رییس دیوان عالی کشور:
مهمترین خطر، افراد ناآگاهی هستند که در مورد دین صحبت میکنند
رییس دیوان عالی کشور گفت: تاکید بر مساله استقلال و خصوصا استقلال دستگاه قضایی از این جهت است که قاضی نباید از نظر رای و قضاوت در استخدام غیر باشد، اگر قضاوت فرمایشی و دستوری شود بیفایده و بیارزش است و بحمدالله این استقلال و آزادی اکنون در قوه قضائیه وجود دارد و باید حفظ شود. به گزارش ایسنا، آیتالله محسنیگرکانی در جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور با بیان اینکه آزادی، امنیت و تربیت از مصادیق برجسته سرمایه معنوی افزود: آزادی از لوازم حیات و تکامل موجودات زنده است و هر موجود زندهای، دارای رشد بوده و برای رشد نیز نیاز به آزادی دارد، همچنین نیاز مهم موجود زنده این است که آزادی را از او نگیرند و جلو راه رشد و ترقی و دستاورد کار و ثروتش را نگیرند. رییس دیوان عالی کشور افزود: به این نکته هم توجه شود که تامین آزادی و امنیت و تربیت و فرهنگ عالی اسلامی از دیدگاه قرآن باید توسط روحانیت و قضات و اساتید محترم، در پرتو تقوی و پاکدامنی در جامعه فراگیر شود و در صورت اجرایی شدن این برنامه نورانی و تربیت صحیح، جامعه کنونی از اسلام ناب بهرهمند میشود و به ارتقا و کمال سعادت نائل میشود.
وی تاکید کرد: البته مهمترین خطر برای جامعه ناآگاهی دینی است و خطر افراد ناآگاهی که در مورد دین صحبت میکنند، اما آگاهی کافی از دین ندارند به مراتب از بی دینی بیشتر است.
وی با بیان اینکه دین را باید صحیح شناخت و همان را به مردم شناساند، افزود: تاکید بر مساله استقلال و خصوصا استقلال دستگاه قضایی از این جهت است که قاضی نباید از نظر رای و قضاوت در استخدام غیر باشد، اگر قضاوت فرمایشی و دستوری شود بیفایده و بی ارزش است و بحمدالله این استقلال و آزادی اکنون در قوه قضائیه وجود دارد و باید حفظ شود.
ارسال نظر