در نتیجه شاهد این بودیم که مقام معظم رهبری در سخنرانی ابتدای امسال خود به این موضوع اشاره و بر اجرای آن تاکید کردند. وی ادامه داد: علت عدم‌اجرای آن هم این است که دولت‌‌‌های مختلف ما به‌رغم شعارهایی که مطرح می‌کنند و بعضا در دسته‌‌‌بندی‌‌‌های مختلف تعریف می‌‌‌شوند اما به این حوزه که می‌‌‌رسند اقتصاد را دولتی می‌‌‌خواهند و حاضر به واگذاری کارها و کاهش نقش خود نیستند. در همین راستا بود که رهبری نیز خواستار تقویت حضور و نقش مردم در اقتصاد و کمرنگ شدن نقش دولت در قالب تصدی‌‌‌گری شدند. نماینده مردم رودبار در مجلس در ادامه عنوان کرد: اتفاقی در حوزه ارز رقم خورده و در نتیجه آن شاهد این هستیم که به گونه‌‌‌ای سیاستگذاری شده که فقط با صرافی‌‌‌هایی که متعلق به بانک‌ها و دولتی هستند کار می‌کنند و صرافی‌‌‌های بخش‌خصوصی را کنار گذاشته‌‌‌اند. این اتفاق هیچ قرابتی با سخنرانی رهبر انقلاب در زمینه تقویت حضور بخش خصوصی واقعی و مردمی‌‌‌سازی اقتصاد ندارد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: یکی از کارکردهای مهم و نقش‌‌‌آفرینی‌‌‌های غیرقابل انکار صرافی‌‌‌ها در عرصه اقتصادی، فعالیت و کمک آنها در حوزه خنثی‌‌‌ کردن و دور زدن تحریم‌‌‌هاست که به تبادلات ارزی کشور کمک می‌کنند. با توجه به این نقش صرافی‌‌‌ها اینکه شاهد کنار گذاشتن صرافی‌‌‌های بخش خصوصی هستیم اتفاق مناسبی نیست و از نظر ما این اقدام اشکال دارد. گودرزوند با تاکید بر نقش مهم صرافی‌‌‌ها اظهار کرد: ما در شرایطی قرار داریم که به بخش خصوصی در بازار نیاز داریم و تکیه به صرافی‌‌‌های دولتی در شرایط کنونی که اشاره کردم از ریسک بالایی برخوردار است؛ بنابراین فعالیت صرافی‌‌‌های خصوصی می‌تواند این ریسک را کاهش دهد  که برای ما بسیار حائز اهمیت است.

وی در پایان تاکید کرد: بنابراین پیشنهاد ما به بانک مرکزی همکاری و استفاده از ظرفیت صرافی‌‌‌هایی است که واجد شرایط هستند اما دولتی و بانکی نیستند . تا در نتیجه آنها شاهد کاهش ریسک بازار و فرآیند کم ریسک‌تری در مسیر دورزدن تحریم‌‌‌ها باشیم. فراموش نکنیم که صرافی‌‌‌ها طی سال‌های اخیر که با یک تحریم همه‌‌‌جانبه و جنگ اقتصادی مواجه بودیم کمک قابل‌توجهی به اقتصاد کشور و تبادلات ارزی داشته‌‌‌اند و همچنان می‌توانند این نقش را به‌‌‌خوبی ایفا کنند.