دکه - ۱۴۰۳/۰۱/۱۶
روزنامه همشهری هم در یادداشتی با عنوان «راهبرد ایران در میدانداری صحنه نبرد» دلایلی آورد تا بسیاری از تحلیلهای مجازی را رد کند: «خلاصه آنکه شواهد نشان میدهد به اذعان دوست و دشمن، صحنه به لحاظ راهبردی در چنگ ایران است. ایران تاکنون حضور مستقیم در جنگ نداشته، میتوان گفت ضربات ایران راهبردی و در جهت محو اسرائیل بوده و ضربات اسرائیل به ایران، نظامی و در ابعاد عملیاتی بوده است؟» نویسنده در انتهای این مطلب این سوال را از کسانی که در شبکههای مجازی درباره اتفاقات اخیر اظهارنظر میکنند، میپرسد: «چرا اصرار دارید نقشه دشمن را تکمیل کنید؟»
روزنامه جمهوری اسلامی هم در سرمقاله خود به همین موضوع ورود و تاکید کرد: «در هر حادثهای از قبیل جنایت کنسولگری دمشق، افرادی در داخل با زبان یا قلم به سراغ اقدامی میروند که بوی ورود ایران به جنگ میدهد. این، دقیقا همان است که رژیم صهیونیستی میخواهد. مسوولان باید در این زمینه هوشیار باشند و تحت تاثیر عناصر افراطی قرار نگیرند. عواقب عمل به چنین توصیههای خطرناکی بر کسی پوشیده نیست. برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی راههای دیگری وجود دارند که اگر با دقت، جامعیت و قاطعیت پیموده شوند، نتیجه مطلوب حاصل خواهد شد.»
روزنامه شرق در این میان بر کمبود آب در ایران تاکید کرد و عکس اول صفحه یک خود را به این موضوع اختصاص و هشدار داد: «برای نجات آب فقط چند سال فرصت داریم.» در این مطلب بر دلایل و نشانههای قطعی آب صحه گذاشته شده و آمده است: «دو، سه سال پیشروی ما، حساسترین و سرنوشتسازترین سالهای تاریخ مدیریت آب هستند و اگر بخواهیم رویههای سابق را ادامه دهیم با شرایط بحرانی مواجه خواهیم شد.»
روزنامه فرهیختگان هم در تیتر یک خود به موضوع آموزش پرداخت و آورد: «دهکهای بالا ۵ برابر بیشتر برای آموزش عالی خرج میکنند.» روزنامه کیهان هم در اخبار ویژه خود به مطلبی از روزنامه اعتماد که در مورد ناکامی در مهار تورم و رشد نوشته بود، پرداخت و آورد: «نگران تورم هستند یا عصبانی از ۳رقمی نشدن تورم؟!» چرا که بر اساس نوشته روزنامه کیهان: «دولت توانسته تورم را از ۶۰درصد به کانال ۴۰ درصد کاهش دهد و این موفقیت با وجود برخی کارشکنیهای ترکیبی خارجی- داخلی برای بیثباتسازی سیاسی و اقتصادی به دست آمده است.»