پشت پرده فروش تانکهای آلمانی به عربستان
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اینترپرس سرویس، کارشناسان دیپلماتیک و نظامی اعلام کردند دولت آلمان با بررسی طرح تحویل تانکهای مسلح به عربستان سعودی نهتنها در پی سرکوب تظاهرات مردمی بلکه در پی گسترش قابلیتهای نظامی این کشور در صورت وقوع جنگ علیه ایران است.
یک رسانه غربی در گزارشی آمریکا و رژیم صهیونیستی را پشت پرده فروش تانکهای لئوپارد آلمان به عربستان سعودی معرفی کرد و از فروش این جنگ افزارها در جهت استفاده علیه ایران پرده برداشت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اینترپرس سرویس، کارشناسان دیپلماتیک و نظامی اعلام کردند دولت آلمان با بررسی طرح تحویل تانکهای مسلح به عربستان سعودی نهتنها در پی سرکوب تظاهرات مردمی بلکه در پی گسترش قابلیتهای نظامی این کشور در صورت وقوع جنگ علیه ایران است. بر این اساس تصمیم دولت آلمان برای تحویل ۲۰۰ تانک لئوپارد ۲ به عربستان سعودی به ارزش ۸/۱ میلیارد یورو موجی از انتقادها را از سوی رهبران مخالفان، تحلیلگران و گروههای حقوق بشری به همراه داشته است. به نوشته اینترپرس سرویس، دولت آلمان دلیل اصلی فروش تانکهای لئوپارد به عربستانسعودی را موافقت آمریکا و رژیم صهیونیستی با عقد این قرارداد اعلام کرده است. از سوی دیگر رهبران مخالفین عربستان سعودی، تحلیلگران، گروههای حقوق بشر و کارشناسان دیپلماتیک و نظامی بر این باورند که رژیم آل سعود از این تانکها برای سرکوب تظاهرات مردمی که خواهان تحقق دموکراسی در کشور هستند، استفاده نمیکند، بلکه از تانکهای لئوپارد درهر نوع اقدام احتمالی علیه ایران استفاده میکند.
جوزف جوفه، از تحلیلگران آلمانی نشریه دی سایت که ارتباط نزدیکی با دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی دارد، میگوید: عربستان با خرید تانکهای آلمانی حامل یک پیام به کشورهای منطقه است و آن بازدارندگی قوای نظامی است.وی با اشاره به تحویل ۳۶ تانک لئوپارد ۲ به قطر در سال ۲۰۰۹ گفت: دیگر دولتهای غربی به خصوص آمریکا، انگلیس و فرانسه دهها سال است که به گسترش زرادخانههای نظامی عربستان سعودی کمک کرده اند.فروش جنگ افزار به عربستان سعودی در حالی صورت میگیرد که طبق نظرسنجی موسسه تحقیقاتی فورسا حدود ۷۳ درصد از آلمانیها با فروش تانکهای مدل لئوپارد به دولت عربستان مخالفند.گفتنی است طرح فروش تانکهای مدل لئوپارد که پیشرفتهترین ماشین جنگی آلمان به شمار میرود، انتقادهای شدیدی را متوجه برلین کرده است. مخالفان این اقدام آن را مغایر با سیاستهای نظامی برلین پس از جنگ جهانی دوم میدانند.
ارسال نظر