موسویان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از مردم ایران به‌‌ویژه جوانان از مشکلات اقتصادی و اجتماعی شکایت دارند گفت: «اما این تحولات به این معنی نیست که نظام جمهوری اسلامی در آستانه سقوط قرار داشته باشد.» وی همچنین با بیان اینکه مذاکرات احیای برجام در برزخ است و همزمان فشارهای سیاسی آمریکا و اروپا علیه ایران به خاطر تحولات داخلی افزایش یافته است، گفت: «اگر قدرت‌های غربی سعی کنند ایران را در گوشه (رینگ) قرار داده و با ارجاع پرونده هسته‌‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل، تحریم‌های گذشته را علیه ایران احیا کنند؛ ممکن است که ایران نیز به‌طور متقابل از معاهده ان پی تی خارج شود یا اگر هرگونه حمله نظامی به ایران صورت گیرد؛ ایران نیز ممکن است به سمت بمب اتمی برود.»

این دیپلمات پیشین کشورمان با بیان اینکه «ادامه روند موجود هیچ برنده‌‌ای نخواهد داشت»  اظهار کرد: «بهترین مسیر برای بهبود وضعیت جاری این است که برجام احیا شود. با احیای برجام جامعه جهانی از حرکت نکردن ایران به سمت بمب هسته‌‌ای مطمئن می‌شود. تنش‌‌های ایران و غرب کمتر می‌شود و دستور کار جامعه جهانی برای عاری‌‌سازی خاورمیانه از سلاح هسته‌‌ای نیز تسهیل می‌شود.» موسویان افزود: «برجام در بهبود اوضاع اقتصادی ایران و کاهش نارضایتی‌‌های اقتصادی مردم موثر خواهد بود، اما علاوه بر برجام، دولت ایران هم باید تصمیمات بزرگی برای بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی مردم اتخاذ کند.»

این دیپلمات پیشین کشورمان همچنین درباره موضوع پهپادهای استفاده شده از سوی روسیه در جنگ با اوکراین که موجب اعمال فشار آمریکا و اروپا بر ایران شده است، تاکید کرد: «ضرورت دارد بی‌‌طرفی ایران در جنگ روسیه و اوکراین حفظ شود.» موسویان درباره مذاکرات ایران و عربستان هم گفت: «بهبود روابط ایران و عربستان تاثیر مهمی بر صلح و ثبات و امنیت خلیج فارس و خاورمیانه خواهد داشت. پنج دور مذاکره ایران و عربستان در بغداد پیشرفت‌های خوبی داشته است. دور ششم این مذاکرات می‌تواند در سطح وزیران خارجه برگزار و روابط دیپلماتیک دو کشور عادی شود. همکاری ایران و عربستان نه تنها ایجاد یک سیستم همکاری و امنیت جمعی در خلیج فارس را تسهیل می‌کند بلکه در حل بحران‌‌های یمن، سوریه، عراق و لبنان موثر خواهد بود.»