روز گذشته دو مقام سپاه هریک واکنش‌های متفاوتی را به جریان انحرافی نشان دادند. یکی دولت را دچار بلای بزرگی دانست و دیگری گفت که جریان انحرافی برای اثرگذاری در انتخابات آینده از طریق پول و رانت‌ به‌دنبال یارگیری است. سردار جعفری فرمانده سپاه از اعتقادات برخی اطرافیان رییس‌جمهور ابراز نگرانی کرد و علی سعیدی نماینده ولی‌فقیه هم از نفوذ عناصر فاسد به دولت گلایه کرد. جریان انحرافی از طریق پول و رانت‌ درصدد یارگیری است

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: جریان انحرافی حاضر در بخش خصوصی دولت برای اثرگذاری در انتخابات آینده از طریق پول و رانت‌ به‌دنبال یارگیری است.به گزارش خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشست مسوولان بسیج دانشجویی دانشگاه‌های کشور تصریح کرد: علاوه بر دشمنی‌هایی که همواره در حق انقلاب اسلامی صورت می‌گیرد، با آفت‌های مهمی در مسیر انقلاب برای مدیران و مسوولان که باید هموارکننده راه انقلاب باشند، مواجه هستیم.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه وجود برخی دیدگاه‌های اعتقادی، فرهنگی و سیاسی در بین برخی افراد اطراف رییس‌جمهور نگرانی‌هایی را برای دلسوزان انقلاب ایجاد کرده است، به مدیریت دقیق رهبر انقلاب در مهار بحران اخیر اشاره کرد و گفت: تلاش و مدیریت خوب رهبر انقلاب مانع از این شد که این مساله به اصلی‌ترین مساله کشور تبدیل شود؛ هر چند که این مساله در ذهن بسیاری از دوستداران ولایت می‌ماند و پاک نخواهد شد.

جعفری با بیان اینکه جریان انحرافی حاضر در بخش خصوصی دولت، از طریق پول و مطامع دنیایی درصدد یارگیری است، گفت: این جریان برای دستیابی به اهداف خود و اثرگذاری در انتخابات آینده از طریق پول و رانت به‌دنبال یارگیری است. وی در پایان تاکید کرد: همه ما نه تنها در قول بلکه در عمل، براساس سیاست‌ها و تدابیر ولی‌فقیه عمل کنیم و مسوولان نیز در اختلافات خود، نظرات مقام معظم رهبری را فصل‌الخطاب می‌دانند.

دولت به بلای بزرگ دچار شده ‌است

اما نماینده ولی فقیه در سپاه که دیروز با خبرگزاری مهر سخن می‌گفت، اظهار کرد: با وجود اینکه دولت فعلی کارهای خوبی انجام داده است، اما متاسفانه به بلایی بزرگ گرفتار شد و این بلا وجود عناصر نفوذی فاسد به معنای واقعی کلمه در دولت است که کار را به اینجا کشاندند.

علی سعیدی درباره جایگاه ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: اگر یک قوه‌ای مانند قوه مجریه یا قوه مقننه درصدد برآمد که ساختار شکنی کند و از خطوط قرمز عبور کند یا اصولی را نقض کند، این رهبری است که به آنها هشدار می‌دهند و نهایتا اگر این هشدارها و تذکرات تاثیرگذار نبود با آنها برخورد می‌کنند.

به گفته وی، اقدامات احمدی نژاد با شعارها و آرمان هایی که قبلا می‌گفت و حتی با آرمان‌های انقلاب و رهبری هم زاویه پیدا کرده است .نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: واقعا جای تعجب دارد چطور کسانی که با شعار مقابله با اشرافی گری به صحنه قدرت آمدند امروز در زیر سایه خود، جریان اشرافی‌گری تازه‌ای را می‌پرورانند، این پدیده عجیب و غریبی است. یک جریانی در طول زمان به ضد خودش تبدیل می‌شود؟ وی تاکید کرد: دلیل حادث شدن این پدیده این است که اگر عناصر اصلی یک جریان هوشیار نباشند، نفوذی‌ها می‌آیند و جریان اصلی را به ضد خودش تبدیل می‌کنند، متاسفانه هم‌اکنون چنین اتفاقی درحال شکل‌گیری است.

وی با اشاره به اینکه بعد از آن هم اتفاق دیگری رخ داد و آن برکناری و عزل وزیران کابینه دهم بود، گفت: احمدی‌نژاد که با شعار مهرورزی بر سر کار آمد، وزیر امور خارجه را در هنگام ماموریت خارج از کشور برکنار کرد، آیا این مهرورزی است؟ آیا برخورد با وزیر اطلاعات به بدترین شکل مهرورزیست؟ آیا برکناری وزیر نفت که ریاست اپک را هم برعهده دارد مهرورزیست؟

وی خطاب به رییس دولت دهم و اطرافیانش گفت: اینها باید بدانند که امت حزب‌الله و روحانیت حمایتشان از مسوولان مشروط است و شرط اساسی هم این است که همه در قید ولایت باشند و تعهد لازم را نسبت به ولایت فقیه داشته باشند، اما اگر زاویه پیدا کردند دیگر نباید انتظار داشته باشند که مردم متدین و جریان حزب‌اللهی و اصولگرا از آنها حمایت کند.

نهادهای نظارتی بر عدم دخالت عناصر دولتی در انتخابات نظارت کنند

نماینده ولی فقیه در سپاه همچنین درباره فعال شدن جریان نفوذی دولت برای انتخابات مجلس نیز گفت: باید مدیران و مسوولان و دستگاه‌های نظارتی مراقبت کنند دولت دخالتی در اصل انتخابات نداشته باشد، به‌عبارتی دیگر این وظیفه دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان بازرسی کل کشور و شورای نگهبان و ناظرین شورای نگهبان در استان‌ها است و همینطور دستگاه‌های دیگر که مسوولیت دارند که دیگران تخلفی نکنند و برخلاف نظر صریح رییس‌جمهور وارد عرصه انتخابات نشوند.وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو درباره جایگاه رمالی و جن‌گیری در اسلام و بروز این مساله در میان اطرافیان دولت، با ابراز تاسف از اینکه این افراد در دولت به کار حرام و خلاف شرع دست زده‌اند، گفت: عناصری که این کار را انجام می‌دهند به معنای واقعی فاسد هستند، زیرا فن سحر و جادو در اسلام حرام است.