، این رفتار وحشیانه با مردم اصلا قابل قبول نیست.
احمدینژاد خطاب به آنها ادامه داد: ما به آنها نصیحت میکنیم که فریاد مردم خود را بشنوند، مطالبات آنها را بشنوند، به مردم خود آزادی و فرصت دخالت در امور را بدهند. وی ادامه داد: نگران این هستیم که یک انفجار اجتماعی در غرب رخ دهد و کسی نتواند آن را کنترل کند.
نصیحت میکنیم حرف مردم را بشنوند
رییسجمهور با اشاره به اتفاقات رخ داده در ۱۰۰ سال اخیر و جنگ جهانی اول و دوم و با بیان اینکه مردم اروپا خیلی سختی کشیدهاند، گفت: به مدیران اروپایی نصیحت میکنیم که بیایند و در کنار مردم خود بنشینند، حرفهای آنها را بشنوند و عادلانه تصمیم بگیرند.
احمدینژاد با انتقاد از سکوت سازمان ملل در مورد اتفاقات اخیر در انگلیس، تصریح کرد: سازمان ملل و سازمانهای حقوق بشری سکوت کردهاند . اگر یک صدم این اتفاقات در کشورهایی که مخالف غرب هستند رخ میداد، آنها حنجرههای خود را پاره میکردند، چرا سکوت؟ چرا شورای امنیت سکوت کرده است؟ باید چه اتفاقی بیفتد که این شورا عکسالعمل نشان دهد؟ آیا اصلا میتواند در برابر یک عضو دائم خود عکسالعمل نشان دهد؟ این یک آزمایش برای آنها است.
به سومالیاییها غذا بدهند
رییسجمهور در بخش دیگری از این گفتوگو در پاسخ به سوالی در مورد بحرانی که گریبانگیر مردم سومالی شده است و سکوت و عدم کمکرسانی مجامع بینالمللی به مردم قحطیزده این کشور آفریقایی گفت: اگر دولت آمریکا یا ناتو تصمیم میگرفت که ۱۰ هزار تن بمب بر سر مردم سومالی بریزد، یک روزه انجام میداد، حال برای کمک کردن به مردم سومالی و ارائه مواد غذایی به آنها این یکی به آن یکی پاس میدهد، سازمان ملل به شورای امنیت، شورای امنیت به آمریکا، آمریکا به دیگری.
احمدینژاد با اشاره به بمبارانی که توسط غرب در لیبی انجام میشود،گفت: ببینید در لیبی چقدر بمب میریزند، با این هواپیماها مواد غذایی روی سر مردم سومالی بریزند.
واگذاری سهام عدالت تا ۴۵ میلیون نفر
به گزارش ایسنا، محمود احمدینژاد همچنین سهشنبه شب در دیدار اعضای هیات علمی دانشگاهها با اشاره به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی توسط دولت اظهار کرد: مجموع واگذاریها از سال ۷۰ تا ۸۳، ۲۸۰۰ میلیارد تومان بود که از سال ۸۴ تاکنون به ۸۲ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
احمدینژاد توزیع سهام عدالت را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تاکنون بیش از ۳۹ میلیون نفر شناسایی و سهام عدالت به آنها واگذار شده است و این روند تا واگذاری سهام به همه ۴۵ میلیون نفر ادامه خواهد یافت. در بخشهای مسکن، نفت و گاز، تجارت خارجی و صادرات غیرنفتی نیز با اهتمام دولت اقدامات برجسته و افتخارآمیزی حاصل شده است.
رییسجمهور همچنین با اشاره به تاسیس صندوق توسعه ملی افزود: سال گذشته برای اولین بار در تاریخ کشور، ۲۰ درصد از درآمد نفت بلوکه شد و با این وجود کشور بدون کوچکترین مشکلی به خوبی اداره شد و امروز صندوق توسعه ملی تاسیس شده و با سرمایه مناسب آماده سرمایهگذاری و پشتیبانی از عمران و آبادانی کشور است.
ماهوارههای ایران بالای ۳۴ هزار متر
وی در بخش دیگری از اظهارات خود به مهمترین اقدامات دولت در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین اقدامات دولت این بود که ایران هستهای شد، اگرچه هنوز بعضا هیاهویی انجام میدهند، اما دیگر موضوع هستهای شدن ایران تثبیت شده است و این اقدام بزرگی بود که در سالهای اخیر به سرانجام رسید چه بسا اگر چندین دولت روی کار میآمدند و تنها این هدف را محقق میکردند همگان آن دولتها را دولتهایی موفق و با کفایت ارزیابی میکردند.
احمدینژاد فضایی شدن ایران و حضور در عرصههای فضایی را یکی دیگر از دستاوردهای دولت عنوان کرد و گفت: ایران با همت دانشمندان و متخصصین خود به سرعت در مسیر فضایی شدن حرکت میکند و بیتردید در سالهای آینده ماهوارههای کشورمان در مدار بالای ۳۴ هزار متری قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر